Tehdään yhdessä hyvää rakkaalle luonnollemme

Smartum lahjoittaa jokaisesta SmartumPay-mobiilisovelluksella 15.1.-15.2.2020 tehdystä maksusta 10 senttiä Itämeren suojeluun.
Hemmottelemalla itseäsi työsuhde-eduillasi tuet samalla ympäristömme hyvinvointia.

Lue lisää

pyoriva_rengas

Suomalaisten ja suomalaisen luonnon hyvinvoinnin puolesta

Smartum on parantanut suomalaisten hyvinvointia töissä ja vapaalla jo 25 vuotta. Nyt haluamme tehdä hyvää myös ympäristöllemme.
Luonnolla on aina ollut suuri merkitys suomalaisten hyvinvoinnille. Työstä palautumisen roolia kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa ei voi kyllin korostaa työelämän muuttuessa yhä hektisemmäksi. Luonnon kauneudesta ja rauhasta nauttiminen auttaa lataamaan akkuja arjen ponnistuksiin ja kirkastaa tehokkaasti kuormittuneen mielen. Luonnossa samoilu ei ole ainoastaan tapa palautua arjen pyörteistä, vaan luonto voi toimia myös inspiraation ja luovuuden lähteenä. Metsän hiljaisuudesta tai aaltojen liplatuksesta nauttiessa mieli virkistyy ja ajatus kulkee paremmin. Uudet ideat ja ajatukset saavat tilaa. 

Kaunis ja puhdas luontomme ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys. Kestämätön kulutuksemme uhkaa ympäristöämme ja myös omaa hyvinvointiamme. Me Smartumilla haluamme kantaa kortemme kekoon kestävämmän tulevaisuuden puolesta ja heitämme hyvästit muoviselle maksukortillemme. Sinä voit auttaa meitä! Sanotaan yhdessä heipat muoville ja tehdään samalla hyvää rakkaalle luonnollemme.

icons8-credit-card (1)

Kohti muovitonta tulevaisuutta!

Haluamme edistää muovitonta tulevaisuutta ja luovummekin kokonaan muovisista maksukorteistamme vuoden 2020 lopussa. Sähköisillä Smartum-eduilla maksaminen siirtyy helppokäyttöiseen SmartumPay-mobiilisovellukseen. Asiakkaillemme muutos tuo arjen helppoutta ja kustannussäästöjä. Mobiiliin siirtymistä vauhdittaaksemme lahjoitamme jokaisesta 15.1.-15.2.2020 tehdystä mobiilimaksusta 10 senttiä John Nurmisen Säätiölle Itämeren suojeluun. Vuoden 2021 alusta alkaen Smartumin maksukortit eivät enää toimi maksuvälineinä Smartum-verkostoon kuuluvien palveluntarjoajien toimipisteissä. 

jns-suomi-musta-rgb

Itämeren suojelua ja tarinoita merestä

Teemme yhteistyötä John Nurmisen Säätiön kanssa puhtaamman Itämeren puolesta. Itämeren merkittävin ympäristöongelma on rehevöityminen, jota ilmastonmuutos pahentaa. Muoviteollisuuden aiheuttamat päästöt kiihdyttävät ilmastonmuutosta. John Nurmisen Säätiön tavoitteena on pelastaa Itämeri ja vaalia sen kulttuuriperintöä välittäen meren tarinoita myös tuleville sukupolville. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla toimilla, jotka vähentävät mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä. Hankkeiden vaikuttavuutta seurataan mitattavien tulosten kautta. John Nurmisen Säätiö on riippumaton toimija, jonka työtä ohjaa vain ja ainoastaan Itämeren etu. 

Miten lahjoittaminen onnistuu?

Jokainen Smartumin sähköisiä työsuhde-etuja käyttävä voi osallistua lahjoitustalkoisiin aikavälillä 15.1.-15.2.2020. Joka kerta, kun maksat palvelusi Smartumin maksukortin sijasta SmartumPay-mobiilisovelluksella, lahjoituspotti Itämeren hyväksi kasvaa 10 sentillä. Panostamalla omaan hyvinvointiisi teet hyvää myös ympäristölle.

smartumpay-1

1. Lataa Smartumpay

Löydät SmartumPayn sovelluskaupastasi (AppStore ja Google Play Store).

icons8-medical-mobile-app (1)

2. Kirjaudu sovellukseen

Kirjaudu sovellukseen samoilla tunnuksilla, joilla kirjaudut Smartumin verkkopalveluun.

icons8-lighthouse (1)

3. Maksa ja tee hyvää

Suorita maksu valitsemaasi käyttöpaikkaan. Lahjoituspotti kasvaa 10 sentillä.

wwwSmartumPay

 

SmartumPay

SmartumPay -sovelluksella maksat Smartumin työsuhde-eduilla turvallisesti ilman turhaa säätöä. Jos olet käyttänyt Smartum-korttia, voit käyttää myös SmartumPayta. Sovellukseen kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin Smartum-verkkopalveluun. SmartumPaylla voit tarkistaa Smartum-tilitiedot ja milloin saldosi vanhenee, missä ja milloin haluat. SmartumPay on aina ajan tasalla.

appstore-button

playstore-button

Jäikö jotain epäselväksi?

Lue lisää Help Centeristä