Pysytään vahvoina 💪

Näin koronatilanne vaikuttaa Smartumin palveluihin

Tältä sivulta löydät käytännön ratkaisuja, vinkkejä ja apua koronatilanteessa, olitpa sitten etujemme käyttäjä, työnantaja tai palveluntarjoaja.

 

 

Valitse alta sopiva kategoria, niin saat näkyviin itsellesi tarpeellista tietoa koronatilanteessa:

icons8-schedule-130

Vanhentuvan saldon voimassaoloaikaa pidennetään

Smartum-etujen käyttömahdollisuudet ovat jälleen kaventuneet, joten päätimme jatkaa kaikkien aikavälillä 1.1.-31.3.2021 vanhenevien sähköisten saldo-etujen voimassaoloaikaa vuoden 2021 loppuun asti.

Pidensimme vanhenevien saldo-etujen voimassaoloaikaa 30.6.2021 asti, mutta koska etujen käyttömahdollisuudet ovat edelleen rajalliset, päätimme pidentää voimassaoloaikaa vielä kertaalleen.

Lue lisää


icons8-exercise (1)

Noutoruokaa, lounasta ruokakaupasta, kotitreeniä…

Verkostossamme on valtava määrä lounas-, liikunta- ja kulttuuripaikkoja, jotka tarjoavat täysin kontaktivapaan tavan käyttää Smartumin etuja. Käy kurkkaamassa, miten voit hyödyntää etujasi ilman ylimääräisiä kontakteja!

Tutustu käyttömahdollisuuksiin


icons8-purse-130

Miten eduilla voi maksaa etänä?

Smartumilla on käytössä kaksi etämaksutapaa: verkkomaksu sekä SmartumPay-mobiilisovelluksella tehtävä etämaksu. Jos palveluntarjoaja on asentanut verkkokauppaansa Smartumin verkkomaksutavan, voit tunnistautua kätevästi Smartumien käyttäjäksi ja maksaa palvelun eduillasi. Monet palveluntarjoajat hyväksyvät myös etänä tehdyt SmartumPay-mobiilimaksut. Ohjeen etämaksamiseen SmartumPay-sovelluksella löydät alta. Listan etämaksuja vastaanottavista palveluntarjoajista löydät tästä.

Ohjeet etämaksamiseen


icons8-in-transit-130

Myös kotiinkuljetuksen voi kuitata lounasedulla

Verohallinto muutti luontoisetupäätöstään väliaikaisesti, eli lounasetua voi käyttää aterian maksamisen lisäksi sen kuljetuskuluihin. Päätös on voimassa 31.12.2021 asti. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Aiemmin lounasedulla pystyi maksamaan vain lounaan osuuden, jolloin kotiinkuljetusmaksu tuli maksaa toisella maksuvälineellä. Nyt voit maksaa molemmat lounasedullasi. Huomioithan, että verottajan asettama maksun yläraja 10,90€ on edelleen voimassa. 

Lue lisää


icons8-float

Kysyttävää?

Jos jokin jäi mietityttämään, tutustu vastauksiimme usein kysyttyihin kysymyksiin koronavirustilanteeseen liittyen.

Usein kysytyt kysymykset

icons8-schedule-130

Vanhentuvan saldon voimassaoloaikaa pidennetään

Smartum jatkaa kaikkien vuoden 2021 vanhenevien sähköisten saldo-etujen voimassaoloa vuoden loppuun asti.

Pidensimme keväällä vanhenevien saldo-etujen voimassaoloaikaa 30.6.2021 asti,  mutta koska etujen käyttömahdollisuudet ovat edelleen rajalliset, päätimme pidentää voimassaoloaikaa vielä kertaalleen.

Lue lisää


icons8-favorite-cart-130

Tilattavan saldon voimassaoloaikaa pidennetään 18 kuukauteen

Smartum pidentää kaikkien tilattavien saldoetujen (liikunta-, liikunta- ja kulttuuri-, lounas-, hieronta- ja työmatkaetu) voimassaoloaikaa siten, että 3.4.2020 jälkeen tilattavien etujen voimassaolo on 18 kk etujen latautumisesta normaalin 15 kk:n sijaan. Päätös on voimassa toistaiseksi. Tällä tavoin Smartum haluaa varmistaa, että tilatut edut päästään varmasti hyödyntämään.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan henkilöstöllesi etuja pidemmällä voimassaoloajalla, voit tilata tästä tai lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen myynti@smartum.fi

Tilaa tästä


icons8-small-business-130

Lista palveluista, joihin voi käyttää etuja täysin kontaktivapaasti

Verkostossamme on valtava määrä lounas-, liikunta- ja kulttuuripaikkoja, jotka tarjoavat täysin kontaktivapaan tavan käyttää Smartumin. Päivitämme listaa jatkuvasti. 

Tutustu käyttömahdollisuuksiin


icons8-float

Kysyttävää?

Jos jokin jäi mietityttämään, tutustu vastauksiimme usein kysyttyihin kysymyksiin koronavirustilanteeseen liittyen.

Usein kysytyt kysymykset

icons8-trust-130

Tarjoatko palveluitasi etänä tai ennakkoon?

Kerro Smartum-etujen käyttäjille, jos tarjoat täysin kontaktivapaan tavan käyttää palveluitasi! Vastaa bottikyselyyn ja kerro, mitä Smartumeilla maksettavia palveluita tarjoat etänä tai ennakkoon. Näin varmistat näkyvyytesi listauksessa, josta Smartum-etujen käyttäjät hakevat ideoita etujensa käyttöön.

Varmista yrityksesi näkyvyys!


icons8-receive-cash-130

Miten voin ottaa vastaan etämaksuja?

Smartum-maksut on helppo vastaanottaa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Asiakas voi maksaa Smartumin eduilla etänä SmartumPay-sovelluksella tai omassa verkkokaupassasi Smartum-verkkomaksuna.

EtämaksutVerkkokauppamaksut


icons8-float

Kysyttävää?

Jos jokin jäi mietityttämään, tutustu vastauksiimme usein kysyttyihin kysymyksiin koronavirustilanteeseen liittyen.

Usein kysytyt kysymykset