SMARTUM_LOGO_RGB_BLACK-1
Rekry: Some-sisällöntuottaja

Some-sisällöntuottajan hakumme on ikävä kyllä päättynyt.

Kiitos kaikille haastattelurobottimme kanssa keskustelleille!

 

Hae paikkaa haastattelubottimme välityksellä!

Sinun ei tarvitse tehdä avointa hakemusta, vaan hakeminen onnistuu vastaamalla botin kysymyksiin.

 

Smartum hakee some-sisällöntuottajaa

Me Smartumin markkinoinnissa kaipaamme vahvistukseksemme uutta tiimipelaajaa, jonka intohimona on sisällöntuotanto sosiaalisen median kanavissa. Tehtävänäsi on vastata some-kanaviemme sisällöntuotannosta ja -mainonnasta niin Smartum-eduista nauttiville työntekijöille, työnantaja-asiakkaille kuin suurelle yleisöllekin. Ideoit ja rakennat kunnianhimoisesti laajoja kampanjakokonaisuuksia ja kehität analytiikkaa sekä kampanjoiden tuloksellisuutta. Tehtävänäsi on myös ottaa osaa työhyvinvointia koskeviin keskusteluihin ja kirjoittaa kantaaottavaa blogisisältöä työhyvinvoinnin teemoista.

 

Tehtävässäsi onnistut, mikäli

🤩  suhtaudut intohimoisesti some-sisällöntuotantoon ja -mainontaan sekä digimarkkinoinnin ketterään kehittämiseen.
📈  seuraat aktiivisesti sisältömarkkinoinnin trendejä.
⏱  johdat omaa toimintaasi sovittujen aikataulujen puitteissa, ja viet asiat maaliin itsenäisesti.
🎨  omaat visuaalista silmää ja mielellään myös kuvankäsittelytaitoja.
✍️  käytät suomen kieltä vivahteikkaasti, ja osaat laittaa pilkut ja väliviivat paikoilleen.
🇬🇧   kommunikoit sujuvasti myös englanniksi – niin suullisesti kuin kirjallisesti. Ruotsin kielen kirjallinen osaaminen lasketaan eduksesi.

 

Koulutustaustasi on mielellään kaupallinen, ja opintosi ovat suuntautuneet markkinointiin tai viestintään. Voit vakuuttaa meidät myös työkokemuksen tai harrastustoiminnan kautta hankitun asiantuntijuuden avulla. Sinulla on kokemusta menestyksekkäiden kuluttajamarkkinointikampanjoiden toteuttamisesta some-kanavissa.

 

Odotamme sinulta
🧠  ratkaisukeskeistä, tavoitteellista ja analyyttista työotetta.
🤖  teknistä suuntautuneisuutta ja intoa datan penkomiseen.
💡   uteliaisuutta, idearikkautta ja rohkeutta kyseenalaistaa totuttua.
🎥  valmiutta heittäytyä vaikkapa videokameran eteen
💬  hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

 

Sinua odottaa nuorekas ja vauhdikas tiimi ja perhemäinen työyhteisö, jossa jokainen saa olla oma valloittava persoonansa. Työyhteisömme tukee työn ja muun elämän tasapainoa, ja meillä vallitsee vahva luottamuksen kulttuuri. Smartumissa voit olla täysin oma itsesi ja kasvaa kohti täyttä potentiaaliasi!

Smartum Oy

Smartum on suomalainen perheyritys, joka on vaikuttanut työelämän inhimillistymiseen jo vuodesta 1995 lähtien. Tänä päivänä jo yli 13 000 työnantaja-asiakastamme tarjoaa henkilöstölleen Smartumin hyvinvointietuja, ja Smartum-etujen piiriin kuuluu jo lähes miljoona työntekijää!

Valtakunnallinen kumppaniverkostomme, joissa maksun voi kuitata Smartum-maksuvälineillä, koostuu noin 20 000 yrityksestä. Mielestämme ei enää riitä, että töissä vain jaksetaan tai pärjätään. Ihminen ei ole robotti, vaan myös elää työssä. Me haluamme olla kehittämässä työkaluja työssä elämisen mahdollistamiseen.

Lue lisää Smartumista >>

 

Miten rekry etenee?

Innostuitko?

Työskentelyjakso ajoittuu aikavälille 25.11.2019 – 29.4.2020. Tavoitteenamme on löytää henkilö pidempäänkin työsuhteeseen. Osaajahaku tapahtuu yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palvelujen sekä Aava & Bangin kanssa. Lisätietoja Markkinointivirittämö-kasvuohjelmasta sekä tiedot hakuprosessista löydät TE-palvelujen sivuilta. Hae paikkaa osallistumalla keskusteluun hakubottimme kanssa ja täyttämällä TE-palvelujen hakemus 21.10.2019 mennessä!

HAE PAIKKAA