Smartum ger upp Smartum-betalkort i slutet av 2020 och betalningen med elektroniska förmåner överförs till SmartumPay-mobilapplikationen. Läs mer

SmartumPay ersätter
Smartum betalkort

Från och med 1 januari 2021 ersätter SmartumPay-mobilapplikationen Smartum-betalkortet som betalningsmetod för elektroniska Smartum-förmåner. Den här sidan ger mer information och hjälp med appbetalningar.

{{item.alt}}

Betalning överförs till mobil

Som vi meddelade i början av året kommer Smartum att ge upp Smartum-betalkortet i slutet av 2020. Från och med den första januari 2021 kan betalkortet inte längre användas oavsett giltighetstid på kortet. Betalningen med Smartum elektroniska förmåner överförs till den okomplicerade SmartumPay-mobilapplikationen. Med Smartum elektroniska förmåner kan man också ofta betala online.

På den här sidan hittar du all information du behöver för att byta till mobil och SmartumPay-applikationen. Klicka nedan för att se mer information ur både användarens och partnerns perspektiv.

Från ett betalkort till SmartumPay

Från och med den 1 januari 2021 kan Smartum-betalkortet inte längre användas, oavsett giltighetstid på kortet. Betalningen överförs till SmartumPay-applikationen. Om ditt kort går ut i november eller december 2020, skickar vi inte längre ett nytt kort, utan du kan byta direkt till SmartumPay.

Med SmartumPay betalar du för tjänster med din telefon med bara några få klick. Förutom enkel betalning kan du se ditt saldo, giltighetstid och betalningstransaktioner. SmartumPay håller dig alltid uppdaterad!

Genom att betala nu med SmartumPay deltar du automatiskt i utlottningen för 300 euro Holiday Club presentkort med giltighetstid 12 månader! Vi drar lotterivinnaren bland alla dem som betalar med SmartumPay mellan  den 1 och 31 december 2020.

Gratis SmartumPay finns att ladda ner i appbutiker. Logga in på applikationen med antingen nätbankskoder, Smartum-konto uppgifter eller mobil ID. Ladda ner SmartumPay!

Lataa SmartumPay IOSLataa SmartumPay AndroidLataa SmartumPay Huawei


Betala med Smartum online

Fler och fler Smartum-nätverkstjänster accepterar Smartum-onlinebetalningar. Med onlinebetalning kan du bekvämt betala för din tjänst på tjänsteleverantörens egen webbplats, var som helst och när som helst.

Det är enkelt att göra en onlinebetalning: när du gör ett köp, välj din Smartum-onlinebetalning som betalningsmetod, logga in som Smartum-användare med dina nätbankskoder, Smartum-konto uppgifter eller mobil ID och betala!

Se alla leverantörer som tar emot onlinebetalningar (på Finska)

 

Betala med Smartum-förmåner utan smarttelefon

Med Smartums elektroniska förmåner kan du också betala utan en smarttelefon. Se nedan för de bästa tipsen för användning av e-förmåner.

Se tips för att dra nytta av dina förmåner utan smarttelefon

 

Ta emot SmartumPay-betalningar

Med SmartumPay får du Smartum-betalningar från dina kunder enkelt och snabbt. Med SmartumPay sparar du pengar eftersom du inte behöver betala kortets transaktionskostnader för betalningar.

Du kan enkelt se de betalningar du har fått i Smartums-webbtjänst. Vi redovisar betalningar som görs med SmartumPay till ditt företag varje veckodag!

Läs mer om hur du tar emot SmartumPay-betalningar


Ta emot onlinebetalningar

Acceptera Smartum-onlinebetalningar lätt på din egen webbplats! Genom att ta emot Smartum-onlinebetalningar kan dina kunder köpa dina tjänster från din webbplats när som helst på dygnet.

Att göra en onlinebetalning är snabbt och pålitligt och att göra inköp är enkelt på ett ställe. Det är enkelt att implementera Smartums onlinebetalningar och kräver inga komplicerade ändringar på din webbplats. Vi förmedlar Smartum-onlinebetalningar till ditt företag varje dag!

Läs mer om hur du lägger till en Smartum onlinebetalning på din webbplats

SmartumPay

Enkel betalning med SmartumPay

Gratis SmartumPay gör betalningen bekväm och garanterar en enkel vardag.

Förutom lätt betalning låter appen dig stanna på kartan över beloppet för dina förmåner, giltighetstid och dina betalningstransaktioner. SmartumPay är tillgänglig för gratis nedladdning från appbutiker.

Ladda ner SmartumPay och gör ditt liv enklare!

henkilö tutkimassa puhelinta Help Center

Vanliga frågor och svar

Du hittar svar på vanliga frågor i vårt Help Center. I Help Centret har vi sammanställt vanliga frågor om att ge upp betalkortet och om SmartumPay ur både användarens, arbetsgivarens och partnerns synvinkel.