LOPPUVUODEN lounasedut ilman komissiota

Ota Smartum Lounasetu käyttöön kesäkuun loppuun mennessä ja saat loppuvuoden lounasedut ilman komissiota!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää!

  • - Lounasedun voi tarjota luontoisetuna palkan päälle tai vähentää lounasvähennyksenä palkasta.
  • - Lounasedun voivat ottaa käyttöön kaikki Oy-muotoiset yritykset – myös yrittäjä itse.
  • Lue lisää alta!

Täytä yhteystietosi 
nyt, niin otamme sinuun pikapikaa yhteyttä!

hubbariiiiiiiiiin-1.jpg

Hyvinvointia työelämään

Smartum on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyritys, joka kehittää hyvinvointia edistäviä ratkaisuja työelämän käyttöön.

Lounasedun lisäksi valikoimaamme kuuluvat Liikuntaetu, Liikunta- ja kulttuurietu, Työmatkaetu, Hierontaetu sekä, kirsikkana kakun päällä, Smoothie-seteli.

Henkilöstön hyvinvointiin kannattaa satsata. Työterveyslaitos on arvioinut, että yksi hyvinvointiin sijoitettu euro tuo jopa kuusi euroa takaisin. 

Helpota elämääsi - valitse sähköinen Smartum Saldo

Smartumin sähköistä lounasetua käytetään pääosin kätevällä Smartum-kortilla, jolle ladattu lounasetu on voimassa 15 kuukautta lataushetkestä. Kun olet tehnyt tilauksen Smartum-verkkopalvelussa, Smartum-kortti postitetaan suoraan työntekijälle alta aikayksikön.
 
Sähköisten etujen hallinnointi on työnantajalle helppo nakki, sillä se tapahtuu kokonaan Smartum-verkkopalvelun kautta. Sinä päätät, montako kertaa vuodessa etuja ladataan henkilöstölle. Voit seurata etujen käyttötilastoja reaaliajassa ja varmistaa, etteivät kallisarvoiset edut mene koskaan hukkaan. 
salami.png
pulssi.png

Smartumin lounasverkosto

Smartumin lounasverkosto kasvaa kohisten ja yli 6000 ravintolaa ympäri Suomen on liittynyt mukaan joukkoomme. Älä jätä henkilöstöäsi nuolemaan näppejään, vaan tilaa Smartum Lounasetu nyt!

yli 6 000

                  ravintolaa

syrän.png

Asiakkaat suosittelevat

Smartumin käyttäjätutkimuksen mukaan 96 % Saldo-palvelua käyttävistä työnantaja-
asiakkaista suosittelisi palvelua.

 

96%

Saldo-asiakkaista suosittelee

Sami Ruponen

HR-asiantuntija, Vakuutuskeskus

Sami_Ruponen_rajattu.jpg

"Smartum Saldon suurin hyöty minulle on se, että etujen hallinnointiin käytetty aika on selvästi vähentynyt. Myös työntekijöiden on helppo käyttää ja hyödyntää eri etuja, koska ne ovat samalla kortilla."

Jaana Pullinen

Henkilöstöjohtaja, Nooa Säästöpankki

Pullinen_Jaana_rajattu2.jpg

"Hyvinvoiva henkilöstö on meille ykkösasia Smartum Saldon avulla tuemme sitä, että säästöpankkiirimme panostavat työpäivän aikana hyvään ravintoon ja myös aivojen kannalta tärkeään lounastaukoon. Liikunta -ja kulttuurietu puolestaan auttaa panostamaan laadukkaaseen vapaa-aikaan, jota kukin toteuttaa itselleen sovipimmalla tavalla."