smartumxwhim

 

Kaupunkipyörät

liikuntasaldolla

 

24,90
€/kausi

icons8-march-150

Polkaise kevät käyntiin kaupunkipyörällä!

Helsingin seudun kaupunkipyörät ovat täällä! Käytössäsi on peräti 3 430 pyörää ja 343 pyöräasemaa Helsingin ja Espoon alueella. Hyppää satulaan ja kuittaa koko kausi Smartum-liikuntaedullasi!

Kaupunkipyörät tarjoavat loistavan vaihtoehdon joukkoliikenteelle. Kausi alkaa maanantaina 23.3. ja kestää lokakuun loppuun saakka. Kaupunkipyöräkauden ostamisen Smartum-eduilla mahdollistaa Whim-sovellus, jonka kautta eri kulkuvälineiden käyttö pääkaupunkiseudulla onnistuu kätevästi.

pyora

Miten saan kaupunkipyörän käyttööni?

2. Lataa SmartumPay ja kirjaudu sisään

Lataa SmartumPay-mobiilisovellus sovelluskaupastasi ja kirjaudu sisään Smartum-tunnuksillasi. SmartumPay on ilmainen mobiilisovellus sähköisiä Smartum Saldo -etuja käyttäville.

Lue lisää SmartumPaysta

3. Etsi käyttökohde "Whim / kaupunkipyöräkausi 24,90"

Etsi maksupaikka painamalla alareunan punaista hakuikonia ja kirjoita hakuun: "Whim kaupunkipyörä". Valitse toimipaikka "Whim / kaupunkipyöräkausi 24,90".

Katso video maksun suorittamisesta SmartumPaylla

WHIMmaksu16-9_1

 

 

wwwSmartumPay

SmartumPay

SmartumPaylla voit tehdä maksuja sähköisillä Smartum-eduillasi. Voit myös tarkistaa saldosi määrän ja voimassaolon sovelluksesta. Lataa SmartumPay klikaamalla alla olevaa kuvaketta.

appstore-button

playstore-button

whim

Whim

Lunastaaksesi kaupunkipyöräkautesi, sinun ladattava Whim-sovellus ja luotava käyttäjätunnus. Whimillä voit matkustaa eri kuljetusvälineillä PK-seudulla. Lataa Whim klikkaamalla alla olevaa kuvaketta.

appstore-button

playstore-button