SmartumPay-sovellukseen on tuotu vaihtoehtoinen kirjautumistapa, jonka avulla kirjautuminen sujuu aiempaa mutkattomammin. Lue lisää
Olemme lopettaneet nimettyjen seteleiden myynnin lokakuusta 2021 alkaen.

Mitä työntekijät ja yrityspäättäjät arvostavat työsuhde-eduissa?

 

{{item.alt}}

Harkitsetko työsuhde-etujen tarjoamista? Mietitkö, mitä asioita sinun tulisi huomioida valitessasi palveluntarjoajaa?

Kysyimme sadalta suomalaiselta yrityspäättäjältä ja viideltäsadalta työntekijältä, mitä asioita he arvostavat työsuhde-eduissa ja mitä he odottavat palveluntarjoajalta. Lisäksi 30 900 Smartum-etujen käyttäjää kertoivat, miten he aikovat käyttää työsuhde-etujaan pandemia-ajan jälkeen. Koostimme tämän kaiken tiedon yksien kansien alle. Jätä alle yhteystietosi, niin saat tulokset saman tien sähköpostiisi!

Työsuhde-edut

Tilaa tutkimustulokset

30 900 työntekijää ja 100 yrityspäättäjää kertoivat meille näkemyksensä työsuhde-eduista. Jätä alle sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle tulokset saman tien. Antoisia lukuhetkiä!

30 900 työntekijää ja 100 yrityspäättäjää kertoivat

 

ikonit_liikunta

Mitä etuja arvostetaan eniten?

Kysyimme viideltäsadalta suomalaiselta työntekijältä, kuinka tärkeinä he kokevat eri työsuhde-edut itsellensä. Enemmistö vastaajista (74 %) kokee liikuntaedun vähintään hieman tärkeäksi. Kakkossijaa pitää lounasetu, jota 66 % vastaajista pitää vähintään hieman tärkeänä.

icons8-handshake_heart 2-1

Mitä työntekijät arvostavat etujen tarjoajassa?

Työsuhde-eduilla maksamisen tulee olla helppoa, jos suomalaisilta työntekijöiltä kysytään. 54 % kokee sen tärkeimmäksi asiaksi työsuhde-etujen tarjoajassa. Helpon maksamisen lisäksi he arvostavat sitä, että heillä itsellään on valinnanvapaus etujen käytössä.

icons8-mobile

Miten eduilla halutaan maksaa?

Kysyimme kaikilta Smartumin sähköisiä työsuhde-etuja käyttäviltä työntekijöiltä, mitkä ovat heille mieluisimmat maksutavat etujen käytössä. Etujen käyttäjästä ylivoimainen enemmistö eli 81,4 % maksaa työsuhde-eduillaan mieluiten mobiilisti.

icons8-user_account

Mistä syistä työsuhde-etuja tarjotaan?

Työnantajat haluavat tarjota työsuhde-etuja ensisijaisesti siksi, että ne edistävät työntekijöiden hyvinvointia. 104 vastaajasta 53 % kertoo sen olevan ensisijainen syy työsuhde-etujen tarjoamiseen.

Tutustu lisää Smartum-etuihin

Hyvinvoiva työntekijä mahdollistaa myös yrityksen hyvinvoinnin. Smartumin avulla tarjoat työntekijöillesi kehoa ja mieltä helliviä Smartum-etuja ja autat heitä voimaan hyvin niin töissä kuin kotonakin. Nosta työntekijäsi ykköseksi ja osoita, että välität!

Voit tarjota työntekijöillesi liikunta-, liikunta- ja kulttuuri-, lounas-, hieronta- ja työmatkaetua. Tue työntekijöidesi hyvinvointia valitsemillasi hyvinvointieduilla joko sähköisesti tai paperisina seteleinä.
Smartumin kaikki työsuhde-edut ovat verotuettuja.

 

Tutustu ratkaisuihimme