Henkilöstön hyvinvointi ja yrityksen tuottavuus tapissaan – ei hassumpaa.

Huolettaako henkilöstön sairastelu? Huutaako tuore työtyytyväisyystutkimus pelkkää punaista? Mietitkö kuumeisesti keinoja palkitsemiseen ja uusien huippuosaajien houkutteluun?

Smartumin hyvinvointiedut ovat loistava keino auttaa henkilöstöä palautumaan arjen aherruksesta ja hengähtämään hetki. Ne ovat myös oiva väline palkitsemiseen ja työnantajamielikuvan parantamiseen. 
Miksi et liittyisi henkilöstön hyvinvointia tukevien työnantajien kärkijoukkoihin? Buustaa samalla yrityksesi tuottavuus maksimiin. 

Hyvinvointietujen avulla työntekijöiden todelliset kyvyt pääsevät laukalle ja yrityksesi menestyy. Täytä alla oleva lomake niin kerromme sinulle, mitä Smartum voi tehdä yrityksesi työhyvinvoinnin eteen!

 

Jätä meille yhteydenottopyyntö!

Jos haluat kuulla lisää hyvinvointieduista, jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä tuota pikaa. 

heart

Smartum on pk-yrityksille loistokumppani:

  • Monipuolinen hyvinvointietujen valikoima: tarjolla on lounasta, liikuntaa, kulttuuria, työmatkoja, hierontaa sekä virkistäviä smoothieita 
  • Ylivoimaisesti suurin käyttökohdeverkosto ympäri Suomen: 12 000 liikunta-kulttuuripaikkaa, 6700 lounaspaikkaa
  • Etujen hallinnointi sujuu kuin rasvattu: tilaaminen, tiedotus, edun lataaminen ja seuranta tapahtuvat verkossa
  • Smartum on luotettava, suomalainen toimija.

Smartumeilla saavutat paljon enemmän kuin mitä niihin sijoitat!

Tuoreen väitöskirjatutkimuksen mukaan työn kuormituksesta palautuminen onnistuu parhaiten, kun lounastauko pidetään työpaikan ulkopuolella. Palautumista edesauttavat 20-40 minuutin tauot työstä. 

Lähde: Marjaana Sianojan väitöskirja: Taukojen edut – Työkuormituksesta palautuminen lounastauoilla ja vapaa-aikana.

refesamiympSami Ruponen

HR-asiantuntija, Vakuutuskeskus

"Smartum Saldon suurin hyöty minulle on se, että etujen hallinnointiin käytetty aika on selvästi vähentynyt. Myös työntekijöiden on helppo käyttää ja hyödyntää eri etuja, koska ne ovat samalla kortilla."

jaanarefeympJaana Pullinen

Henkilöstöjohtaja, Nooa Säästöpankki

"Hyvinvoiva henkilöstö on meille ykkösasia. Smartum Saldon avulla tuemme sitä, että säästöpankkiirimme panostavat työpäivän aikana hyvään ravintoon ja myös aivojen kannalta tärkeään lounastaukoon. Liikunta -ja kulttuurietu puolestaan auttaa panostamaan laadukkaaseen vapaa-aikaan, jota kukin toteuttaa itselleen sovipimmalla tavalla."