Huolehdi hyvinvoinnistasi ja tue suomalaisia yrittäjiä

Osta palveluita Smartum-eduillasi etänä ja ennakkoon

pelastusrengas

Smartum-etuja voi käyttää turvallisesti myös täysin ilman ylimääräisiä ihmiskontakteja

Hyviä uutisia Smartumin etujen käyttäjille! Mahdollisuudet Smartum-etujen käyttöön ovat laajat ja monipuoliset, vaikka haluaisitkin huolehtia hyvinvoinnistasi ja maistuvista lounashetkistä turvallisesti kotioloissa. Käyttämällä Smartum-etujasi autat samalla epidemian myötä ahtaalle joutuneita yrittäjiä ja varmistat, että voit käyttää etujasi monipuolisesti myös jatkossa.

Tältä sivulta löydät listan verkostomme lounas-, hieronta-, liikunta- ja kulttuuripaikoista, jotka tarjoavat erityisen turvallisen tavan käyttää Smartumin etuja, jos haluat vältellä ylimääräisiä ihmiskontakteja. Listoilta löytyy vaihtoehtoja hyvinvoinnin edistämiseen myös vaikkapa mökkioloissa. Listojen tiedot perustuvat palveluntarjoajien omiin ilmoituksiin, eikä Smartum vastaa palvelujen saatavuudesta.

Maksa Smartum-eduillasi etänä ja ennakkoon

Voit maksaa sähköisillä Smartum-eduillasi joko palveluntarjoajan omassa verkkokaupassa Smartum-verkkomaksulla tai tehdä etämaksun mutkattomalla SmartumPay-sovelluksella. Huomaathan, että voit hankkia palveluita Smartum-edullasi riippuen etutyypistäsi: esimerkiksi lounasedulla ei voi ostaa liikuntapalveluita.

Smartum-verkkomaksun teet näppärästi palveluntarjoajan verkkokaupan kassalla kirjautumalla sisään Smartum-tunnuksillasi. Monet palveluntarjoajat hyväksyvät myös etänä tehdyt SmartumPay-mobiilimaksut. Ohjeet etämaksujen tekoon SmartumPay-mobiilisovelluksella löydät täältä. Huomaathan, että mahdollisuus SmartumPay-etämaksamiseen tulee aina varmistaa palveluntarjoajalta ennen maksun suorittamista.

Verkkovalmennuksia, etäsoittotunteja, oline-joogaa ja -tanssia - ja vaikka mitä muuta!

Palvelun
tarjoaja
Maksutapa Lisätietoja
8 viikkoa Smartum-verkkomaksu
Aito olo SmartumPay valmennuspalveluita johon kuuluvat liikunta,personal trainer, ravinto sekä life coach palvelut
AITO OTE Tmi Ulla Tapaninen SmartumPay Jooga
Aleksi Litovaara SmartumPay ja liikuntasetelit Asahi health®, Firstbeat-valmennus, Mindfulness-liikuntavalmennus, Psyykkinen (henkinen) urheiluvalmennus, Naurujooga. 
Alexander-koulutus Sirpa Tapaninen SmartumPay Henkilökohtainen ohjaus, Astanga-jooga. Korona-pandemian ajan Smartumeilla maksaville asiakkeille tarjoan 10% alennuksen kaikista normaalihinnoista.
Annelin Aika SmartumPay Online-joogatunnit Annelin Ajan facebook-sivun suljetuissa ryhmissä.
Arctic Indoor Movement Oy SmartumPay Laadukkaat kotimaiset sisäpyöräilytunnit virtuaalisesti nyt kotiisi! Voit polkea tunteja missä vain, milloin vain ja millä tahansa mobiililaitteelle. Tunteja on aina vasta-alkajasta kokeneemmallakin polkijalle. Otamme vastaan liikunta- ja kulttuurietuseteleiden lisäksi myös SmartumPay maksun. Olethan yhteydessä meihin sähköpostitse mikäli haluat käyttää etuseteleitä maksamiseen. arcticindoormovement@gmail.com
Avartamo SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Avartamo tarjoaa nyt myös online-ryhmiä ja verkkovalmennuksia
Avartamo SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Asahi, mindfulness, stressinhallinta, ryhmä- ja yksityisohjausta, myös online, verkkovalmennukset.
Balacon Oy SmartumPay Balansen-videojumppa harjoitukset ovat tasapaino-, kehonhallinta-, liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoituksia, jotka sopivat kaikille. Eri pituisista ja vaativuustasoisista harjoituksista jokainen löytää itselleen sopivan kuhunkin hetkeen ja tilanteeseen. Jumpissa on otettu erityisesti huomioon seniori-ikäiset.
Dea Ivanov Agility SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Agility- ja hyppytekniikkakoulutusta pääkaupunkiseudulla. Myös online-agility (verkkokurssit ja etäkonsultaatiot).
Eezy Osk/ Mia Louhe SmartumPay FasciaMethod-tunnit online, yksilöllinen kehonhuolto-ohjaus online
Efector SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Kriisiaikana monipuolista kehonhallintaan ja - huoltoon keskittyvää treeniä videopaketin välityksellä. Myös henkilökohtaista ohjausta online. Tilauksen jälkeen saat laskun sähköpostiisi ja palvelun heti laskun maksettuasi.
Elixia Tapiola SmartumPay Online Training-palveluita. Ennen SmartumPay-maksua muistathan laittaa sähköpostia osoitteeseen staff.tapiola@elixia.fi. Kirjoita sähköpostiin jäsennumero, jotta osaamme kohdistaa maksun oikeaan asiakkaaseen.
Elämäsi Kuntoon - Hieronta & Valmmennus SmartumPay
Etelä-Savon Kuntokartano Oy SmartumPay Kuntosalipalvelut ja virtuaalijumppatunteja kaikkina viikonpäivinä aamusta iltaan. Smartum etu korona-aikana tuplataan kausikortin voimassaoloaika!
Exhale Finland SmartumPay Joogatunteja Zoomin kautta
Fiilis Fitness SmartumPay www.fiilisfitness.fi
Fitaki Sport SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Personal training ja valmennuspalvelut
Fitclub Smartum-verkkomaksu www.fitclub.fi
FitFactory Alajärvi SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Kuntosali palvelee ja ryhmäliikkujille tarjoamme treenivideoita.
Fitfarm SmartumPay
Fitness 24 SmartumPay & Smartum-verkkomaksu
Fitness Raunika SmartumPay Personal trainer palveluita ja hierontapalvelu ota. Mielelläni annan lisätietoa maksamiseen liittyen.
Fitness Village Smartum-verkkomaksu
FitNut Consulting SmartumPay Personal Training -palveluita sekä pienryhmävalmennuksia, myös etävalmennuksina
Flama SmartumPay Online-tanssitunteja (mm. reggaeton, salsa, bachata, twerk, itämainen tanssi, pilates ja commercial dance)
Fressi24 SmartumPay Fressi online ja Fressi TV
Friskis&Svettis Helsinki ry SmartumPay Liikuntatuotteita (kertaliput, kausi- ja sarjakortit)
FTP-Somatics SmartumPay Pilates Online treenejä verkossa
Fysio ilo Jenni Kyllästinen SmartumPay Pilates videoita, pilates tunteja. Voit tilata pilatesvideoita nyt maksamalla smartumpaylla ja laittamalla minulle sähköpostia jenni.kyllastinen@fysioilo.fi 
Fysio In Terapihörnet Smartum-verkkomaksu Zoomin kautta yoga ja meditaatioita
Fysio2000 Smartum-verkkomaksu Ryhmäliikunta ja PT-palvelut
FysioCenter Pieksämäki Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Henkilökohtainen valmennus, etävalmennus, liikuntapalvelut
FysioPuisto SmartumPay Liikuntapalvelut (jotka väliaikaisesti Online-tunteina)
Fysioterapia ja Liikuntakeskus Loikka SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Ryhmäliikuntoja. PT LIVE jumppaa
Fysioterapia-OMT Porvoo SmartumPay Ryhmä ja yksilö PhysioPilates tunteja. Ja kaikki tunnit myös Online-tunteina
Good Vibes Finland Oy SmartumPay Tarjoamme Paint&Party -maalauspaketteja ohjeilla tai ilman!
GT Performance SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Harjoittelun ohjelmointi
Guitar Trainer SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Guitar Trainer tarjoaa kitaransoiton opetusta paikallisesti PK-seudulla sekä etäopetuksena ympäri Suomen.
Haipakka Oy SmartumPay Fysiikkavalmennus, Yksilöllinen liikuntaohjaus, harjoitusohjelmat. Smartumia käyttävät asiakkaat saavat korona-aikaan erityisalennuksen -10 % listahinnoista.
Haminan Kuntokeskus Syke SmartumPay Kuntosaliohjelmat, kotiohjelmat käytettävissä olevilla välineillä, PT-palvelut myös kotikäynnein
Hannula horses SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Liikuntapalveluja, Nettijumpat ja liikuntatuokiot!
Happyliikunta SmartumPay Online jooga ja pilates
Helsingin Pianostudio SmartumPay Online-pianotunteja
Henriyoga SmartumPay Joogaa ja meditaatiota
Hirvensalon Golf Oy SmartumPay Liikuntapalveluita
Home training finland oy, treenaakotona.com SmartumPay & Smartum-verkkomaksu 6 tai 12kk kotitreenipalvelu tarjouksessa
HyvinvoinTia SmartumPay Kotijumppaa ja -joogaa
Hyvinvointikeskus Asema Oy SmartumPay Kuntosalille jäsenyydet ( vuosi- ja kuukausijäsenyydet, 10 kerran kortit) kehonkoostumusmittaus, personal trainer palvelu, ravintovalmennus, kuntosali- ja kotitreeniohjelmat
Hyvinvointikeskus Onnimanni Smartum-verkkomaksu
Hyvinvointipalvelut Tero Kattilakoski SmartumPay Pilates ja hieronta online
Hyvinvointistudio RIIO / Satu SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Personal training, virtuaalitunnit (Pilates, Zumba, Treenimix)
Hyvinvointistudio Sinun Keho SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Online Live jooga ja pilates
Hyvä Polku Oy SmartumPay Asahi etätunteja tänä keväänä tarjolla. Tilaa itsellesi yksi maksuton asahiharjoite ja kuulet aikatauluistamme täältä: https://eveliinarusi-e9d8.gr8.com/ Kehonhuoltoa myös verkkokurssien muodossa, tutustu lisää täällä: https://eveliinarusi.fi/kauppa/ Halutessasi maksaa jälkimmäiset Smartumedulla, ota yhteyttä. Tervetuloa mukaan, jotta saisit esiin hymyilevän, ryhdikkään ja hyvinvoivan itsesi!
Hyvän tuulen lähde SmartumPay Firstbeat-hyvinvointianalyysi
Iberico SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Etävalmennus netin kautta sekä yksityis- ja pienryhmät ulkotiloissa
Ihana Pilates Ky, Piia MK Koskinen SmartumPay Smartumilla voit ostaa Ihana studion nettitunteja! Tarjolla pilatesta ja muita kehoa huoltavia, lempeitä tunteja. Tunnin lunastettuasi voit tehdä tunnin vaikka useaan otteeseen valitsemanasi aikana viikon ajan. Smartumit käyvät myös studion verkkokursseihin ja tavallisiinn sarjakortteihin. Lisätietoa: www.ihanastudio.fi ja tuntivaraukset: www.varaaheti.fi/ihanastudio
In to wellness SmartumPay Meiltä voi ostaa Personal training -palveluita, joita tarjoamme myös etänä. Palveluitamme on myös hieronta, fysioterapia ja lantionpohjan fysioterapia, joista fysioterapiat on myös mahdollista toteuttaa etänä.
inWell Oy Smartum-verkkomaksu
Janika Viihde & Hyvinvointi SmartumPay

Personal Training -palvelut, Psyykkinen valmennus, kuntosaliohjaus, hyvinvointivalmennus. Myös etävalmennukset

Joogahymy SmartumPay Live-Kotijoogaa. Kun olet ostanut Smartumilla Live-Kotijoogat, laita sähköpostia joogahymy@gmail.com niin saat lisäinfot.
Joogakoulu Sanmaya SmartumPay Jooga- ja hyvinvointipalveluja. Myös etätunnit verkon kautta.
Joogaliike Kuopio SmartumPay Nettilivejoogaa
Jälkipoltto Oy SmartumPay Hyvinvointi- ja liikuntapalvelut, Yksilövalmennus, Ulko- ja porrastreenit
Kaisaniemen osteopatia SmartumPay

Liikuntapalvelu. Verkkokurssi.

Karkkilan Kuntokärpänen Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Erilaisia liikuntatunteja ja ohjauksia livestriimauksen välityksellä sekä kuntosaliaikaa.
Karma Studio SmartumPay & Smartum-verkkomaksu joogatunteja
Kasvukierre Wellness SmartumPay joogaa, liveohjauksia
Kehon keskus SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Livetilassa vedettyjä jooga- ja pilatestunteja.
Kehonhuolto Jumissa Oy SmartumPay Verkkokursseja. Smartumin asiakkaat saavat koodilla KEVÄT -10% verkkokursseista.
Kehon-ja mielenhallinta Frontera SmartumPay Pilates-tunteja ja -lahjakortteja. Kortit käyvät myös virtuaalitunneillani. Kysy niistä lisää: 0503837411 Eija
Keikalla.fi Smartum-verkkomaksu Online-keikkoja
Keski-Suomen Kuntosalit oy SmartumPay Liikuntapalveluja ja pt palveluja. Lisätietoja palveluista saat info@kuntomaailma.fi
Keventäjät Smartum-verkkomaksu
Kirjorinne SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Ratsastuksen etävalmennus. Videoanalyysi harjoitteluohjeineen.
Kirpsukka Moves SmartumPay Kirpsukka Movesin asiakkaat voivat ostaa Smartum-eduilla erilaisia liikuntapalveluita. Nyt ryhmäliikuntaa on tarjolla myös Live ohjauksien välityksellä suoritettavaksi missä vain.
Kristalli Sport Oy SmartumPay Kuntokeskuksen jäsenyyksiä. Kattavat liikuntapalvelut, myös etäyhteydellä toteutettavat ryhmäliikuntatunnit.
Kuningatarvalmennus Oy Smartum-verkkomaksu
Kunnostamo SmartumPay ja liikuntasetelit Kotitreeni, harjoitusohjelmia, lahjakortteja
KuntoKamari Oy SmartumPay Meiltä löydät mm. seuraavat palvelut: kuntosaliohjaus, ravintovalmennus, fysioterapia ja hieronta
Kuntokoulu SmartumPay personal training, ravintovalmennus, psyykkinen valmennus, webinaarit ja yritysvalmennukset. Etävalmennuksista -10€ alennus, esim personal training- etätapaaminen 69€ (norm. 79€) / etätapaaminen
LadyLine Rovaniemi SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Personal training etävalmennus
Laive Oy SmartumPay Asiakkaat voivat ostaa online-joogatunteja SmartumPay:n avulla.
LifeStyle Fit SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Online jooga-, pilates-, venyttely- ja HIIT tunteja, ravintovalmennusta online sekä ratkaisukeskeinen coaching online-keskusteluna
Liikku Smartum-verkkomaksu Verkkovalmennuksia Liikun jäsenille
Liikuntakeskus Core SmartumPay Asiakas voi ostaa meiltä erilaisia kotitreeniohjelmia niin voiman, kestävyyden kuin liikkuvuudenkin kehittämiseen. Asiakas voi myös ostaa jäsenyyden, jolla hän voi käydä treenaamassa itsenäisesti kuntosaleillamme tai ohjatusti videotunneilla.
Liikuntakeskus Voitto SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Liikunta- ja valmennuspalvelut. Nyt uutuutena VoittoKotiin! -ryhmäliikunnan livepalvelu.
Liikuntamaailma Nokia SmartumPay Voi osallistua vaikkei ole jäsen, 5€/tunti
Liikuntamaailma Tampere Yliopistonkatu SmartumPay Voi osallistua vaikkei ole jäsen, 5€/tunti
Liikuntapalvelut Sini Huhtala SmartumPay Personal training- palvelua, valmennuspalveluja esim.juoksukoulut, hyvinvointipalveluja esim. taukojumpat, elämäntapamuutos. Kaikki palvelut saatavilla myös etäyhteydellä paikkakunnasta riippumatta.
Liikuntapalvelut Tanja SmartumPay Tarjoan monipuolisesti erilaisia liikuntapalveluja sekä yksilöohjauksia myös verkko-ohjauksia.
LiikuntaPiste La Vida SmartumPay Salikortteja, ryhmäliikunnan kk kortteja, kymppikortteja, valmennuksia, livelähetyksiä
Lime Events ky SmartumPay Liikuntaryhmiin osallistuminen etänä
Luhtavilla Oy SmartumPay

Useita kehonhuoltolajeja online live-tunteina. Monipuolinen kattaus verkkokursseja ja valmennuksia.

Maikki Marjaniemi Smartum-verkkomaksu
Mamanna Bupsin Burlesque SmartumPay Jumppatunteja, personal trainer ohjelmia, video treenejä. Nyt koronan aikana videotunnit ja video personal training onnistuu maksaa smartumpay:n kanssa.
Marianne’s personal training SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Hyvinvointi -ja liikuntavalmennuksia, ravintoneuvontaa, yksityisjoogatunteja, kotitreenejä. Smartumin asiakkaat saavat kaikista palveluista -15%. Kaikki valmennukset onnistuvat verkkovalmennuksina.
MarinMetodit SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Jumppakortteja, etäjumppia
Meillä kaksi toimipistettä: 100Syke Porissa & JokiFysio Eurajoella SmartumPay Tarjoamme liikuntaryhmiä, yksilöllistä ohjausta ja physiotrainer palveluita. Teemme myös kotiohjelmia. Kysy lisää!
Method Putkisto ja Pilates Anniina Ojala SmartumPay Method Putkisto ja Pilates tunteja, yksilöohjausta ja online tunteja
Method Putkisto Pilates Pia Rauhalahti SmartumPay Method Putkisto, MP Pilates ja Kasvoklinikka tunteja, myös Online tunteja. www.methodputkisto.com/piarauhalahti , prauhalahti@gmail.com
Mia Heikkinen T:mi SmartumPay Asiakkaat voivat ostaa laulutunteja ja äänenhuoltoa, sekä opastusta äänenkäyttöön ja esiintymiseen. Tarjolla on sekä normaaleja lähitunteja yksilöopastuksella tai pienryhmissä Helsingissä ja Espoossa, sekä etätunteja paikkakunnasta riippumatta. Uutuutena löytyy huippusuosittuja ryhmäkursseja verkkoon vietynä (verkkokauppa aukeaa viikolla 17): esimerkiksi aloitteleville laulajille äänenkäytön intensiivikurssi. Myös muuta laulamiseen ja esiintymiseen liittyvää verkkokurssia tulee kaupan aivan pian.
Minoon Jooga ja Hyvinvointi SmartumPay Jooga, Yin-jooga, liikuntapalvelut. Smartum asiakkaille ensimmäinen zoom Yin-jooga harjoitus 5€
MioAmoroso Pianokoulu SmartumPay Tällä hetkellä (kevät 2020) opetus jatkuu videotunteina turvallisesti kotoa käsin ja maksaa voi Smartum-sovelluksella. Smartumin asiakkaille on tarjoilla kokeilukurssi: kolme 45 min. oppituntia kahden hinnalla = 114€ (arvo 171€)
Mobiili Fysioterapia&Pilates SmartumPay Mobiili Fysioterapia & Pilates huolehtii asiakkaistaan poikkeustilanteessa verkkokurssien ja workshoppien avulla. Tarjolla on yrityksen suosituimmat pilatesryhmät (helppo, keskitaso ja haastavampi ryhmä) fysioterapeuttien ohjaamina facebookin live-lähetysten kautta. Lisäksi äitiysfysioterapeutin ohjaamat workshopit vauvahierontaan ja äitien palautumiseen raskauden jälkeen. Kurssien ja workshoppien maksun voi helposti suorittaa SmartumPayn avulla.http://www.mobiilifysioterapia.fi/physiopilates-tampere-ja-kangasala/
Move & Enjoy Oy SmartumPay CrossFit ja kehonhuolto, tunteja tarjolla videoina ja ulkona. Ota yhteyttä info@crossfitredarrow.com niin kerromme lisää.
MoveMe SmartumPay Verkkovalmennuksen kautta saat käyttöösi viikottaisen treenin ja luennon hyvinvointiasi parantavista vinkeistä. Ryhmä tsemppaa toisiaan parempiin suorituksiin. SmartumPay onnistuu maksutapana Facebookissa järjestettävään valmennukseen.
Muutos-valmennus SmartumPay
Naisten hyvinvointikeskus Tuntuma SmartumPay Kotitreeni
Naprapaatti Meri Räsänen SmartumPay Smartumeilla voit maksaa nettitreenien kuukausimaksun, ostaa henkilökohtaisen kotitreeniohjelman tai tulla yksilö-ohjaukseen Kunnon Sykkeen toiminnalliselle salille.
Naturefitpt SmartumPay verkkovalmennuksia, (joogaa, painonhallintaa, etä-PT, e-kirja, ym. hyvinvointipalveluita)
Nettipianokoulu Ilo/Joverec Oy SmartumPay Pianonsoittokursseja. Jos maksat Smartumilla, tee maksu osoitteessa https://oma.smartum.fi/fi/venues/26476 ja lähetä tämän jälkeen yhteystietosi maksutositteen kera osoitteeseen ilona@nettipianokoulu.fi, minkä jälkeen saat sähköpostiisi käyttäjätunnukset kurssialustalle.
NoraBe SmartumPay Kundaliinijooga, meditaatio on-line ja off-line. norabe.tmi@yandex.com.
Nordic Fit Mama SmartumPay
Nurmijärven Fysioterapia Oy SmartumPay Kuntosalipalveluita
Nutrido SmartumPay Personal trainer palvelua ja ravintovalmennusta
Oasis Pilates & Yoga SmartumPay Oasis Studio tarjoaa pilatestä ja joogaa eli hyvinvointia sekä keholle että mielelle. Tarjoamme nyt myös Online tunteja päivittäin. Meidän kanssa voit harjoitella kertamaksulla, sarjakortilla tai jäsenenä.
Om Yoga -koulu SmartumPay JOOGAA OHJATUSTI KOTONA – LÖYDÄT TUNTIAIKATAULUSTAMME NYT MYÖS REAALIAIKAISET LIVE-VIDEOTUNNIT! NIILLE ILMOITTAUDUT, KUTEN TAVALLISILLE TUNNEILLE. 
Oulu Zipline SmartumPay Vaijeriliuku
Oulun Hyvinvointistudio SmartumPay Tarjoamme liikuntapalveluita mm. pilates- FasciaMethod ja barrekursseja. Koronan aikaan kaikki kurssit ovat liveohjattuja netissä.
Personal trainer Antti Rossi SmartumPay Laadukkaat Personal trainer ja ravintovalmennus palvelut suoraan kotiisi.
Personal Trainer Eija Laine SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Personal Trainer palveluita; liikuntaohjelmia sekä ruokavalioita sisältäen päivittäisen seurannan.
Personal Trainer Hanna Antti-Poika SmartumPay, sähköpostia ennen maksua 3 viikon kotivalmennus
Personal Trainer Heta Ahonen SmartumPay 50€ treenipaketti
Personal Trainer Katja Brusila SmartumPay Henkilökohtaista valmennusta
Personal Trainer Marika Rintanen SmartumPay Nettivalmennus
PILATES Studio Vantaa SmartumPay ONLINE -tunnit. Lajeina pilates, barre, syvävenyttely, spiraalistabilaatio, tanssi, rentoutus, mindfulness, lapsi-vanhempi jooga. Tervetuloa mukaan online -tunneille. Ota yhteyttä info@pilatesstudiovantaa.fi
PilatesMinna Liikunta & Hyvinvointi SmartumPay Pilates & Jooga etätreenit, 30e/kk. Hinta sisältää oikeuden osallistua livestream- tunneille 3 kertaa viikossa suljetussa facebook-ryhmässä. Ilmoittautuminen: minna@pilatesminna.fi
PK Treenit SmartumPay PK Treenit tarjoaa Personal training hyvinvointi palveluita tavoitteiden mukaan, oletpa sitten elämäntapamuuttaja tai aktiivi liikkuja. Etänä saat palveluitani kaikkialla tai henkilökohtaisesti Siilnjärvi, Kuopio alueella noin 80 km akselilla. "terve ja toimiva keho jossa sinun on hyvä olla"
Poledance Piagrina SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Voit ostaa online-treenit suoraa kotiin n. 50 uutta videota joka viikko sisältäen eri lajeja. Lahjakortteja, Team Piagrina vaatteita tai esityksiä juhliin ja tapahtumiin online -palveluna tai koronan jälkeisiin aikoihin.
Pop Liikuntastudiot Oy SmartumPay Liikuntapalvelut, palvelumaksut liikuntaan. Maksa osa tai koko palvelumaksusi Smartumilla. Maksusi kohdistuu seuraavaan palvelumaksuun. Jos haluat maksaa saamaasi laskua, ole yhteydessä keskukseen sähköpostitse.
Power Body Helsinki SmartumPay Henkilökohtaisia ohjauksia paikan päällä ja myös etänä Skypen kautta.
Raakasoturi oy SmartumPay Nettijoogaa
Rakkauden Siivin /Dharamshala Yogastudio Smartum-verkkomaksu Joogatunteja verkossa ja joogasalilla.
Rauman Hyvinvoinnin Walimo Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Liikuntapalveluita, verkkovalmennuksia, hierontaa ja kursseja.
Ready Set Pole SmartumPay tankotanssi- ja joogakoulu
Ready Set Pole SmartumPay https://www.readysetpole.fi/readysetonline/
Rockway SmartumPay Rockway.fi on täysin kotimainen soiton- ja laulunopetuksen palvelu netissä. Palvelustamme löytyy noin 8000 ennalta kuvattua opetusvideoita eri soittimille. Opettajina ovat esim. Anssi Kela, Erja Lyytinen ja Lenni-Kalle Taipalve. Aloita täysin alkeista tai ota haastavimmat tekniikat haltuun.
Rositan Hyvinvointipalvelut SmartumPay Pilatestunteja (tällä hetkellä videon välityksellä)
Rouge hyvinvointipalvelut SmartumPay Liikuntapalveluita. Smartumin asiakkaille 1kk pt-paketti 209€ (norm. 259€)
Routa Training SmartumPay Fysioterapia, Personal Training. ETÄVALMENNUS -50% NORM. HINNOISTA!
Runners High Smartum-verkkomaksu
Saimaa Training SmartumPay Saimaa Training tarjoaa hyvinvointielämyksiä Saimaan järviluonnon keskellä. Voit kokeilla mm. Sup joogaa, Vinyasa joogaa, ilmajoogaa tai Yin joogaa. Joogatunnit voidaan toteuttaa myös toiveidesi mukaisesti yksityistunteina sekä etäyhteyksien avulla.
Salmani Oy SmartumPay Tarjoamme Online PT ja laihdutus palvelua
Same Goal Training SmartumPay
Satun Fysioterapia- ja Liikuntapalvelut SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Personal training, virtuaalitunnit (Pilates, Zumba, Treenimix), fysioterapia- ja hierontapalvelut
Seviset Oy SmartumPay Asiakas voi ostaa etäkuntoutusharjoitteita
Sielunliike SmartumPay Online-jooga
SmartFysio SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Pilates online, kehonhuolto online
SportTest Oulu Oy SmartumPay Asiakkaat voivat ostaa Perusta kuntoon ja Elämäsi kuntoon valmennuspalveluita. Nämä ovat 3kk yksilöharjoitusohjelmia, jotka toimitetaan asiakkaalle sähköpostiohjeiden mukaan.
Strong Fitness- personal training SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Omavalmennus, ryhmävalmennus, painonhallinta, painonpudotus. Kehonkoostumuksen optimointi ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ja stressinhallinta. Kiputilojen ehkäisey ja Tulesvaivat. Raskaudenaikainen liikunta ja paluu synnytyksen jälkeen harrastusten pariin. Iäkkäiden kuntosaliharjoittelu. Etävalmennus ja ulkotreenit onnistuvat myöskin 💪
Studio Baila SmartumPay
Studio Flow & Go SmartumPay Virtuaalisia tanssitunteja Zoom cloud meetings sovelluksen kautta. Liikuntaeduilla maksaessa tunti varataan numerosta 045 114 66 81 tai studioloimaa@gmail.com. Tervetuloa mukaan! 
Studio MP Minna Purhonen SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Liikunta ja ravitsemusneuvonta, hieronta. Kesäkuun loppuun saakka hierontahoidot saatavilla opisekelijahinnalla.
Studio Shangri-La SmartumPay Jooga & barre. Sarjakortteja , lahjakortit (vapaavalinnainen summa), osallistuminen virtuaalitreeniryhmään (jossa live-tunnit ja tallenteet). Online tunnit: Kuitin lähettäminen meille sähköpostitse info@studioshangrila.fi jolloin saa ohjeita miten lisätä itsensä treeniryhmään.
Studio Vintti SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Virtuaali Vintin jooga-, tanssi ja rentoutustunnit.
Studio Vintti SmartumPay Tarjoamme asiakkaillemme joogatunteja studiollamme Tampereella sekä verkossa kautta Suomen.
Studio Yin Oy SmartumPay Jooga -ja Pilatestunteja sekä erilaisia kehonhuoltotunteja. Smartumia voi käyttää myös live-tunneille
Suomen Hyvinvointiverkko Oy SmartumPay Tarjoamme laadukkaita verkkovalmennuksia ja -kursseja.
SYKE Tribe SmartumPay Hyvinvointiin painottuvat verkkovalmennukset. SYKE Tribessa on nyt koronan aikana jatkuvasti erilaisia verkkovalmennuksia tarjouksessa. Tarjonnasta löytyy joogaa, hengitysharjoitusvalmennuksia, kotitreenivalmennuksia, ravintovalmennuksia, raskausajan valmenuksia, juoksuvalmennuksia ja paljon muuta!
t:mi paula koski SmartumPay live treenitunnin
Taidekoulu Tuimala SmartumPay Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden opiskella kuvataidetta kotoa käsin – verkkokursseilla. Kun asiakas maksaa SmartumPaylla, hänen tulisi ottaa lopuksi yhteyttä asiakaspalveluumme ja kertoa, mille kurssillemme hän on halukas tulemaan. Asiakas luo lisäksi tunnukset sivuillemme, joiden avulla hän pääsee kirjautumaan kurssilleen. Opiskelu tapahtuu netin välityksellä ja oman aikataulun mukaisesti.
Tanssi- ja hyvinvointipalvelut Liike ja Keho SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Yritys tarjoaa afrokuubalaisien tanssien verkkokursseja (chachacha, son, salsa) ja tekniikkakursseja tanssista ja kehonhuollosta kiinnostuneille.
Tanssikeidas SmartumPay Pilates-etätunnit Hangouts-yhteyden kautta. Kehonhuoltoa ja kehotietoista liikettä sisältävät Huoltamo-tunnit Hangouts-yhteyden kautta. Itämaisen tanssin tunnit Hangouts-yhteyden kautta. Tilaustunnit yksilöille ja ryhmille sekä työyhteisöille Hangouts-yhteyden kautta.
Tanssikoulu TanssiKymppi SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Tanssitunteja, kuntoliikuntatunteja ja  lahjakortteja
Tanssikoulu TR Studio tukea voi SmartumPaylla lmaisia livetunteja
Target Training SmartumPay Voit ostaa valmennuspalveluja Smartum-eduilla.
Terveyden Keskus SmartumPay Hieronta, InBody-kehonkoostumusmittaukset, kuntotestit, Pt-Palvelut ja Ravintovalmennus. Tehdessäsi maksun sinun ei tarvitse käyttää palveluita heti vaan voit käyttää palvelut vallitsevan tilanteen jälkeenkin.
TIKIS SmartumPay Verkkovalmennuksia
Tiltun Koirakoulu SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Kaikkia palveluja voi ostaa ennakkona ja etänä.
Tirri Active Oy SmartumPay Personal Training -palvelut, (etävalmennusta ja treeniohjelmia)
TK Valmennus Tommi Kärkkäinen SmartumPay Kotijumppaohjelmat, juoksijan harjoitusohjelmat, liikkuvuusharjoittelun opas
Tmi Elina Anna Karelia SmartumPay Asiakkaani voivat ostaa minulta laadukkaita personal trainerin palveluita. One-one-valmennuksia omalla personal trainer studiollamme sekä etävalmennuksia. Tarjoan myös erikseen ruokavalio-suunnitelmia ja tehokkaita treeniohjelmia, -myös kotitreeneihin!
Tmi Hanna Junkala SmartumPay Smartum-eduilla voi maksaa erilaisia ulkotreenejä.
TMI Hanna Mäntylä SmartumPay Tarjoan personal training -palveluita, kuten henkilökohtaisia ravinto- ja treeniohjelmia. Minulla on Healthy Mom -verkkovalmennus synnyttäneille äideille sekä Take a break -verkkotreenit, jotka on tarkoitettu työpaikoille ja etätyöhön taukoverryttelyksi. Tarjoan Smartumin asiakkaille -20% alennuksen hinnaston mukaisista hinnoista.
Tmi Hely Järvinen SmartumPay Pilates- ja spiraalistabilaatio tunteja videotallenteina kotikäyttöön
Tmi Janika Viihde & Hyvinvointi SmartumPay Pienryhmäliikuntaa, yksilövalmennusta, psyykkistä valmennusta ja rentoutus- sekä energiahoitoja. Kuntosalini liikkuu mukanani autossa. Voimme siis treenata missä vaan.
Tmi Mari-Liisi Hautaniemi SmartumPay Kahvakuulaa etänä kotoakäsin
Tmi Sari Suvala SmartumPay Personal Trainer palvelut
TMN Golf Marketing SmartumPay Golf opetusta
TrainerTim SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Hierontaa ja Personal Trainerin palveluja
Treenaakotona.com Smartum-verkkomaksu
TSGA SmartumPay Golf opetus. Voit myös maksaa TSGA:n uuden etävalmenus paketit. Lisäinfot löytyy osoitteesta tsga.fi
Tuuliannan Jooga SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Lahjakortteja, 10- kortteja, videotunteja, yksityistunteja, metsäjoogaa jne. Asiakkaat saavat kysyä sähköpostilla info@tuuliannanjooga.fi jos on maksamiseen tai tuotteisiin liittyviä kysymyksiä.
Ulpu Dance Company Oy SmartumPay Erilaisia valmennuspalveluita sekä livenä että etänä
Uniao da Roseira SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Asiakkaat voi ostaa online tanssitunteja.
UniikkiÄäni Oy SmartumPay UniikkiÄäni tarjoaa äänenkäytön koulutusta puheesta lauluun verkkotunteina ja COVID-19 -rajoitusten väistyttyä myös lähiopetuksena Riihimäellä ja Helsingissä. Jos haluat maksaa verkkotuntisi SmartumPayllä, olethan yhteydessä meihin ennen tuntisi varaamista.
VauMii SmartumPay VauMii tarjoaa nyt myös onlinepilatesta äitiyden eri vaiheisiin (raskaanaoleville ja synnyttäneille, vauvan kanssa ja ilman vauvaa), Hypopressiveä sekä yksilöllisesti neuvontaa erkaumaan ja turvalliseen äitiysliikuntaan.
Vilmankämmen/Tampereen Pilates Studio SmartumPay Yksityistunteja kehonhallintaan, terveyskuntotestauksia kuten Selän 3D kuvaus Spinal Mouse, mikä kertoo selkärankasi nikamien asennot suhteessa toisiinsa ja liikkuvuuden sekä syvien lihasten voiman. Firstbeat hyvinvointianalyysi myös onnistuu verkon kautta. Löydät tuotteet myös sivulta https://kehontunne.fi /verkkokauppa tai 010-835600
Virtain Fysioterapia SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Räätälöidyt kotiharjoitteluohjelmat
Voimistaja SmartumPay Tunteja Zoomissa: FasciaMethod, pilates, Footbic, äiti-vauvajumppa ja vauvahieronta.
Wolverine Coaching SmartumPay CrossFit Prep course tarjoaa treenialustan verkkovalmennuksen kautta jossa selkeät videot ja yhteys valmentajaan sekä videon, tapaamisen että chatin kautta. Kotitreenit appin kautta tasapainottaa voimatreenit että kuntotreenit sopviasti, ja toimii ainoastaan yhden kuminauhan ja yhden kepin kanssa.
XXL Dance Smartum-verkkomaksu Virtuaalitanssitunnit 20€/5 viikkoa koodilla HEIDIFMUU
Yoga Nordic SmartumPay Online-joogaa, -pilatesta ja -barretunteja: https://bit.ly/livestreamjooga & https://bit.ly/OMline
Yogaia SmartumPay (kuvakaappaus kuitista sähköpostitse (info@yogaia.com), jolloin tili aktivoidaan) Jooga-, meditaatio-, lihaskunto- ja kehonhuoltotunteja netissä. 20 % alennus 12 kk tilauksesta SmartumPay-maksajille, jolloin hinta 95,90 €
yogaROCKS Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu verkko- joogatunnit. Voit osallistua suorana lähetettyyn tuntiin tai käyttää nauhoitettuja tunteja silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Tunteja päivittäin kahdesta kolmeen tuntia, myös workshoppeja viikottain.
Younga SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Tervetuloa Liikkujan kotiin. Liikkujan koti tarjoaa monipuolisia treenejä ja joogaa verkossa. Tarjolla satoja tunteja joka viikko.
Zodiak – Uuden tanssin keskus SmartumPay Asiakkaat voivat maksaa osallistumisen kursseillemme. Järjestämme tänä keväänä muutamia etäkursseja.

 

Hanki palvelusi ennakkoon! Tarjolla on niin tapahtumalippuja, liikuntapalveluita kuin musiikinopetustakin.

Sijainti Palvelun
tarjoaja
Maksutapa Lisätietoja
Askola Askola-Areena SmartumPay & Smartum-verkkomaksu liikuntapalveuja
Aura Sun Sali Aura Smartum-verkkomaksu
Espoo Fressi24 SmartumPay 25% alennus touko- ja kesäkuussa, jos tuet kanta-asiakasjäsenyydellä
Espoo GOGO Liikuntakeskus Smartum-verkkomaksu Varmistathan aloituksen palveluntarjoajalta
Espoo Summit Ventures Oy SmartumPay Liikuntamaksuja. Mikäli haluat maksaa kurssin verkkokaupassa Smartumilla, olethan meihin sähköpostitse yhteydessä.
Espoo Punametsän Ratsastuskoulu Oy Smartum-verkkomaksu Ryhmä- ja yksityistunteja
Espoo Tiltun Koirakoulu SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Kaikkia palveluja voi ostaa ennakkona ja etänä.
Espoo Fitness Club Olarium SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut sekä Personal Training -palvelut. Tarjoamme kuukausikorttien lisäksi 10 x kortteja (3kkk käyttöajalla), ilman sitoutumista!
Espoo, Helsinki ja etänä useat paikkakunnat Mia Heikkinen T:mi SmartumPay Asiakkaat voivat ostaa laulutunteja ja äänenhuoltoa, sekä opastusta äänenkäyttöön ja esiintymiseen. Tarjolla on sekä normaaleja lähitunteja yksilöopastuksella tai pienryhmissä Helsingissä ja Espoossa, sekä etätunteja paikkakunnasta riippumatta. Uutuutena löytyy huippusuosittuja ryhmäkursseja verkkoon vietynä (verkkokauppa aukeaa viikolla 17): esimerkiksi aloitteleville laulajille äänenkäytön intensiivikurssi. Myös muuta laulamiseen ja esiintymiseen liittyvää verkkokurssia tulee kaupan aivan pian.
Forssa Liikku Smartum-verkkomaksu
Haapajärvi Keila ja Kunto Split45 Oy SmartumPay Keilaus, kuntosali ja valmennus. Lisätietoja split45.fi.
Hamina Haminan Palloilijat ry SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Kausikortteja ja ottelulippuja. Otteluliput miesten ja naisten ykköspesiksen otteluihin
Hamina Haminan Kuntokeskus Syke Oy SmartumPay Kuukausikortit, sarjakortit kuntosalille, sarjakortit ryhmäliikuntatunneille, PT-palvelut, ruokavaliot, kuntosaliohjelmat, kotiohjelmat, kuntonyrkkeilyn alkeiskurssi ja lahjakortit
Hamina Haminan Seudun Tennistuki SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Pelivuoroja
Hankasalmi Hankasalmen kansalaisopisto Smartum-verkkomaksu Kesäkursseja
Hankasalmi Häkärinteet Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Rinnelippuja, välinevuokrausta. Kausikortit hurjan edulliseen ennakkohintaan 119,90 €
Harjavalta Kunto-Liikis Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu kuntosalikäyntejä. Kysymyksiä ja tietojen tarkistuksia voit tekstailla tai soittaa p. 044- 0705474/ Pirjo
Hattula Hattulan kuntokeskus Moove SmartumPay Kuntosalikortti, yhdistelmäkortti yms.
Hattula Parolan Kuntoklubi Oy Smartum-verkkomaksu Kuntosali, ryhmäliikunta, triathlon-valmennus. Maksaa voit paikan päällä tai tehdä ostoksia verkkokaupassamme.
Haukipudas Liikku Smartum-verkkomaksu
Heinola Vaellustalli Toreson Oy SmartumPay Lahjakortteja maastoratsastukseen islanninhevosilla. Toukokuun loppuun mennessä ostetut lahjakortit ovat voimassa vuoden loppuun (norm. 6kk). Laita meille ensin sähköpostia osoitteeseen vaellustalli@gmail.com, jossa kerrot että haluat ostaa lahjakortin SmartumPay-sovelluksella. Kun saat vastauksen, voit suorittaa maksun haluamallesi summalle. Saamme tästä automaattisesti tiedon ja toimitamme sen jälkeen lahjakortin sähköpostiisi.
Heinola Heinolan liikuntakeskus KuntoPantteri SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Liikuntapalveluita
Heinola Vaellustalli Toreson SmartumPay Vaellus ratsastusta. Lahjakortteja
Helsinki Fressi24 SmartumPay 25% alennus touko- ja kesäkuussa, jos tuet kanta-asiakasjäsenyydellä
Helsinki Helsinki Half Marathon Smartum-verkkomaksu Ohje lipun ostamiseen
Helsinki Kalliolan kansallisopisto Smartum-verkkomaksu Kesäkursseja
Helsinki Midnight Run Smartum-verkkomaksu Ohjeet lipun ostamiseen
Helsinki Suvitanssi & Yoga SmartumPay
Helsinki Urban Wells SmartumPay Joogaa
Helsinki Tanssikoulu Elina Keskisalo SmartumPay Lahjakortteja tanssikursseille ja paritanssin yksityistunneille
Helsinki Innosta personal trainer SmartumPay Personal trainer- ja fysioterapiapalvelut
Helsinki Fysiokeskus Itäkunto SmartumPay kuntosali, kuntosaliohjaus
Helsinki Studio Shangri-La SmartumPay Jooga & barre. Sarjakortteja , lahjakortit (vapaavalinnainen summa), osallistuminen virtuaalitreeniryhmään (jossa live-tunnit ja tallenteet). Elämykset ennakkoon: Maksu Smartum Pay:lla, viestikenttään haluamasi tuote.
Helsinki TanssiBuumi oy SmartumPay Tanssi
Helsinki Better Taste Music SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Laulutunteja ja äänenkäytön opetusta
Helsinki Ruoholahden Palloiluhalli SmartumPay Liikuntapalveluja. Voit ostaa pelivuoroja, välinevuokria ja lahjakortteja SmartumPaylla
Helsinki Fitness Village Kaisaniemi SmartumPay Liikuntapalveluja. Voit tehdä ostoja ja avoimien laskujen maksuja liikuntarahalla myös etänä!
Helsinki Liikuntapalvelu ILO SmartumPay Asiakkaani voivat ostaa joogatunteja ja -kursseja sekä joogan yksityistunteja ja pt-palveluita Smartum-eduilla.
Helsinki Puistorin Kunto Areena SmartumPay Kuntosali jäsenyys, kausikortit, määräkortit. Katso hinnasto sivuiltamme www.kuntoareena.fi ja suorita SmartumPay -maksu valitsemasi ostoksen mukaan. Ilmoita meille sähköpostilla tai puhelimitse ostoksestasi, niin lataamme kortin.
Helsinki EtnoFitness SmartumPay Useat joogalajit ja pilates tuovat hyvinvointia kehoon ja mieleen.
Helsinki Laulunopetus.fi - Laulustudio Ville Laaksonen SmartumPay Laulutunteja ja puheäänenkäytön valmennusta
Helsinki Motio Helsinki Oy SmartumPay Smartum-eduilla voit ostaa CrossFit -salijäsenyyden, CrossFit -aloituskurssin, Personal Training -tunteja, treeniohjelmia, ulkotreenejä ja paljon muuta.
Helsinki Suomen urheiluliitto Naisten Kymppi Smartum-verkkomaksu Tapahtuman osallistumismaksun
Helsinki Paritanssia ja pilatesta Puotilassa SmartumPay Lavatanssikursseja, lavatanssin yksityistunteja sekä pilates- ja kehonhuoltokursseja pääkaupunkiseudulla.
Helsinki SILTA JOOGA PILATES SmartumPay SMARTUMILLA VOIT OSTAA KAIKKI SILLAN LIIKUNTATUOTTEET - PREPAID-KORTIT, KURSSIT JNE.
Helsinki Hedvig Physio&Pilates Trainer SmartumPay Pilates ja pt-palvelut
Helsinki Joogaamo SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Jooga, pilates, hieronta ja personal training.
Helsinki ProPADEL Smartum-verkkomaksu
Helsinki Escape Room Helsinki SmartumPay Meiltä voit ostaa lahjakortteja tai varata pakopelejä Smartum-eduilla. Lähetä sähköpostiimme kuvakaappaus maksusta, niin hoidamme loput.
Helsinki EXITE Live Games SmartumPay Pääsylippu pakohuonepeliin
Helsinki Bujinkan Hotaru Dojo SmartumPay Tarjoan kamppailulajikoulutusta.
Hollola Liikku Smartum-verkkomaksu
Hollola Messilä Maailma Oy SmartumPay Kausikortteja
Hyvinkää Fit24 Kuntoklubi Smartum-verkkomaksu
Hyvinkää Hyvinkään opisto Smartum-verkkomaksu Kesäkursseja
Hyvinkää Verstas Performance Oy SmartumPay Liikuntapalveluita
Hyvinkää Hyvinkään Hyvä Kunto SmartumPay Liikuntapalveluita kuntosalijäsenyyksistä valmennuspalveluihin. Toimitathan kuitin lisäksi henkilökunnalle myös selvityksen siitä, mihin palveluistamme kohdistamme suorituksesi.
Hyvinkää Liikuntakeskus Fit Park Sveitsi SmartumPay Liikuntapalveluita kuntosalijäsenyyksistä valmennuspalveluihin. Toimitathan kuitin lisäksi henkilökunnalle myös selvityksen siitä, mihin palveluistamme kohdistamme suorituksesi.
Hyvinkää Fit Kunto Villatehdas SmartumPay Liikuntapalveluita kuntosalijäsenyyksistä valmennuspalveluihin. Toimitathan kuitin lisäksi henkilökunnalle myös selvityksen siitä, mihin palveluistamme kohdistamme suorituksesi.
Hyvinkää Hyvinkään Kuntokeskus Oy SmartumPay kuntosalikorttteja
Hyvinkää vehkaCenter Oy SmartumPay Sali palveluita, sulkapallvuoroja, salibandyvuoroja
Hyvinkää FS Wellness Studio Oy SmartumPay Kaikkia liikuntapalvelujamme. Maksaminen onnistuu kotoa käsin SmartumPay-sovelluksen avulla, meille vain ilmoitus asiasta. Smartumin käyttäjät saavat 10% alennuksen.
Hämeenlinna Liikku Smartum-verkkomaksu
Hämeenlinna Jaanan Terveyspalvelut SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Treeni-ja ruoka ohjelmia, lahjakortit
Hämeenlinna Tuuliannan Jooga SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Lahjakortteja, 10- kortteja, videotunteja, yksityistunteja, metsäjoogaa jne. info@tuuliannanjooga.fi jos on maksamiseen tai tuotteisiin liittyviä kysymyksiä.
Hämeenlinna Feeling1 oy SmartumPay Kuntosalin kuukausi kortteja. Kuntosalikortti lähtee voimaan ENSIMMÄISESTÄ KÄYTTÖKERRASTA , ei ostosta. Kortti pitää ottaa käyttöön 90pv sisällä ostosta.
Hämeenlinna Kantolan KunnonSali SmartumPay Kuntosali palveluia
Hämeenlinna kuntosali 10-kunto SmartumPay Kuntosali kortteja ja ohjausta
Ii Liikuntakeskus MOVE SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Kuntosali kortteja ja PT-palveluita
Iisalmi Tiinan Treenipalvelut SmartumPay Vuosikortteja, kertamaksuja, PT-palveluja. Voit ostaa lahjakortteja, myös ennakkoon!
Iitti Supventures SmartumPay SUP-lautojen vuokrausta ja SUP-retkiä
Ikaalinen Luomajärven Hevoskievari Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Vaellusratsastus. Ratsastusretket.Ratsastustunnit. Maastoratsastustunnit. Hevoskärryajelut-ja retket. Ponitalutus.
Ilmajoki Etelä-Pohjanmaan opisto Smartum-verkkomaksu Kesäkursseja
Imatra Liikku Smartum-verkkomaksu
Joensuu Fressi24 SmartumPay 25% alennus touko- ja kesäkuussa, jos tuet kanta-asiakasjäsenyydellä
Joensuu Liikku Smartum-verkkomaksu
Joensuu TFW Joensuu SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Liikuntapaikan jäsenyyksiä ja yksilövalmennuksia. info@tfwjoensuu.fi
Joensuu MooseFabric Oy SmartumPay Musiikin opetuspalvelut
Joensuu Hoito ja kuntoutus Fysmedi SmartumPay Hei meiltä voi ostaa yksilö tai ryhmä liikunta palveluita Fysioterapeutin ohjaamana sekä hierontaa ja fysioterapiaa.
Joensuu Animotion Oy SmartumPay Pilates-liikuntatunnit
Jokela Jokelan Hyvä Kunto SmartumPay Liikuntapalveluita kuntosalijäsenyyksistä valmennuspalveluihin. Toimitathan kuitin lisäksi henkilökunnalle myös selvityksen siitä, mihin palveluistamme kohdistamme suorituksesi.
Jokioinen Jokioisten Fysioterapia Oy SmartumPay Liikunnanohjausta. Nyt Smartum-ostajalle 10 % alennus. Voit maksaa Smartum Paylla ja ostaa esimerkiksi lahjakortin.
Jyväskylä GOGO Liikuntakeskus Smartum-verkkomaksu Varmistathan aloituksen palveluntarjoajalta
Jyväskylä Jyvälän Setlementti Ry Smartum-verkkomaksu Kesäkursseja
Jyväskylä Liikku Smartum-verkkomaksu
Jyväskylä Ready Set Pole Oy SmartumPay Liikuntapalveluja
Jyväskylä Kuulajussi SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Kahvakuulatunti
Jyväskylä JJK Jyväskylä ry SmartumPay Asiakas voi hankkia kausikortin SmartumPay:lla JJK:n kotiotteluihin kaudelle 2020 turvallisesti ennakkoon. Asiakkaan toivotaan ottavan yhteyttä jjk(at)jjk.fi, mikäli haluaa hankkia kausikortin Smartumilla. Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn JJK:n tulevan kauden kotiotteluihin.
Jyväskylä Mennalan Ratsutila Oy SmartumPay Ratsastustunteja
Jämsä Jutuus Oy SmartumPay Kulttuurilippuja. Jos haluat kulttuurilipun postitse kotiisi, lähetä osoitteesi meille sähköpostitse info@jamsankinotar.fi tai tekstiviesti/WhatsApp numeroon 040 136 4040.
Jämsä Fysio ilo Jenni Kyllästinen SmartumPay Pilates videoita, pilates tunteja
Järvenpää Kunto Salus oy SmartumPay  Liikuntapalvelut
Järvenpää Fitness 24 SmartumPay & Smartum-verkkomaksu
Järvenpää ja Kerava Järvenpään Kuntohoito SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia hyvinnoinnin palveluja ja ainutlaatuista yksilöllistä Auron Trairer ohjausta sekä laitepilatesta
Kaarina Liikku Smartum-verkkomaksu
Kajaani Liikku Smartum-verkkomaksu
Kalajoki Hyvinvointikeskus Asema Oy SmartumPay Kuntosalille jäsenyydet ( vuosi- ja kuukausijäsenyydet, 10 kerran kortit) kehonkoostumusmittaus, personal trainer palvelu, ravintovalmennus, kuntosali- ja kotitreeniohjelmat
Kangasala Fressi24 SmartumPay 25% alennus touko- ja kesäkuussa, jos tuet kanta-asiakasjäsenyydellä
Kangasala Liikku Smartum-verkkomaksu
Kangasala Method Putkisto Pilates Pia Rauhalahti SmartumPay Method Putkisto, MP Pilates ja Kasvoklinikka tunteja, myös Online tunteja. www.methodputkisto.com/piarauhalahti , prauhalahti@gmail.com
Kangasala, Tampere Voimakas Oy SmartumPay personal training ja liikuntapalvelut
Kankaanpää Kuntokeskus Palatsi Oy SmartumPay Maksaa jäsenmaksujaan sekä lyhempiä asiakkuuksiaan 1kk:n, 3kk:n -kortteja sekä 10-kortteja. Lisäksi kaikki pt-palvelut onnistuu maksaa myös sekä liikuntakurssit
Karkkila Kunnon Fiilarit Oy SmartumPay Liikuntapalveluja
Karkkila Karkkilan Kuntokärpänen Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Erilaisia liikuntatunteja ja ohjauksia livestriimauksen välityksellä sekä kuntosaliaikaa.
Kemi Kivalo-opisto Smartum-verkkomaksu Kesäkursseja
Kemi Liikku Smartum-verkkomaksu
Kemi Kemin Kino oy SmartumPay Elokuva sarjalippuja
Keminmaa Kivalo-opisto Smartum-verkkomaksu Kesäkursseja
Kempele Kempele-opisto Smartum-verkkomaksu Kesäkursseja
Kempele Easymove SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Kuntosali, Personal Training. Easymoven kuntosali- ja personal training -palveluita voit hankkia suoraan verkkokaupastamme joko itsellesi tai lahjaksi läheisellesi. Meillä voit maksaa kaikille Smartumin liikuntaedun maksutavoilla.
Kerava Keravan Lääkintävoimistelu Oy SmartumPay Liikuntapalveluja ja hierontaa. Otathan yhteyttä puhelimitse numeroon 09 242 9804 , niin sovitaan maksun suorittamisesta.
Kerava Kerava Areena Oy SmartumPay Tarjoamme tällä hetkellä pelit max. 10 pelaajalle
Kirkkonummi Fressi24 SmartumPay 25% alennus touko- ja kesäkuussa, jos tuet kanta-asiakasjäsenyydellä
Kirkkonummi Kirkkonummen kansalaisopisto Smartum-verkkomaksu Kesäkursseja
Kirkkonummi Kirkkonummen Palvelukeskus SmartumPay Kuntosali käyntejä
Kirkkonummi JVdeal Oy SmartumPay Lahjakortteja vesijetin vuokraukseen ja suppailuun. Alennuskampanjat käynnissä verkkokaupassa 19.4.2020 asti! Alennuksessa mm. SUP-Kausikortti 99€ (norm. 175€), 2h Lahjakortti vesijetin vuokraukseen 140 € (Saat kolmannen tunnin kaupanpäälle, norm.190€). Voit ostaa lahjakortin suoraan SmartumPaylla, toimitamme lahjakortin postitse kotiin. Autamme myös tarvittaessa puh. 045 6133 667. Lisää osoitteesta http://jvdeal.fi/verkkokauppavesijetinvuokraus/
Klaukkala Fit24 Kuntoklubi Smartum-verkkomaksu
Kokemäki RaikaSport Liikuntapalvelut SmartumPay Kuntosali- ja ryhmäliikuntakäyntejä ja kuukausikortteja. Viestiin mukaan nimi, puhelinnumero ja ostettava palvelu. Kulkuoikeus ladataan tiedon saapuessa RaikaSportiin. Lataamisesta tulee ilmoitus asiakkaalle tekstiviestillä.
Kokkola Liikku Smartum-verkkomaksu
Kokkola Medirex Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Smartum palveluihin kuuluvat Medirexissä hieronta ja kuntosalin käyttö.
Kokkola Virpal Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Liikuntapalveluja
Kokkola, useat paikkakunnat Kokkolan Pilates-Sali SmartumPay Liikunta, hieronta
Koko Suomi Museokortti Smartum-verkkomaksu
Koko Suomi Netticket.fi Smartum-verkkomaksu
Kotka EasyFit Kotka Smartum-verkkomaksu
Kotka Yogelina SmartumPay Sarjakortteja joogaan ja Yogelinan tapahtumiin
Kouvola EasyFit Kouvola Smartum-verkkomaksu
Kouvola sekä Kotka Power Gym Kouvola Oy sekä Trainer & Health Oy SmartumPay Liikuntapalveluja
Kuopio Fressi24 SmartumPay 25% alennus touko- ja kesäkuussa, jos tuet kanta-asiakasjäsenyydellä
Kuopio Kehon-ja mielenhallinta Frontera SmartumPay Pilates-tunteja ja -lahjakortteja
Kuopio Hyvinvointikeskus Ryhti SmartumPay Kuntosali
Kurikka Kurikan Ryhti / Monnari SmartumPay Kuntosalikortteja. Kortti päivitetään siitä päivästä kun sen lunastat tai vanhan kortin päättymis päivästä alkaen.
Kurikka Kroppani SmartumPay Asiakkaat voivat ostaa Smartum-eduilla kaikkia kuntokeskuksemme palveluita
Kuusamo Onnen Pilke Oy / Vaellustalli Wanha Raatesalmi SmartumPay Tule ihastumaan islanninhevosiin ja Kuusamon upeaan luontoon! Meiltä voi ostaa ratsastuslahjakortteja sekä maastoratsastuksiimme, että ratsastustunneillemme. Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Laita meille sähköpostiosoitteesi maksun jälkeen (varaukset(a)wanharaatesalmi.fi) niin toimitamme lahjakortin sinulle sähköpostilla.
Kyröskoski Next Level Fitness center SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Kuntosali jäsenyydet, personal trainer palvelut, pienryhmätoiminta, ryhmäliikunta.
Lahti Fressi24 SmartumPay 25% alennus touko- ja kesäkuussa, jos tuet kanta-asiakasjäsenyydellä
Lahti GOGO Liikuntakeskus Smartum-verkkomaksu Varmistathan aloituksen palveluntarjoajalta
Lahti Liikku Smartum-verkkomaksu
Lahti Lahden Suunnistajat-37 SmartumPay Kausikortti, 10xkortti
Lahti Lahden Ratsastajat ry SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Ratsastus
Lahti Star Basket KY SmartumPay liikunta
Lahti Lahti Karting Center SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Kartingajoja, sarjakortteja. Sarjakortit sekä lahjakortit ovat vuoden voimassa ostopäivästä.
Lahti Bemotion SmartumPay Pilates- ja joogatunnit. Lue lisää riittakoukkari.fi
Lammi Country Safari SmartumPay Etukäteen voi ostaa Crosskartingkilpailuja, maastoautosafareita ja jousiammuntakilpailuja
Lappeenranta Etelä-Karjalan kansalaisopisto Smartum-verkkomaksu Kesäkursseja
Lappeenranta Ihana Studio SmartumPay Pilates & fysio
Lappeenranta Syke Training Center Smartum-verkkomaksu
Lappeenranta Ylämaan Kosenkotiyhdistys ry SmartumPay liikuntapalvelut
Lapua Luovuuden Lakeus Ky SmartumPay Ratsastustunteja, laulutunteja, tanssitunteja. Smartumin asiakkaille kaikki sarjakortit ja lahjakortit nyt -10%
Lempäälä EasyFit Ideapark SmartumPay Liikuntapalvelut
Lempäälä Isoperi oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Green feet ja pelioikeudet golfkenttä. Tiedustelut caddiemaster puh 03 3753868
Lempäälä Salipiste Oy SmartumPay Smartum-eduilla voi maksaa kuntosalikortteja ja saliohjauksia sekä erilaisia kuntosali- ja liikuntakursseja.
Leppävirta Leppävirran Niemilomat Oy SmartumPay Meillä voit maksaa metsäpakopelin Smartum-eduilla!
Lieksa, Koli Paimentupa Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Asiakkaat voivat ostaa meiltä paikan eripituisille maastovaelluksille islanninhevosilla.
Lohja Lohjan Bodaus ry SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Jäsenyysaikaa ry:n ylläpitämälle kuntosalille
Lohja LiikuntaPiste La Vida SmartumPay Salikortteja, ryhmäliikunnan kk kortteja, kymppikortteja, valmennuksia
Loimaa Hevoshaka SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Ratsastusta joko kortin tai irtotunnin muodossa. Meiltä myös virkistävät maastoretket jotka eivät vaadi kokemusta! Tervetuloa!
Loviisa Fressi24 SmartumPay 25% alennus touko- ja kesäkuussa, jos tuet kanta-asiakasjäsenyydellä
Marttila Kylämäen Hevostila SmartumPay Meillä pääsee ratsastamaan hevosella maastoon tai ratsastustunnille. 2-5 hengen ryhmissä.
Mikkeli Fressi24 SmartumPay 25% alennus touko- ja kesäkuussa, jos tuet kanta-asiakasjäsenyydellä
Mikkeli Kuntokeskus Ote Oy Smartum-verkkomaksu
Mikkeli Liikku Smartum-verkkomaksu
Mikkeli Anttolanhovi SmartumPay Kuntosali, uimaliput, tanssiliput ja lounas.
Mikkeli Otavan Opisto SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Kursseja, kysy lisätietoja kurssit@otavanopisto.fi
Muhos LaiffiGym Oy SmartumPay Liikuntapalveluja. Smartum-asiakkaillemme tarjoamme erikoisetuna liikuntatuotteen kaupan päälle tehdystä ostoksesta.
Mustasaari Fröken Anna SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Vesijumppa
Mustio Mustion/Svartå Wellness Center SmartumPay Liikunta tunteja ja muita
Muurame KJ Equine Balance Muurame Smartum-verkkomaksu Hevostoiminta
Muurame Muurame Golf Oy SmartumPay Golftuoteita-ja palveluita sekä klubikahvilan tuotteita
Muurame Muuramen Syke ry SmartumPay Muuramen Syke ry tarjoaa ohjattua ryhmäliikuntaa jäsenilleen. Jäsenet voivat maksaa jumppakorttinsa tai kertamaksunsa Smartum-eduilla meille. Toivoisimme, että kirjanpidollisista syistä maksun suorittajan tulisi olla myös suoraan yhteydessä Sykkeeseen: toimisto@muuramensyke.fi
Muurame ALIVE Training & Therapy Oy SmartumPay Kuntosali, ryhmäliikunta, valmennus, hieronta.
Mynämäki Jaakkolan Islanninhevostalli SmartumPay Ratsastusta
Myrskylä Myrskylän Myrsky SmartumPay Lasse Viren hölkkä
Mänttä- Vilppula TRY- Paintball Ky SmartumPay Ohjattuja paintball- pelejä ryhmille.
Mäntyharju Fysiohuone, fysikaalinen hoitolaitos SmartumPay Tarjoamme asiakkaillemme ryhmäliikuntaa, kuntosaliharjoittelua, yksilöllistä ohjausta, hierontaa, fysioterapiaa.
Nokia Fressi24 SmartumPay 25% alennus touko- ja kesäkuussa, jos tuet kanta-asiakasjäsenyydellä
Nokia Glow Bar & Restaurant Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Keilaus, biljardi, snooker
Nummela Vihdin Tennishalli Oy ja Liikuntasampo Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Sulkapallo, Padel, Tennis, Salibandy, Squash, Golf
Nurmijärvi Kuntosali Feelis SmartumPay kuntosali palveluita ja personal trainer
Nurmijärvi Pro Gym Oy SmartumPay Smartum-edulla voi ostaa kuntosalikortin, treeniohjelman, ruokavalion, PT-ohjauksia ja lahjakortteja.
Nurmijärvi Nurmijärven Fysioterapia Oy SmartumPay Liikuntapalveluita ja kuntosalipalveluita
Nurmijärvi Nurmijärven Fysioterapia Oy SmartumPay Kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluita
Oulu Fressi24 SmartumPay 25% alennus touko- ja kesäkuussa, jos tuet kanta-asiakasjäsenyydellä
Oulu Liikku Smartum-verkkomaksu
Oulu Tanssikooulu Matleena SmartumPay Lahjakortti
Oulu Haukiputaan Heitto ry. SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Liikuntapalveluja
Oulu Moments SmartumPay Lahjakortteja kuumailmapallolennolle. Jos smartumit eivät riitä koko lahjakortin maksamiseen, voi puuttuvan osan maksaa laskun kautta. Soita 0405515091 tai lähetä sähköpostia myynti@moments.fi niin voidaan sopia yksityiskohdat
Oulu Oulu Dance Academy SmartumPay Kurssit, yksityistunnit, kertakortit, lahjakortit. Kertakortit ovat voimassa koko lukuvuoden 32.5.2021 asti. Lahjakortit ovat voimassa vuoden 2020 loppuun asti.
Oulu Oulu Equitation Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Ratsastustunteja
Oulu Sportello Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Jäsenyyksiä. Talletukset tulee tehdä edellisen kuukauden 15. päivään mennessä mobiilisovelluksella, jotta ne ehditään huomioida seuraavan kuukauden laskutukseen. Tämän jälkeen tehdyt suoritukset huomioidaan seuraavaan mahdolliseen laskutukseen – jo muodostuneita laskuja ei voi maksaa liikuntaetumaksuilla. Voit tallettaa kerralla haluamasi summan: sen ei tarvitse olla täysiä kuukausia. Liikuntaetumaksuista ei palauteta vaihtorahaa eikä talletettuja liikuntaetuja palauteta irtisanoutumistapauksissa.
Oulu Kiimingin Urheilijat SmartumPay & Smartum-verkkomaksu kuntosalikertoja, yksilövalmennusta, osallistumismaksuja Oulu-rastit kuntosuunnistukseen, osallistumismaksun Kiiminki-maratonille. Lisätietoa palveluista kiimu(at)kiimu.fi
Oulu Tanssikoulu Matleena SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Lahjakortteja tanssikursseille. Laita sähköpostia tulemaan ja laitetaan lahjakortti sähköisesti perille! matleena@paritanssikoulu.fi Tanssikoulu Matleenan hinnasto kursseille: https://paritanssikoulu.fi/hinnasto/ , yksityistuntien hinnat: https://paritanssikoulu.fi/yksityistunnit/
Oulu PT Gym Oy SmartumPay Kuntosalikortteja/ PT Palveluja
Oulu Koivurannan Saunalautta SmartumPay Koivurannan saunalautalta voit ostaa ennakkoon Uinti + saunapalveluita. Palvelun voi käyttää kun aukaisemme uudelleen.
Oulu Oulun Golf oy SmartumPay Pelikausi- ja kilpailumaksujen lisäksi myös Green feet ja rangekortin /-poletit voi maksaa Smartumilla
Oulu FitTii SmartumPay Minulta saat ammattitaitoista, tuloksekasta ja kannustavaa liikunta- ja ravintovalmennusta.
Oulu Liikuntakeskus Hukka Oy SmartumPay Asiakkaat voivat käyttää Smartumia mm. jäsenmaksuihin tai henkilökohtaiseen valmennukseen.
Oulu JumppaOulu ry SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Liikuntapalvelut.
Oulu LiikuHyvÄssä SmartumPay Personal training, ryhmäliikunnanohjaus, pienryhmävalmennus
Oulu Myllytullin koulu SmartumPay

Liikuntapalvelut. Kulttuuripalvelut

Oulu ja Kempele Sporttiimi Oy SmartumPay Meiltä voit ostaa lahjakortteja keilailuun Pelixir- halleihimme Oulussa ja Kempeleessä.
Paimio Liikuntakeskus Kuntopeimari SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Liikuntapalveluja. Maksu voidaan kirjata Harjoittelusaldoksi, jolloin sen voi hyödyntää myöhemmin, kun keskus on avoinna.
Paimio FysioPeimari Oy SmartumPay Liikuntapalveluita ( physiopilates-tunnit ), kuntotestausta ja harjoitusohjeiden laadintaa / ohjausta. Hierontaa hierontasaldolla.
Pirkkala GOGO Liikuntakeskus Smartum-verkkomaksu Varmistathan aloituksen palveluntarjoajalta
Pk-seutu Tmi Janika Viihde & Hyvinvointi SmartumPay Pienryhmäliikuntaa, yksilövalmennusta, psyykkistä valmennusta ja rentoutus- sekä energiahoitoja. Kuntosalini liikkuu mukanani autossa. Voimme siis treenata missä vaan.
Pori GOGO Liikuntakeskus Smartum-verkkomaksu Varmistathan aloituksen palveluntarjoajalta
Pori Liikku Smartum-verkkomaksu
Pori Ladie's club SmartumPay Kuntosali kortteja
Pori Porin Kuntotorni Oy SmartumPay Kuntosalikortteja
Pori Piukat Paikat SmartumPay Tarjoamme asiakkaillemme kuntosalikortteja, ryhmäliikuntakortteja, jumppakortteja, pacekortteja, kertamaksuja liikuntapalveluihin, personal traning -paleveluja, verkkovalmennuksia.
Pori ja Eurajoki Meillä kaksi toimipistettä: 100Syke Porissa & JokiFysio Eurajoella SmartumPay Tarjoamme liikuntaryhmiä, yksilöllistä ohjausta ja physiotrainer palveluita. Teemme myös kotiohjelmia. Kysy lisää!
Porvoo Easyfit Porvoo Smartum-verkkomaksu
Porvoo Grottan oy SmartumPay 10 x kortteja, kertakäyntejä ja jäsenyyksiä. Pyrimme ottamaan kaikki mahdollist etämaksutavat käyttöön. Nyt tarjouksena 10 x kortin ostajalle 3 kertakäyntiä kaupan päälle.
Pukkila Petra Peuhu, Trailrunning & Yoga SmartumPay Ryhmäliikuntatunteja ja kunto-ohjauksia
Punkaharju Vaellustalli Aurinkolaukka SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Ratsastusretkiä, vaelluksia, kursseja, lleirejä, irtotunteja sekä ohjelmapalveluja
Pyhäjoki Tmi Jumppa Jussi SmartumPay Henkilökohtaista ja ryhmäliikunta palveluja.
Pääkaupunkiseutu Vauhtikirppu SmartumPay Personal training & urheiluhieronta
Pääkaupunkiseutu Helsingin tanssiopisto / Modernin tanssin kannatusyhdistys ry SmartumPay Lahjakortteja tanssitunneille omaan käyttöön sekä tanssitunteja ennakkoon.  Tuntimaksuja on mahdollista maksaa ennakkoon tulevia ilmoittautumisia varten. Pyydämme lähettämään sähköpostiimme hto@helsingintanssiopisto kuvan SmartumPay maksusta, jotta voimme kohdistaa maksun oikealle laskulle. Smartum-setelit voi myös postittaa meille omien yhteystietojen kera osoitteeseen Lönnrotinkatu 32 A 1, 00180 Helsinki.
Raahe Kiesi-Ravintolat ay SmartumPay Kesä tapahtumiin lippuja
Raahe Femifit SmartumPay 1 kk kortteja , 3 kk kortteja , 6kk kortteja , lahjakortteja
Raahe Kuntokeskus Raahe SmartumPay Jäsenyyksiä
Raahe Femifit SmartumPay Kaikkia salin palveluita
Raasepori Raaseporin Linnan Turismi Oy SmartumPay Pääsylippuja keskiaikaiseen linnaan sekä mahdollisuus vuokrata kajakkeja.
Raisio EasyFit Raisio/Taitoset Oy SmartumPay Kuukausijäsenyyksiä tai PT-palveluja
Ranua Ranuan Peura ry SmartumPay Liikuntapalveluja
Rauma Walimo SmartumPay
Rauma Rauman Keilahalli Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Meiltä voi ostaa keilailua.
Revonlahti K. Mäkisalo SmartumPay Kuntosali, nyrkkeilyvalmennus, ratsastustunnit
Riihimäki Liikku Smartum-verkkomaksu
Riihimäki Riihimäen Hyvä Kunto SmartumPay Liikuntapalveluita kuntosalijäsenyydestä valmennuspalveluihin. Toimitathan henkilökunnalle kuitin lisäksi myös selvityksen siitä, mihin palveluumme kohdistamme suorituksesi.
Rovaniemi Liikku Smartum-verkkomaksu
Rovaniemi Hypoxi Rovaniemi/ KatiPerry Oy SmartumPay Hypoxi treenejä
Salo Liikku Smartum-verkkomaksu
Salo Salon Teatteri SmartumPay Pääsylippuja sekä lahjakortteja näytöksiimme
Salo (Teijon ruukkikylät) Teijon Matkailu Oy - Teijo Ski & Action Park SmartumPay Rinneautoilun, hissipyöräilyn, laskettelun hissilippuja. Erilaisten liikunta-aktiviteettien ja liikuntapelien lippuja/pääsymaksuja (esim. paintball, birdie-golf, pyöräretket, maaliammunta, laser trap haulikkoammunta, "ampumahiihdon" maaliammunta jne).
Sastamala Jooganurkka SmartumPay Joogatunnit
Sastamala Vuorisport SmartumPay Vuokrata pyöriä, kiipeilyä, minigolfia, hohtokeilausta, kuntoiluvälineitä. Smartum payllä voit vuokrata pyörän tarjoushintaan viikoksi tai kuntoiluvälineet kotikuntoiluun.
Savonlinna EasyFit Savonlinna Smartum-verkkomaksu
Savonlinna Kristalli Sport Oy SmartumPay Kuntokeskuksen jäsenyyksiä. Kattavat liikuntapalvelut, myös etäyhteydellä toteutettavat ryhmäliikuntatunnit.
Seinäjoki Fressi24 SmartumPay 25% alennus touko- ja kesäkuussa, jos tuet kanta-asiakasjäsenyydellä
Seinäjoki Liikku Smartum-verkkomaksu
Seinäjoki Kuntokeskus Maxium SmartumPay Jäsenmaksuja, kuukausi- ja vuosikortteihin lisää virtaa. Kesäkortti tarjous! 1.5-31.8 160€
Seinäjoki CrossFit 60100 SmartumPay CrossFit
Seinäjoki DBC Seinäjoki / Seinäjoen Aktiivikuntoutus Oy SmartumPay Tarjoamme asiakkaillemme aktiivisia fysioterapia- ja kuntoutuspalveluita, sekä erilaisia liikunta- ja testauspalveluita.
Siilinjärvi Fressi24 SmartumPay 25% alennus touko- ja kesäkuussa, jos tuet kanta-asiakasjäsenyydellä
Siilinjärvi Kunnon Paikka / Huoltoliitto Ry Smartum-verkkomaksu
Simo Kivalo-opisto Smartum-verkkomaksu Kesäkursseja
Sodankylä Jokkerin Hiihtomesta Oy SmartumPay Hiihtohissi palveluja
Somero KuntoKaari SmartumPay Pilates
Sotkamo Kainuun Vaellustalli Oy SmartumPay Maastoratsastusta sekä ratsastustunteja
Sotkamo Vuokatti Bowling SmartumPay Verkkokaupan tuotteet ennakkoon: Avoin lahjakortti, keilatunti / sarjalipppu, ammuntasimulaattoritunti, biljlarditunti. Ostetut tuotteet voi käyttää heti kun Vuokatti Bowling avaa ovensa tai viimeistään 12 kk ostohetkestä.
Säkylä Kuntopankki Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Kuntosalipalvelut. Omatoimisali, jäsenille 24/7
Tampere Fressi24 SmartumPay 25% alennus touko- ja kesäkuussa, jos tuet kanta-asiakasjäsenyydellä
Tampere GOGO Liikuntakeskus Smartum-verkkomaksu Varmistathan aloituksen palveluntarjoajalta
Tampere Liikku Smartum-verkkomaksu
Tampere Stars Gym Tampere SmartumPay Lahjakortteja, kymppikortteja
Tampere Tres Hombres Activities SmartumPay
Tampere Auki Joogakoulu SmartumPay Joogatunteja
Tampere HH Gym Oy SmartumPay Kuntosalipalveluja. Asiakkaat saavat 3kk salikortin 100 eurolla tai 6kk salikortin 180 eurolla plus mg-kulkukorttipantti 10 euroa.
Tampere DiveHard SmartumPay Sukellus
Tampere 48 astetta Oy SmartumPay Liikuntapalveluita,  jäsenmaksuja, kertamaksuja sekä personal training -palveluita.
Tampere Tampereen Vesijettivuokraus SmartumPay Vesijettivuokraus, saunalautta
Tampere Tampereen Kiipeilykeskus Oy SmartumPay Vuosijäsenyyden, sarjakortteja, kuukausikortteja ja lahjakortteja. Jos haluat maksaa Smartumilla, laita meille viesti info@tampereenkiipeilykeskus.fi ja kerro mihin palveluun maksu kohdistetaan (jäsenyys tai sarjakortti).
Tampere Tule Kuntoon Oy myös hierontaa SmartumPay Hierontaa, liikuntapalvelut
Tampere Vilmankämmen/Tampereen Pilates Studio SmartumPay Yksityistunteja kehonhallintaan, terveyskuntotestauksia kuten Selän 3D kuvaus Spinal Mouse, mikä kertoo selkärankasi nikamien asennot suhteessa toisiinsa ja liikkuvuuden sekä syvien lihasten voiman. Firstbeat hyvinvointianalyysi myös onnistuu verkon kautta. Löydät tuotteet myös sivulta https://kehontunne.fi /verkkokauppa tai 010-835600
Tampere Tohloppi Wake SmartumPay Toloppi Wake sopii aktiiviharrastajille sekä aloittelijoille ja radalle on helppo saapua myös julkisilla kulkuvälineillä. Radan vetopituus on n. 260 m ja matkan varrella on hyppyreitä sekä obstaakkeleja. Tohloppi Wake on Suomen ensimmäinen kaapelivetorata, jossa käytetään kolmen vaijerin kannatustekniikkaa, joka on tarkoitettu pitkille radoille. Tohloppi Wakelle palvelee myös välinevuoraamo, josta voi vuokrata wakeboarding välineitä sekä SUP-lautoja. Järvellä voi liitää myös donitsilla.
Tampere, Lahdesjärvi Tempaamo Oy SmartumPay Salin käyttöoikeus, valmennuspalveluita, painonnostotunteja ja kursseja. Meillä voit tänä aikana ostaa ennakkoon esim. loppuvuoden treenit, salin käytön tai vaikka yhteisiä tapaamisia valmentajan kanssa.
Tervola Kivalo-opisto Smartum-verkkomaksu Kesäkursseja
Tornio FT Balance SmartumPay Meidän palveluihin kuuluu kuntosaliharjoittelu, fysioterapia ja hieronta.
Turku Diveice Sukelluskeskus Smartum-verkkomaksu Sukelluskurssien teoriaosuudet omalla tietokoneella/etäyhteyden kautta. Allasharjoitukset ja avovesiharjoitukset mahdollisuus suorittaa myöhemmin.
Turku Fressi24 SmartumPay 25% alennus touko- ja kesäkuussa, jos tuet kanta-asiakasjäsenyydellä
Turku GOGO Liikuntakeskus Smartum-verkkomaksu Varmistathan aloituksen palveluntarjoajalta
Turku Koirakoulu.net SmartumPay Myös verkkovalmennuksia 
Turku FC TPS Turku Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Kausikortteja ja pääsylippuja TPS:n kotiotteluihin. Kun olet maksanut TPS jalkapallon kausikortin, olethan yhteydessä TPS:n toimistoon (elina.salo@tps.fi).
Turku Liikuntakeskus Active / Movet Ladies SmartumPay Liikuntapalveluita. Tue paikallista pienyritystä, ja osta lahjakortti tai ennakkoasiakkuus. Voit aloittaa heti tai sitten, kun koronatilanne on rauhoittunut. Aktivoitava kuitenkin käyttöön 6kk kuluessa ostopäivästä. Tarjoukset ovat voimassa 27.4. asti. Lue lisää www.kauppa.movetladies.fi
Turku Tmi Ahola Teija / Åbolly SmartumPay Tanssitunteja
Turku Hard market oy SmartumPay pakohuonepelejä
Turku Aninkaisten keilahalli SmartumPay Sarja- ja lahjakortteja
Turku Rage Room Turku SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Rage Room sessioita
Tuusula Liikku Smartum-verkkomaksu
Tyrnävä Kirstinän Tila SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Asiakkaat voivat ostaa hevostoimintaa ja ratsastustunteja
Ulvila Salsastudio Julpo SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Salsatunnit
Useat paikkakunnat Bull's Consulting Oy SmartumPay Valmennuspalveluja. Maksaaksesi SmartumPaylla etsi käyttöpaikkahausta Bull’s All Out. Tee maksu ja ota kuitista kuvakaappaus. Lähetä kuvakaappaus SEKÄ KAIKKI seuraavat tiedot info@bullsallout.fi: nimesi, koko osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, mihin valmennukseen haluat liittyä, valmennuksen alkamispäivämäärä. Teemme tilauksen puolestasi ja saat ohjeistuksen sähköpostiisi. Huomaathan, että teemme veloituksen tässä tapauksessa käsin, joten käsittelyssä saattaa olla pieni viive.
useat paikkakunnat ab SE-Action oy SmartumPay melonta. Lahjakortteja sekä omatoimista melontaa
Useat paikkakunnat Finnkino SmartumPay Sarjalippuja Finnkinon verkkokaupasta
Useat paikkakunnat FitStop SmartumPay Yksilö- ja ryhmävalmennuksia, ryhmäliikuntatunteja ja -kursseja.
Useat paikkakunnat Vilmankämmen/ Tampereen Pilates Studio SmartumPay Liikunta palvelut
Useat paikkakunnat VAHAVA SmartumPay Henkilökohtainen valmennus. Lisätietoja www.vahava.fi
Useat paikkakunnat Avoinyhtiö Pro-Energy SmartumPay Personaltraining, liikunnanohjaus, ravintovalmennus, life coaching
useat paikkakunnat Herotreeni SmartumPay liikuntapalveluita
Useat paikkakunnat Method Putkisto ja Pilates Anniina Ojala SmartumPay Method Putkisto ja Pilates tunteja, yksilöohjausta ja online tunteja
Useat paikkakunnat Nakkilan Vire ry SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Maksaa ilmoittautumismaksuja kilpailuihin. Kausimaksuja. Lisätietoja www.nakkilanvire.fi
useat paikkakunnat Hike 'n Joy SmartumPay retkiä, kursseja, lippuja tapahtumiin
Useat paikkakunnat Kuntokeskus kivaolo Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Liikuntapalveluita
Useat paikkakunnat Kuippanan Elämyspalvelut Oy SmartumPay Palvelumme ovat teille, jotka olette aloittamassa ammunnanharrastusta tai haluatte kehittää omaa ampumataitoa. Tarjolla on palveluita ryhmäkursseista yksityisopetukseen. www.kivaarikoulu.fi
Useat paikkakunnat Fitclub Finland SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Terveys- ja hyvinvointipalvelut
Useat paikkakunnat Studio Move SmartumPay Asiakkaat voivat ostaa tanssi- ja liikuntapalveluja. Myymme erilaisia korttivaihtoehtoja.
Useat paikkakunnat Wake up Wulf Oy SmartumPay Ryhmäliikuntaan 10 kerran kortteja
Useat Paikkakunnat Poledance Piagrina SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Voit ostaa online-treenit suoraa kotiin n. 50 uutta videota joka viikko sisältäen eri lajeja. Lahjakortteja, Team Piagrina vaatteita tai esityksiä juhliin ja tapahtumiin online -palveluna tai koronan jälkeisiin aikoihin.
Useat paikkakunnat Golf & Salud Oy SmartumPay Golfopetus, golfkurssit, fysiikkavalmennus
Useat paikkakunnat Move and Train SmartumPay Move and Train tarjoaa asiakkailleen agilitykoulutusta koirien kanssa sekä agilityohjaajan fysiikkatreenejä ilman koiraa.
Useat paikkakunnat Fysiovisio SmartumPay Hei! Tarjoamme laadukasta ohjausta joogan, pilateksen, kehonpainoharjoittelun, fysioterapian, joogaterapian, laitepilateksen, sekä muun monipuolisen ryhmäliikunnan parissa. Meillä voit myös virkistyä ilmanjoogan parissa sekä rentoutua äänimaljojen hoivaavassa äänimaailmassa! Tervetuloa huoltamaan kehoasi ja mieltäsi kanssamme 😊
Useat paikkakunnat Nice Gym Espoonlahti ja Nice & Guys Kuntosali Kauniainen SmartumPay Kuntosali, personal trainer ja hyvinvointivalmennus
Useat paikkakunnat Pilatesohjaus Kirsi Koskelin SmartumPay Tarjoan pilatestunteja alkeis- ja jatkotasolle sekä erillisiä tunteja seniori-ikäisille.
Useat paikkakunnat Tmi Nita Pihlajamaa SmartumPay Jooga
Useat paikkakunnat Ääniräätäli Oy SmartumPay Tarjoamme laulutunteja ja puheäänen opetusta.
Useat paikkakunnat Guitar Trainer SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Guitar Trainer tarjoaa kitaransoiton opetusta paikallisesti PK-seudulla sekä etäopetuksena ympäri Suomen.
Useat paikkakunnat Suomen Tanssipuoti Oy SmartumPay Paritanssielämyksiä kaikille! Osta etukäteen vaikkapa Valasrannan Tanssileiri, Seinäjoen Tangomarkkinat tanssileiri, Pääsiäisleiri tai vaikkapa viikkotuntien kymppikortti Turun tunneille. Mukaan voit tulla kun sinulle sopii, yksin tai parin kanssa! Tervetuloa
Useat paikkakunnat Järvi-Pohjanmaan kansalaisopisto SmartumPay Smartum-eduilla voi ostaa liikuntapalveluita, kulttuuripalveluita ja koulutuspalveluita.
Useat paikkakunnat Vocatum SmartumPay Kuntosalijäsenyyksiä, joissa personal training kuuluu automaattisesti hintaan.
Useat paikkakunnat Studio Move SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Tanssi- ja liikuntapalveluja
Useat paikkakunnat Liveto Group Oy Smartum-verkkomaksu Osa Liveton tapahtumajärjestäjistä tarjoaa mahdollisuuden maksaa tapahtuman lippuja Smartum Checkoutilla
Useat paikkakunnat Golf & Salud Oy SmartumPay Golfopetus, alkeiskurssi, green card, golfvalmennus, golfkurssit, Golf Coach App valmennus.
Useat paikkakunnat Ville Siukkola Training SmartumPay Tarjoan liikunta ja hyvinvointi- sekä kestävyyslajien valmennusta. Eritysvahvuutenani on juoksuvalmennus, on tavoite sitten juoksun aloittaminen tai ultramatkan suorittaminen.
Useat paikkakunnat Rakkauden Siivin /Dharamshala Yogastudio Smartum-verkkomaksu Joogatunteja verkossa ja joogasalilla.
Useat paikkakunnat FitNut Consulting SmartumPay Personal Training -palveluita sekä pienryhmävalmennuksia, myös etävalmennuksina
Useat paikkakunnat Joanna Ahonen SmartumPay Liikunta
Useat paikkakunnat Turun Seudun Koirakeskus / Koirakoulu.net SmartumPay Agility, koiraurheilu
Useat paikkakunnat Janika Viihde & Hyvinvointi SmartumPay

Personal Training -palvelut, Psyykkinen valmennus, kuntosaliohjaus, hyvinvointivalmennus. Myös etävalmennukset

Uusikaarlepyy Ratsastuskoulu Caprilli SmartumPay Tarjoamme ratsastustunteja, leirejä, kursseja ja valmennusta yksityisesti ja pienryhmissä. Ratsastustunteja voi maksaa haluamalleen summalle myös ennakkoon ja käyttää ne myöhemmin, kuitenkin puolen vuoden kuluessa. Jos olet estynyt käyttämään maksamasi tunnit määräaikana, mikäli otat yhteyttä ennen sen umpeutumista, niin lisäajasta on mahdollista neuvotella.
Vantaa Fit Tammisto Kuntokeskus Smartum-verkkomaksu
Vantaa Fressi24 SmartumPay 25% alennus touko- ja kesäkuussa, jos tuet kanta-asiakasjäsenyydellä
Vantaa Liikku Smartum-verkkomaksu
Vantaa CrossFit Tehdas Smartum-verkkomaksu kuukausimaksu
Vantaa Motion Fit SmartumPay Meiltä voit ostaa kuntosalijäsenyyksiä, kuntosalikertakortteja, sekä pt-palveluita.
Vantaa ja Helsinki Tmi Heidi Wikström SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Kehonhallintatunnit, kuten pilate ja jooga. Kävelykursseja ja kasvojumppaa.
Varkaus Ole.Fit Varkaus SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Ole.Fit Varkaus tarjoaa monipuoliset liikuntapalvelut monentasoisille treenaajille.
Vihti Vihdin Kino SmartumPay Leffalippuja. Maksa liput Smartum Paylla ja lähetä viesti osoitteeseen info@vihdinkino.fi, niin lähetämme liput sinulle sähköpostitse.
Ylivieska Liikku Smartum-verkkomaksu
Ylöjärvi Fressi24 SmartumPay 25% alennus touko- ja kesäkuussa, jos tuet kanta-asiakasjäsenyydellä
Ylöjärvi Liikku Smartum-verkkomaksu
Ylöjärvi Tuulensillan talli SmartumPay Ratsastustunteja, ratsastusleirejä ja kursseja
Ylöjärvi Art Pin Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Keilailu ja pienoisgolf
Ypäjä Ypäjä Golf oy SmartumPay He voivat maksaa golfin pelimaksuja
Äänekoski Äijänkäppyrä SmartumPay & Smartum-verkkomaksu luontomatkauilun oheisohjelmapalvelu, paintball, kalastusopaspalvelut ym. jne.
Äänekoski Tanssin Taikaa tanssikurssi / Vaajakosken UT SmartumPay tanssikurssit
Äänekoski Kartano Kievari Smartum-verkkomaksu Tanssikurssien ollessa tauolla, voit hyödyntää olemassa olevan saldosi ostamalla ennakkoon sarjalipun Riitta ja Lauri Pitkäsen lavatanssitunneille Vaajakosken urheilutalolla. Sarjalipulla harrastat edullisesti enemmän. Myytävänä olevan sarjalipun voit maksaa liveto.io verkkopalvelussa ja lippu on myynnissä 30.6.2020 saakka. Kurssitoiminnan alkaessa ilmoitamme toiminnan jatkumisesta jokaiselle sarjalipun ostaneelle henkilökohtaisella sähköpostilla. Tarkemmat tiedot sarjalipusta löydät verkkokaupasta: https://events.liveto.io/events/riitan-ja-laren-lavatanssikurssit

 

 

Sijainti Palvelun
tarjoaja
Kuljetus
alue
Lisätietoja
Useat paikkakunnat Wolt   Lue lisää tästä!
Espoo Keilalahti   Tilaukset ja lisätiedot: keilalahti@vadelmacatering.fi, puh. 010 3231673. Lounasmenu: https://vadelmacatering.fi/lounas#lounaslista
Espoo Ravintola Base, Kauppakeskus Sello Espoo; Suur-Leppävaaran alue Lounas tai a loa carte annoksia vähintään neljä annosta.
Espoo Pappapizza    
Espoo Mili´s Food & Café Espoo Tilaukset kotisivujen kautta www.milisfood.fi tai info@milisfood.fi edelliseen iltaan klo 18 mennessä
Espoo deliroom ukkohauki    
Espoo Ravintola Haukisali   Kuljetamme Haukilahden lähialueille klo 11-13. Ravintolasta voi myös noutaa. Lounaslista haukisali.fi
Espoo Mili´s Food & Café   Kotiruokaa osoitteesta www.milisfood.fi
Espoo Happy Friends   Tilaukset numerosta 0505660566 tai myynti@happyfriends.fi Kuljetusta tarvittaessa, varaukset edellisenä päivänä.
Espoo Ravintola Base   Lounasta saatavilla arkisin katso www.ravintolabase.fi
Forssa Tyykibaari   Lounaslista facebookissa ja kotisivuillamme www.tyykibaari.fi. Lounas noudettaessa klo 10 - 16.30, kotiinkuljetus noin kello 16:een asti. Kuljetusmaksu 3 €.
Forssa Wiksberginkrouvi    
Forssa Wiksbergin krouvi   Lounaslista löytyy wiksberginkrouvi/facebook
Hattula Kotipizza Parola   Tilaukset www.kotipizza.fi
Helsinki Ilkan humppila   Sijaitsemme Helsingissä mutta toimitamme Tampereelle
Helsinki Penny   Lounaslistan
Helsinki Ravintola Perho   Lounas kotiinkuljetuksella tulee tilata samana päivänä klo 11.00 mennessä myyntipalvelusta. myynti@perho.fi tai soittamalla ravintolaan
Helsinki Loisto Itä-Helsinki  
Helsinki Harjulan Herkku Oy   Ruoat tulisi tilata viimeistään toimituspäivän aamuna klo 8.30 mennessä. Toimitamme ruokia arkisin klo 11 alkaen. 
Helsinki Ravintola Pinetto    
Helsinki Ravintola Check-In   Tilaukset mielellään edellisenä päivänä. Lounaslistamme löytyy kotisivuiltamme. Kaikki maksutavat käyvät.
Helsinki La Torrefazione   Lisätietoa latorre.fi
Helsinki Subway Maunula   Ostoksen summa on maksettava kokonaisuudessaan etämaksuna ennen kotiinkuljetusta.
Helsinki Subway Redi   Ostoksen summa on maksettava kokonaisuudessaan etämaksuna ennen kotiinkuljetusta.
Helsinki Rugosa Helsinki Ravintolamme sijaitsee Lauttasaaressa. Ruokaa voi noutaa Take Away -annoksina tai tilata kotiinkuljetus Lauttasaaren alueella.
Helsinki Bär bar Helsinki Katso tuotevalikoima: https://kauppa.barbar.fi/
Helsinki Ravintola Perho   Kotiinkuljetettuna voimme toimittaa vain rajoitetun määrän. Ruokarekkamme palvelee myös lähialueella.
Helsinki Manhattan Steak House / Espa   Tarjoamme kotiinkuljetuksen ja noutopalvelun arkena 10:30-17 välisenä aikana.
Helsinki Kotipizza Kallio Helsinki Nouto & Kuljetus
Helsinki Café Kippo Oy   Tarjoamme nytkin koko menumme asiakkaiden nautittavaksi, vaikkakin supistetuin aukioloajoin. Kyselyihin ja tilauspuheluihin vastaamme numerossa 044-329 2324. Toivottavasti tavataan näinäkin aikoina!
Helsinki Ravintola Onam Tripla   Lisätietoja www.onam.fi, kuljetusmaksu 4,90e
Helsinki Kotipizza Columbus Vuosaari Pizzat, Kotzonet ja juomat kuljetuksella. Maksun voi suorittaa verkossa kotipizza.fi tai toimituksen yhteydessä kotilla. Maksutapana toimivat kuljettajalle käy Visa, Mastercard, Amex ja SmartumPay sovellus.
Helsinki Pub Peräkammari   Tilaa lounaasi edellisenä päivänä sähköpostitse pubperakammari@erustus.fi tai puhelimitse 0503751177, jos haluat kotiinkuljetuksen! TAKE AWAY toimii myös astumalla ravintolaamme sisään ja tilaamalla tiskiltä! Tervetuloa!
Helsinki Cafe Ateneum Oy/ Baguette   Päivittäinen lounaslista löytyy nettisivuiltamme: www.baguette.fi. Tilaukset takeaway@baguette.fi tai puhelimitse 09-66 00 66. Voit myös tulla suoraan meille ja tehdä tilauksesi myyntitiskiltä ja saat annoksen heti mukaasi.
Helsinki Skiffer    
Helsinki Lounaskotiin Laajasalo, Jollas,Tammisalo Kulosaari, Herttoniemi, Roihuvuori, herttoniemenranta, Itäkeskus, Puotila, vartiokylä, Mellunmäki, Vuosaari, Aurinkolahti, itäsalmi, landbo, Karhusaari, Myllypuro, Kontula, Kivikko, Paloheinä, torpparinmäki, Pakila Lounaskotiin.fi voi verkkokaupasta tehdä tilaukset, toimitus kuuluu hintaan.
Helsinki Kontulan kebab pizza Kontula mellunmäki kivikko viikki vesala itäkeskus rajakylä Voi myös noutaa
Helsinki, Espoo, Turku oulu Hanko sushi iso-omena, Lauttasaari, Herttoniemi, Forum ja Sello. Helsinki ja Espoo. Sekä Hanko Sushi oulu ja Hanko Sushi Turku   Tilauksen paikanpäältä puhelimitse
Huittinen Wanha WPK   Tilaukset kotiinkuljetuksista vain puhelimitse 02-569901. Minimi 3 lounasannosta, jotta saa kuljetuksen. 5 km ilmainen, muutoin kuljetusmaksu 8 € (max. 10 km).
Hyvinkää, Kerava, Järvenpää Kotipizzat Hyvinkää, Kerava, Järvenpää   www.kotipizza.fi
Hämeenlinna Kotipizza Hämeenlinna Kauriala   Tilaukset www.kotipizza.fi
Hämeenlinna Ravintola OM Hämeenlinna Kotiinkuljetusmaksu 1-2 annoksen tilauksista 5 €, kotiinkuljetus ilmainen jos tilaus on 3 annosta tai enemmän.
Hämeenlinna Himalaya Kitchen www.himalayakitchen.fi  
Ii Chuan Yi   facebookissa Chuan Yi ja chuanyi.fi Lounas nouto tai kuljetus klo 10.30 - 13.30 ja tilauspalvelu+kuljetus puh 044 529 1111
Imatra Lounas- ja pitopalvelu Haakana Imatra Olisimme oikein tyytyväisiä jos tilaus tulisi muutamaa päivää aikaisemmin. Ruokalista löytyy ruokapaikka.fi sivustolta.
Ivalo Hotelli-Ravintola Kultahippu Ivalo Tilattava kotiin tai työpaikalle ennen klo 11.00
Joensuu Ravintola Kerubi   Tutustu verkkokauppaan osoitteessa www.kerubi.fi/ruoka/nouto ja pistä herkut tilaukseen! Verkkokaupan lisäksi tilaukset voi tehdä myös paikan päällä tai puhelimitse numerosta 050 325 8310. Puhelimitse meidät tavoittaa sekä soittamalla että Whatsappin välityksellä. Lounasta tarjoilemme arkisin normaaliin tapaan klo 11-14, mutta a la cartea tiistaista torstaihin klo 14-19, perjantaisin klo 14-20 sekä lauantaisin klo 12-20.
Jokela, Tuusula Yhden Tähden Tarina Oy Jokela Tilaus puhelimitse.
Jyväskylä Ravintola Mirka Jyväskylä Soittamalla 010 666 7070 voi tiedustella lisätietoja.
Jyväskylä Ravintola Luotsivene   Lounas mukaan klo 11-14 9€. Jos kotiinkuljetus kiinnostaa, ota yhteyttä 044 755 0271.
Jyväskylä Lounas & Leivos Butik Oy   Tarjoamme mukaan tai toimitettuna lounasta sekä kotiruokaa. Lisätietoja 0503060014, www.leivosbutik.fi tai tilaus@leivosbutik.fi
Järvenpää Lounaskahvila Tyyni Järvenpään alue Lounaan hinta kuljetuksineen 12,00 euroa. Lounastilaus tulee tehdä edellisenä päivänä kello 15.00 mennessä. Tilaus puhelimitse 09-2917100 tai s-postilla info@tyyni.fi. Lounaslista löytyy sivulta www.tyyni.fi.
Järvenpää Ravintola Huvila Järvenpää, tuusula, kerava Meillä voi maksa smartumilla, verkkokaupassa, tai korttimaksut
Järvenpää Huvila   Lounas klo 10.30-15.00. A´la carte 15.00-19.00.Listat ruuista löytyy huvilassa.fi
Järvenpää POP RAVINTOLA   www.popravintola.fi
Järvenpää Kotipizza Järvenpää    
Järvenpää Kakkutalo Gilan Oy   Tee tilaus täällä, ja seuraa ohjeita. Puhelin ark.7:30-16 ja la 9-14 09 2919377. http://www.kakkutalogilan.fi/Tuoteluettelo4.asp?ID=827&os=1&PID=218#827
Kangasniemi Teboil Kangasniemi   Tilaukset Puh nro 015431683, kuljetus 3€ taajama alueella ma-pe klo 17.30 ja la-su klo 12 ja klo 16, korttimaksu
Kauniainen Maka Sushi Grani   Toimimme muuten samoin kuin normaalisti, paitsi ettei ravintolassamme voi syödä paikan päällä.
Kauppakatu 52 Lappeenranta Süper pizza kebab Lappeenranta    
Kirkkonummi Bistro O mat    
Klaukkala Hugo    
Kokkola Gastro Kettu Kokkola Viikon tarjonta kotisivuilla. Tilaus lomakkeella ja maksu ennakkoon edellisenä arkipäivänä www.gastrokettu.com ja toimitus toivotun aikaikkunan mukaan
Kotka kotipizza kotka ja karhula   www.kotipizza.fi
kotka tai hing    
Kotka Kotkan klubi Kotka Tilaukset puhelimitse tai meilillä edellisenä päivänä
Kouvola Mylsänportti Myllykoski Tilaukset ja lounaslistat www.mylsanportti.fi. Maksu verkkokaupan kautta.
Kouvola lounaskahvila Korjala Oy    
Kouvola Ravintola Angela Kouvola Voit hakea ruokaa take-awayna tai tilata ruoan suoraan kotiovellesi. Tilaukseen lisätään 2 € toimitusmaksua.
Kouvola Mylsänportti    
Kuopio Lounasravintola Mairella Kuopio tilaukset klo 7:00 - 14:30 arkisin ja myös takeway annokset, lounaslista www.mairella.fi
Kuopio Isä Camillo   Katso lounaslistamme www.isacamillo.net
Kuopio Ravintola Ullan Krouvi Kuopio Katso Ravintola Ullan Krouvin facebook
Kuusamo Ravintola Talonpöytä   Soita 0503048239, tilaa, nouda (tai kuljetus) ja nauti.
Kuusankoski Kahvila valkama Kuusankoski Tilaus www.kahvilavalkama.com lomakkeella tai puhelimitse 050 3011597. Ruokalista löytyy www.kahvilavalkama.com
Kuusankoski Lounaskahvila hekari   Noutoruokaa ei tarvitse erikseen tilata, kotiinkuljetuksessa soitettava numeroon 040 1791399 ja tilattava ruoka ja sovittava kuljetus aika.
Kuvola Bistro Goutu   Kello 14 jälkeen toimitamme lounasannoksia myös kotiin/työpaikalle. Jakelureitti lähtee n. klo 14.00: Kouvola/3e – Kuusankoski/5e – Koria/5e – Elimäki/5e. Lisätietoja: Sähköposti: riittakuja@gmail.com
Lahti Ravintola Koti   Kotiin kuljetus tulee tilata edellispäivänä osoitteesta asiakaspalvelu@tolvanen.fi . Toimitamme tarvittaessa myös useampia annoksia ja lisäkulut voi maksaa luotto- tai pankkikortilla. Lounasannoksia voi noutaa kello 10:30-13:30.
Lahti Kotipizza Ankkuri   Kotipizza.fi
Laihiala Flimppu Laihiala  
Lappeenranta Suzan pizzeria Lappeenranta  
Lempäälä Vaihmalan Hovi   Ajantasaiset tiedot kotisivuilta ja FB-sivuilta
Leppävirta Teboil Leppävirta MT huoltamo Oy Leppävirta  
Lieksa Pokron Helmi   Toimitamme maanantaisin ja perjantaisin lounaita kotiin, myös kotikaranteenissa oleville. 
Lieto We Do It Better   Lounas tilaukset klo 10 mennessä, noutoaika sovitaan tilauksen yhteydessä. Päivällinen tilaus klo 12 mennessä, nouto 17 - 18
Linnavuori, Nokia, Linnainmaa Tampere Kahvila Ravintola Minea Oy   Tilaus soittamalla silloin helpoin sopia kuljetusaika
Myyrmäki vantaa Ravintola Sapusca   Kotiruoka
Mäntyharju Reissuravintola   Soita edellisenä päivänä Reissuravintolaan 0400 955460. Ruoka tuodaan seuraavana päivänä kello 10-11 välillä. Varaa tasaraha 10,40 tai pankkikortti jolla maksat. Toimitamme Mäntyharjun taajama-alueelle.
Nurmijärvi Kotipizza Rajamäki   Tilaukset www.kotipizza.fi
Orimattila Ravintola Tehdas   Take away lounas 8€ myös vegaanivaihtoehto
Oulu kolo lounge   Tilaukset samalle puhelimitse +35888681234. Toimitus on Oulun keskustan alueella ilmainen, alle 3 kilometriä 3,90 € ja 3-5 km säteellä 7,90 €. Lounasedun ylittävän summan voi maksaa toimituksen yhteydessä kortilla. Ruokalistamme löytyy osoitteesta www.kololounge.com/menu
Oulu Kauppuri 5 Burgers Oulu Ennakkotilatut ja asiakkaan itse noudettavat ruoka-annokset voi maksaa Lounaseduilla ja SmartPaylla...
Oulu KakkuKahvila Mira PoPpins    
Porvoo Lounasravintola Tähti   Monipuolinen lounas noutona koko poikkeustilan ajan. Mahdollista sopia myös kotiinkuljetus.
Pälkäne Neste Aapiskukko   Take away ruokaa joka päivä klo 10:30-21. Lähialueilla ma-pe 11-13 kotiinkuljetus. Tilaukset puh 035343075.
Raahe Neste Pattijoki tarjoaa Rolls- ja Kotipizzakonseptien tuotteita paikan päältä tai kotiin/työpaikalle toimitettuna. SmartumPay käy maksuvälineenä ja 10,70€ yli menevän osan voi suorittaa maksukorteilla kassalla tai ovella toimitettaessa.   Tilaus numeroon 08264300. Ylimenevän maksun voi hoitaa maksukorteilla kassalla tai ovella toimitettaessa. Kuljetusmaksu 5,90€, toimitussäde 10km. Kotipizza ja Rolls.
Rauma Etappi*22*   Voit tilata tuotteita ravintolastamme, Satamakatu 22 D, Rauma joko puhelimitse 044978 1285 tai sähköpostitse etappi@frescoravintolat.fi.
Riihimäki Little India Riihimäki  
Rovaniemi Neste K Reissumies   Lounas arkisin kotiin kuljetettuna 11€ noudettuna 9,50€. Kuljetusmaksu alle 20€ tilauksissa 5,90€. Smartum-kortti toimii maksupäätteellämme. Tilaa 0447578509
Rovaniemi Ravintola Comico Rovaniemi Tilaus nettikaupassa www.comico.fi tai p. 016-344433
Savonlinna Uskudar Kebab   Kotiinkuljetuksen tilaukset mielellään tuntia ennen toivottua toimitusaikaa. :)
Sonkajärvi Ravintola Palomestari Sonkajärvi  
Sotkamo Sotkamon Kotipizza Sotkamo Nouto ja kuljetus Sotkamon Kotipizzasta
Tampere Kotipizzat Aleksanterinkatu 29 ja Mustanlahdenkatu 20   Lounaalla arkisin klo 11-14 normaalihintaisen pizzan ostaja saa 0,5L limsan kaupan päälle. Kotiinkuljetukset verkkokaupastamme, kotipizza.fi
Tampere Ravintola Wanha Tappi   Tilaukset tekstiviestillä numeroon 0451176300. Voit tilata samaan kyytiin myös Hakasen leipomon tuotteita
Tampere Kotipizza Tammela   Tilauksen voi tehdä verkkokaupassa osoitteessa www.kotipizza.fi
Tampere Tampereen Suomalaisen Klubin Ravintola   Tilauksen voi tehdä 0106179761 tai info@armascatering.fi päivää aikaisemmin. Valitse lounas http://suomalaisenklubinravintola.fi/ ilmoita kaikki erityisruokavaliot
Tampere Maka Sushi Tampere   Toimimme muuten samoin kuin normaalisti, paitsi ettei ravintolassamme voi syödä paikan päällä.
Tampere Panimoravintola Plevna   maksuton kuljetus 5 km säteellä
Tampere Ravintola Piha   Tilauksen voi jättääsähköpostilla osoitteeseen info@ravintolapiha.fi tekstiviestillä tai WhatsApp-sovelluksella numeroon: 0505446645 Kuljetusta vaativatilaus tulee jättääravintolaan edellisenä arkipäivänä klo 13.00 mennessä.Toimitamme tilaamanne lounaan kotiovellenne/ toimistollenne arkisin klo 10.30- 11.00ja 13.00- 14.00. 
Tampere Linkosuon kahvila oy   Tilaukset s-postiin: juhlapalvelut@linkosuo.fi tai puhelimitse 040 713 5768. Tuotevalikoima löytyy linkisuo.fi/ kahvilat etusivulta.
Tampere Etelän Kebab House   Tarjoamme kaikki take away annokset -20% hinnasta ja kuljetukset Tampereen alueella ilmaiseksi, kun tilaat vähintään kaksi annosta. Tervetuloa herkuttelemaan!
Tampere Pizzeria Basilikò   We are open from Monday to Saturday to provide a great service as usual. Call us to get a -10% discount on your order. We make free deliveries too!Follow us on Facebook and Instagram for further details. Life is too short to eat poorly. Yours, Basilikò
Tervola Mäkipeura   Verkkokauppa www.makipeurashop.fi. Keittiö palvelee normaalisti. Sekä nouto ja kuljetus
Turku Kado Sushi Bar Turku lähiseutuineen Maksutavat korttimaksu ja SmartumPay
Turku Lounasravintola Arvonen (Maariankatu 4,20100 Turku) Turku (10 kilometrin säteellä ravintolasta) Kotiruokalounas 6,50€+kuljetusmaksu 4,00€ (sis. yhden lämpimän ruoan ja salaatin, kuljetusmaksu maksetaan käteisellä kuljettajalle)
Turku Kupittaan paviljonki Kantakaupunki TILAUKSET EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ KLO 15 MENNESSÄ INFO@KUPITTAANPAVILJONKI.FI TAI SOITTAMALLA 02 253 5808 TOIMITUS SEURAAVANA PÄIVÄNÄ KLO 13-15. 
Turku Delhi Darbar    
Turku K-market Hansakortteli turku Meillä on päivittäin vaihtuva tarjonta erilaisia ravintoloiden ruoka-annoksia. Tarjonta vaihtelee, joten tilaukset täytyy tehdä soittamalla kaupalle. Kuljetusmaksu näille aterioille on Turun alueelle 3 €.
Turku Bagel House   Meiltäkin saa kotiinkuljetuksen sekä ruoan noutaminen onnistui!
Turku Ravintola Hügge   tilaukset shop.hugge.fi
Turku M Kitchen & Cafe   Lisätiedot lounaista nettisivuiltamme: www.mbakery.fi/mkitchencafe
Turku ja Raisio Subway kupittaa ja Subway Mylly   Ilmainen kuljetus yli 50€ tilauksiin. Lounastarjoukset 30cm subi+tölkkijuoma 9,5€, 15cm Subi + tölkkijuoma 6,5€, Salaatti + tölkkijuoma 7€. Tarjous koskee kaikkia subeja ja salaatteja
Vantaa Deluxe Burger & Pizza   Viikon lounaslistat osoitteesta www.deluxeburgerandpizza.fi
Vantaa Bistro liekki puuhiiligrilli Nouto myös onnistuu  
Vantaa Long City    
Vantaa Martinlaakso Neste K Martinlaakso   Tilaa ennakkoon numerosta p. 0407191486
Varkaus Ruokaravintola Amanda   Yrityksille lounaan toimitusmahdollisuus
Ylivieska Lounasravintola pikkuVELI   Ohjeet tilaamiseen löytyvät https://pikkuveli.fi/ajankohtaista/meilta-nyt-myos-lounasta-kotiin-tyopaikalle-toimitettuna/

 

Sijainti Ravintola Lisätietoja
Akaa Toijalan lounaspirtti Noudettaessa on aina 3 vaihtoehtoa, tervetuloa
Edsevö Neste Pedersöre Soittakaa 06-7819550 ja tilaa ruokaa!
Ekenäs Restaurant GH Fyren Lounas take away ma-pe klo.11-14, la klo.11-15. Tilaukset puh. 019-2413200.
Espoo Robellas cafe Tilata voi soittamalla 040-3503075.
Espoo Keilalahti Tilaukset ja lisätiedot: keilalahti@vadelmacatering.fi, puh. 010 3231673. Lounasmenu: https://vadelmacatering.fi/lounas#lounaslista
Espoo Pappapizza  
Espoo Mili´s Food & Café Kotiruokaa osoitteesta www.milisfood.fi 
Espoo Ravintola curryleaf  
Espoo Ravintola Vista Pyydämme seuraamaan Ravintola Vistan nettisivuilta ohjeita
Espoo Happy Friends Tilaukset numerosta 0505660566 tai myynti@happyfriends.fi 
Espoo Ravintola Base Lounasta saatavilla arkisin katso www.ravintolabase.fi
Espoo Juvanmalmin pizza kebab  
Forssa Tyykibaari Lounaslista facebookissa ja kotisivuillamme www.tyykibaari.fi. Lounas noudettaessa klo 10 - 16.30. 
Forssa Wiksbergin krouvi Lounaslista löytyy wiksberginkrouvi/facebook
Hattula Kotipizza Parola Tilaukset www.kotipizza.fi
Helsinki Ravintola Ilan Oy  
Helsinki Ilkan humppila Sijaitsemme Helsingissä mutta toimitamme Tampereelle
Helsinki Penny  
Helsinki Ravintola Perho myynti@perho.fi tai soittamalla ravintolaan
Helsinki picnic pasilanvirastokesku puhelintilaukset, picnic valikoima
Helsinki Picnic sörnäinen Tilaa ruoka ennakkoon puhelimitse ja maksa paikan päällä. Kahvilan nro on 0207590358
Helsinki Harjulan Herkku Oy Ruoat tulisi tilata viimeistään toimituspäivän aamuna klo 8.30 mennessä. Toimitamme ruokia arkisin klo 11 alkaen. Ruoat voi noutaa ravintolasta arkisin klo 10.30-12.
Helsinki Kahvila Marocco Voi soittaa ja tilata lounaat ennakkoon puh 09494358 tai tilata paikan päällä
Helsinki Kotipizza Kallio Noutopalvelu. Verkossa voi tilata
Helsinki Zen sushi -sushi & sake  
Helsinki Ristorante il Trio Lounaslista löytyy www.iltrio.fi
Helsinki Ravintola Pinetto  
Helsinki Ravintola 91,1 Meillä käy kaikki maksuvälineet. Asiakas voi noutaa lounaan hintaan 9.50. 
Helsinki Sen chay Soittaa ennakko ja tulee nouda
Helsinki Cafe Makiata Päivittäin lämmin take away lounas ja listalta paljon vaihtoehtoja. 
Helsinki KIPPO Koetamme pitää koko normaalin menumme tarjolla ainakin meneillään olevan viikon nro 13 ajan.
Helsinki Minmax Katso FB Ravintola mimax tai soita 0503232200. Tilaukset mielellään n 20 min. etukäteen.
Helsinki Ravintola Willihanhi Kortilla, käteisellä tai lounassetelillä. Lounas on tarjonta Ma-pe klo 10-15
Helsinki Ravintola Loru Tilaa annokset mukaan numerosta 0443096959
Helsinki Twisted Street Kitchen Otamme lounastilaukset vastaan esim puhelimitse p.0440855566. Lounaan noudon yhteydessä voi maksaa kännykällä Smartum paylla. Emme ota vastaan seteleitä tällä hetkellä, vain kännykkämaksuja.
Helsinki Pho17 Meillä on yhteistyö Woltin ja Foodoran kanssa myös.
Helsinki Picnic Runeberginkatu Lounas voidaan pakata valmiiksi odottamaan noutoa, joten asiakkaan ei tarvitse kuin hakea valmis tilaus ja näyttää kassalla SmartumPay maksutapaa. Ostamalla tuet kotimaista pienyrittäjää.
Helsinki Ravintola Check-In Tilaukset mielellään edellisenä päivänä. Lounaslistamme löytyy kotisivuiltamme. Kaikki maksutavat käyvät.
Helsinki Ravintola Hausman  
Helsinki Kotipizza Columbus Pizzat, Kotzonet ja juomat.
Helsinki Ravintola Rumpu Ruoat voi noutaa ilman ennakkotilausta. Meillä on myös monipuolinen catering toiminta työpaikoille ja juhliin.
Helsinki Tavintola Mantra Meillä on Lounas sekä ala carte lista !
Helsinki Ravintola Everest - Katajanokka Meillä on tarjolla lounas sekä ala carte lista 
Helsinki Ravintola Perho  
Helsinki Manhattan Steak House / Espa Tarjoamme kotiinkuljetuksen ja noutopalvelun arkena 10:30-17 välisenä aikana.
Helsinki teurastamon portti  
Helsinki Café Kippo Oy Tarjoamme nytkin koko menumme asiakkaiden nautittavaksi, vaikkakin supistetuin aukioloajoin. Kyselyihin ja tilauspuheluihin vastaamme numerossa 044-329 2324. Toivottavasti tavataan näinäkin aikoina!
Helsinki Parmesan arabia Norm.koko pizza + 0.25 limu 9.90€
Helsinki ET-Lounas Oy Lounasta noutona klo 10.00-14.00
Helsinki Cafe Carusel Menulta löytyy kotiruokaa, salaatteja, keittoja, pizzaa,tuorepuuroa, chiapuddinkia,itseleivottuja korvapuusteja,smootheja, erikoiskahveja
Helsinki Teboil Ruskeasuo Lounaat pakattu valmiiksi ark 10.00 -14.00, tervetuloa
Helsinki Ravintola Onam Tripla Lisätietoja www.onam.fi, kuljetusmaksu 4,90e
Helsinki Panimoravintola Bruuveri Noutolounas 10 €. Tällä hetkellä Bruuveri valmistaa viranomaisohjeistuksen mukaisesti ainoastaan noutolounasta. Voit hakea rakastettua mummolaruokaa joka arkipäivä klo 10.30 –13.30 ravintolastamme. Valitse lounaaksi joko liha-/kalaruoka tai kasvisvaihtoehto. Pakkaamme mukaasi myös runsaan salaatin, sämpylän, jälkkiksen sekä kahvin tai teen. Lounaslista: www.bruuveri.fi/lounas-menu
Helsinki ravintola91,1 Runsaasta valikoimasta kokoa annoksesi oman maun mukaan.
Helsinki Pub Peräkammari Tilaa lounaasi edellisenä päivänä sähköpostitse pubperakammari@erustus.fi tai puhelimitse 0503751177, jos haluat kotiinkuljetuksen! TAKE AWAY toimii myös astumalla ravintolaamme sisään ja tilaamalla tiskiltä! Tervetuloa!
Helsinki Cafe Ateneum Oy/ Baguette Päivittäinen lounaslista löytyy nettisivuiltamme: www.baguette.fi. Tilaukset takeaway@baguette.fi tai puhelimitse 09-66 00 66. Voit myös tulla suoraan meille ja tehdä tilauksesi myyntitiskiltä ja saat annoksen heti mukaasi.
Helsinki Picnic Runeberginkatu Lounas voidaan pakata valmiiksi odottamaan noutoa, joten asiakkaan ei tarvitse kuin hakea valmis tilaus ja näyttää kassalla SmartumPay maksutapaa. Ostamalla tuet kotimaista pienyrittäjää. Soita tai tekstaa +358407149829 tai lähetä sähköpostia runeberginkatu@picnic.fi, myös wolt ja tilaus kahvilassa onnistuu.
Helsinki Picnic Pasila virastokeskus Lounas voidaan pakata valmiiksi odottamaan noutoa, joten asiakkaan ei tarvitse kuin hakea valmis tilaus ja näyttää kassalla SmartumPay maksutapaa. Ostamalla tuet kotimaista pienyrittäjää. Soita tai tekstaa +358407774571 tai lähetä sähköpostia pasila.virastokeskus@picnic.fi. Tilaukset myös kahvilasta tai woltilla.
Helsinki Saurahuone Www.saurahuone.com
Helsinki Skiffer  
Helsinki Bites Burgers Tilauksen voi tehdä puhelimitse tai paikan päältä. Verkkokauppa josta voi tehdä tilauksen aukeaa myös pian.
Helsinki Fredan murkina Viikon ruokalista facebookissa
Helsinki Döner Harju Flemari Lounas 10,50€ arkisin klo 11-15.
Helsinki Ravintola Talentti Ravintola Talentista (Taitotalon kongressikeskus, Valimotie 8 C, 00380 Helsinki) saat monipuolista, herkullista ja suurella sydämellä tehtyä kotiruokalounasta sekä raikkaita ja ruokaisia salaatteja noutolounaana arkisin klo 11-13. Nouto turvallisesti ja helposti ravintola Talentista. Tarjontaamme voit tutustua verkkosivuillamme https://www.taitotalo.com/fi/ravintolat/lounaslistat/variantti-viikon-lounaslista/ ja lisätietoja myyntipalvelustamme 020-7461352. 
Helsinki ET-Lounas Oy Kotiruokaa Take away arkisin klo 10.00-14.00 kahvia sämpylää ym. Klo 7.00-14.00 TERVETULOA
Helsinki Ravintola Käpygrilli Lounas ja Ala carte menut löytyvät osoitteesta www.kapygrilli.fi
Helsinki Falafel Box Falafel Box on avattu 20.04. alkaen takeaway- tilauksia varten supistetulla menulla. Aukioloaikamme ovat ma-la klo 11-18. Meidät löytää Woltista ja Foodoralta, tai voi tulla myös paikan päälle noutamaan. Lämpimästi tervetuloa!

Helsinki Ravintola Picante Ravintola Picantessa on tarjolla maukkaita keittoja ja huolella tehtyä kotiruokaa arkisin klo 11-13. Nouto onnistuu turvallisesti ja helposti osoitteesta Strömberginkuja 3. Lounasvalikoimaan voi tutustua verkkosivuillamme https://www.taitotalo.com/fi/ravintolat/lounaslistat/picante-viikon-lounaslista/
Helsinki Ravintola peking Ravintolan facebook ja instagram sivuilta löytyy lisää tietoa ja ohjeita miten toimia tilausta tehdessä. Www.ravintolapeking.fi voi käydä katsomassa päivitetyn ruokalistamme.
Helsinki Little Big Cafe 2nd  
Helsinki Kallion Cafe Kallion Cardemumma Maukasta kotiruokaa, tilaa numerosta puh.0453558150. Menuu nähtävillä ma-pe Cafe Cardemumman facebookissa
Helsinki, Munkkivuori Ravintola Pikku ranska kala tai liha lounas vaihtoehto hintaan 7e
Helsinki, Munkkivuori Ravintola Pikku Ranska maukasta omatekoista ruokaa
Huittinen Wanha WPK  
Hyvinkää Kaapelin Kanttiini Lounaslistat www.kaapelinkanttiini.fi tilaus sähköpostilla kanttiini@reka.fi klo 9:00 mennessä, nouto 11.30-12.30
Hyvinkää, Kerava, Järvenpää Kotipizzat Hyvinkää, Kerava, Järvenpää www.kotipizza.fi
Hämeenlinna Kotipizza Hämeenlinna Kauriala Tilaukset www.kotipizza.fi
Hämeenlinna Kotipizza lukiokatu Hämeenlinna Tilaa verkossa kotipizza.fi tai perinteisesti puhelimella 03 6121123
Hämeenlinna Himalaya Kitchen www.himalayakitchen.fi
Ii Chuan Yi facebookissa Chuan Yi ja chuanyi.fi Lounas nouto tai kuljetus klo 10.30 - 13.30 ja tilauspalvelu+kuljetus puh 044 529 1111
Joensuu Ravintola Deli China Oy Tilauksen voi soittaa numeroon 013120288, niin annokset ovat valmiina sovittuun aikaan. Tilauksen voi tehdä myös paikan päällä. Suosimme kortti- ja mobiilimaksuja!
Joensuu Ravintola Kerubi Tilauksia voi suorittaa ennakkoon (lounaalla klo 10 alkaen) puhelimitse soittamalla tai Whatsappin välityksellä (050 325 8310) tai sähköpostitse osoitteesta info@kerubi.fi. Tilaukset voi tehdä myös paikan päällä. Kysy myös ruuan tuomista esim. yrityksen tiloihin isommalle porukalle. 
Joensuu Ravintola Deli China Oy Lounasannoksen voi tilata soittamalla numeroon 013120288, niin annos odottaa valmiina sovittuna ajankohtana. Tilaus onnistuu myös paikan päällä. Tervetuloa!
Joensuu Ravintola Kerubi Tutustu verkkokauppaan osoitteessa www.kerubi.fi/ruoka/nouto ja pistä herkut tilaukseen! Verkkokaupan lisäksi tilaukset voi tehdä myös paikan päällä tai puhelimitse numerosta 050 325 8310. Puhelimitse meidät tavoittaa sekä soittamalla että Whatsappin välityksellä. Lounasta tarjoilemme arkisin normaaliin tapaan klo 11-14, mutta a la cartea tiistaista torstaihin klo 14-19, perjantaisin klo 14-20 sekä lauantaisin klo 12-20.
Jyväskylä Ravintola Luotsivene Lounas mukaan klo 11-14 9€. Jos kotiinkuljetus kiinnostaa, ota yhteyttä 044 755 0271.
Jyväskylä Lounas & Leivos Butik Oy Tarjoamme mukaan tai toimitettuna lounasta sekä kotiruokaa. Lisätietoja 0503060014, www.leivosbutik.fi tai tilaus@leivosbutik.fi
Jyväskylä Vietnamilainen ravintola Fit Seuraa meitä facebookissa Ravintola Fit ja www.lounaat.info
Järvenpää Lounaskahvila Tyyni Tilaus puhelimitse 09-2917100 tai s-postilla info@tyyni.fi. Lounaslista löytyy sivulta www.tyyni.fi.
Järvenpää Huvila Lounas klo 10.30-15.00. A´la carte 15.00-19.00.Listat ruuista löytyy huvilassa.fi
Järvenpää POP RAVINTOLA www.popravintola.fi
Järvenpää Kotipizza Järvenpää  
Järvenpää Kakkutalo Gilan Oy Tilaa tuotteesi täältä ja noudata sivun antamia ohjeita
Järvenpää Kakkutalo Gilan Oy Tee tilaus täällä, ja seuraa ohjeita. Puhelin ark.7:30-16 ja la 9-14 09 2919377. http://www.kakkutalogilan.fi/Tuoteluettelo4.asp?ID=827&os=1&PID=218#827
Kaarina Wanha Primadonna Lounaspöytä ma-pe klo: 10.30-14.00, myös take away.
Kalajoki KSM Kalajoki take away -lounas
Kangasniemi Teboil Kangasniemi Tilaukset Puh nro 015431683, kuljetus 3€ taajama alueella ma-pe klo 17.30 ja la-su klo 12 ja klo 16
Kankaanpää Herkkupaussi Kankaanpää  
Karjaa Brasserie Soita ja tilaa! 
Karjaa, Raasepori Brasserie Tilaa puh. 0408231887/whatsapp
Karkkila Shell Karkkila Lounaslista Facebookissa : Shell Karkkila, saatavilla myös ala carte ,
Kauniainen Maka Sushi Grani Toimimme muuten samoin kuin normaalisti, paitsi ettei ravintolassamme voi syödä paikan päällä.
Kauppakatu 52 Lappeenranta Süper pizza kebab Lappeenranta  
Kemijärvi Susa´s Bistro Niin kuin ennenkin, tule niin kokoamme sinunlaisesi annoksen
Kempele Kotipizza Zeppelin Noutotilaukset voi tehdä paikan päällä, puhelimitse tai verkkokaupassa. 
Kerava Phin Coffee  Nouto onnistuu tilaamalla etukäteen soittamalla suoraan ravintolaan.
Kirkkonummi Bistro O mat  
Klaukkala Hugo  
Koko Suomi Hesburger  
Kotka kotipizza kotka ja karhula www.kotipizza.fi
kotka Lounas kahvila Potukka  
Kotka tai hing  
Kotka Lounasravintola Sonocon Tähti Monipuolinen lounas tarjolla noutona koko poikkeustilan ajan
Kotka, Kouvola, Helsinki Subway meillä voi tilata etukäteen esimerkiksi soittamalla ja sitten vain noutaa
Kouvola Mylsänportti Tilaukset ja lounaslistat www.mylsanportti.fi. Maksu verkkokaupan kautta. 
Kouvola Mimosan Aito Noutolounaan voi tilata myös etukäteen soittamalla ravintolaan 0503958001. Otamme ennakkotilauksia koko viikolle!
Kouvola lounaskahvila Korjala Oy  
Kouvola Ravintola Angela Voit hakea ruokaa take-awayna tai tilata ruoan suoraan kotiovellesi. Tilaukseen lisätään 2 € toimitusmaksua.
Kouvola Bistro Goutu Soita 050 543 6367. Pakkaamme annokset valmiiksi. Tee ennakkotilaus viimeistään samana aamuna klo 8 mennessä!
Lisätietoja: Sähköposti: riittakuja@gmail.com
Kouvola Mylsänportti  
kouvola lounaskahvilasalpaus Tilata voi nettisivujen kautta ennakkoon tai suoraan noutaa paikanpäältä.
Kristiinankaupunki Jungman Restaurant Café Bar Noutolounaan tilaus joko etukäteen puhelimitse 040 0234389 tai paikan päällä.
Kuopio Ravintola Kallavesj Pyytäisimme soittamaan nroon 017 2611330 noin puolta tuntia ennen noutamista. Lounaslista näkyy nettisivuillamme www.ravintolakallavesi.fi.
Kuopio Ravintola Urban Take Away tilaukset puh: 0405522439
Kuopio Fit Wok Kuopio Tilaa lounas soittamalla 044-9794534
Kuopio Ravintola Ullan Krouvi Tilaukset p. 0173649200 tai ravintola@ullankrouvi.fi
Kuopio Isä Camillo Katso lounaslistamme www.isacamillo.net
Kuortane Neste Kuortane Take Away lounas tarjolla arkisin klo 11 - 14
Kuusamo Ravintola Talonpöytä Soita 0503048239, tilaa, nouda (tai kuljetus) ja nauti.
Lahti Arnolds  
Lahti Ravintola Koti Kotiin kuljetus tulee tilata edellispäivänä osoitteesta asiakaspalvelu@tolvanen.fi . Toimitamme tarvittaessa myös useampia annoksia ja lisäkulut voi maksaa luotto- tai pankkikortilla. Lounasannoksia voi noutaa kello 10:30-13:30.
Lahti Kotipizza Ankkuri Kotipizza.fi
Lahti Mamma Maria Tilaaminen onnistuu puhelimitse +358 3 751 6716
Lahti Burger Mafia Voi soittaa tilauksen ja noutaa luukulta!
Lahti Lahden Thai-ruoka Oy Tilausnumero 03-7818828
Lahti Lounaskahvila Tara Lounaslista: Lounastara.fi maksu: kortit/käteinen/lounassetelit tara
Lahti Sinuhe Kahvila Lounasravintola, vuoripojankatu 9, Lahti Sinuhe Lounasravintolasta vuoripojankatu 9 Lahti on arkisin klo 10.30-14.00 saatavilla lounas annoksia mukaan sekä ruokaisia salaattilounaita. Annokset pakkaamme tilatessa tai asiakkaan halutessaan voi tilata etukäteen lounaan numerosta 0333993336. Leipomon myymälä palvelee 7.00-17.00
Lahti Mamma maria Katso nettissa meidän valikoima ja soitaa 03 7516716 ja saat tule hakemaan lounaasi meiltä.
Lahti Lounasravintola Maestro Arkisin lounas noudot klo 10.00-13.00 ,Lounasravintola Maestro ,Katsastajankatu 14 ,15800 Lahti
Lappeenranta Suzan pizzeria  
Lempäälä Cafe Linkosuo Ideapark Voit tilata ruokasi mukaan soittamalla ja se odottaa sinua valmiiksi
Lempäälä Vaihmalan Hovi Ajantasaiset tiedot kotisivuilta ja FB-sivuilta
Leppävirta Teboil Leppävirta  
Lieksa Pokron Helmi Lounasta Pokron Helmessä kello 10.30 - 14.00 ma - pe. Voit noutaa lounaat mukaasi . Tervetuloa.
Lieto We Do It Better Lounas tilaukset klo 10 mennessä, noutoaika sovitaan tilauksen yhteydessä. Päivällinen tilaus klo 12 mennessä, nouto 17 - 18
Linnavuori, Nokia, Linnainmaa Tampere Kahvila Ravintola Minea Oy  
Myyrmäki vantaa Ravintola Sapusca Kotiruoka
Mäntyharju Reissuravintola  
Naantali Jogurt Bar Oy/ Hasta la Pasta  
Nummela Chitir Chicken Nummela SOITA - TILAA - NOUDA! Kaikki maksutavat! Valmistamme syötävän hyvää Maalaiskanaa ym. makuelämyksiä!
Nurmijärvi Kotipizza Rajamäki Tilaukset www.kotipizza.fi
Nurmijärvi Lounas- ja Tilausravintola MakuPata Ei tarvita ennakkovarauksia take away- lounaille. Päivittäin saatavilla kaksi eri lounasvaihtoehtoa, kaksi eri lisukesalaattivaihtoehtoa ja jälkkäri sekä juoma. Hinta 10eur/ annos
Orimattila Ravintola Tehdas Take away lounas 8€ myös vegaanivaihtoehto
Oulu Pad Thai Baan Naa Thai Restaurant Seuraa päivittäistä lounastarjontaa Facebookissa
Oulu buffet ravintola little New York lounaslista näkyy yrityksemme nettisivuilla buffetravintolalittlenewyork.fi
Oulu Merikosken kiinalaisravintola  
Oulu Ravintola olimpos Lounas klo 11.15 alacarte aika -25 prosentti
Oulu Pizzeria Ravintola Tarantella Tilaus joko puhelimitse,sähköpostilla,tai paikan päältä
Oulu Caffe Dolcesta saa noudettuna salaatteja ja soppaa. Lista löytyy face/Insta CaffeDolceOulu Lounaslista löytyy CaffeDolceOulu insta/face
Oulu KakkuKahvila Mira PoPpins  
Oulu indian cuisine  
Oulu Pizzeria-Ravintola Tarantella Tilata voi puhelimitse tai paikan päällä.lounas arkisin klo.10-14
Pirkkala Hesburger Pirkkala CM Tervetuloa :)
Pirkkala Ravintola Bufferi Moikka!Meiltä voit kätevästi tilata ruoan ennakkoon ja noutaa klo: 10.30-13.30 välillä 💥Voit soittaa 📞 050-3477286 tai laittaa 💻sähköpostia annika@bufferi.com
Pirkkala Bufferi Pirkkala https://app.smartmenu.fi/restaurant/Golf-ravintola-Bufferi/Bufferi-Pirkkala
Porvoo Lounasravintola Tähti Monipuolinen lounas noutona koko poikkeustilan ajan. Mahdollista sopia myös kotiinkuljetus.
Porvoo Lounasravintola Twinstar Monipuolinen lounas noutona koko poikkeustilan ajan
Porvoo Lounasravintola Tähtikerho Monipuolinen lounas tarjolla noutona koko poikkeustilan ajan
Porvoo Herkkules Nouda, maksut lounasseteleleillä ja SmartumPay
Pälkäne Neste Aapiskukko Take away ruokaa joka päivä klo 10:30-21. Lähialueilla ma-pe 11-13 kotiinkuljetus. Tilaukset puh 035343075.
Rantasalmi Hotelli Rinssi-Eversti Tilaus puhelimitse nrosta 015 440761.
Rauma Satamanportti Voit tulla ostamaan ruokia mukaasi toimipisteestämme, Hakunintie 28 tai voit tilata ruokaa myös kotisivujemme kautta https://www.frescoravintolat.fi/ateriapalvelu-rauma/
Rauma Teatteriravintola Ankkuri Voit ostaa lounaan mukaasi ravintolastamme, Alfredinkatu 2, Rauma tai tilata muita tuotteita kotisivuiltamme https://www.frescoravintolat.fi/ateriapalvelu-rauma/ ja noutaa tuotteet sovittuna ajankohtana ravintolastamme. 
Rauma Etappi*22* Voit tilata tuotteita ravintolastamme, Satamakatu 22 D, Rauma joko puhelimitse 044978 1285 tai sähköpostitse etappi@frescoravintolat.fi. Voit myös tilata ruokaa lomakkeen kautta sivulta https://www.frescoravintolat.fi/ateriapalvelu-rauma/ ja noutaa tuotteet sovittuna ajankohtana ravintolastamme.
Riihimäki Asema X Lounaslistat www.asemax.fi tilaus sähköpostilla asemax@asemax.fi klo 9:00 mennessä, nouto 10.30-11.30
Riihimäki Naa's Thai Cuisine Suosittelemme tilausta puhelimitse, 045-245 2644, alkaen klo 10.00. Ateria valitaan listalta joka löytyy kotisivuiltamme. Arkisin ti-pe kaikki kana, tofu ja kasvisruoat tarjoamme klo 18.00 asti hintaan 10 e.
Riihimäki Darshan Tilaa lounas puhelimitse (p.010 271 1990) ja nouda sovittuun aikaan. Lounaslistan ja aukioloaikamme löydät sivuiltamme www.darshan.fi
Rovaniemi Neste K Reissumies  
Rovaniemi Cafe Toivo Lounas 11-14. Voi tilata ennakkoon puhelimitse tai paikanpäällä
Salo Lounas, pizzat ja alacarteannokset voi myös noutaa mukaan. Ne voi myös tilata etukäteen p. 02-721 8991 Lounas tarjolla joka arkipäivä klo 10.30-14. Viikon lounaslista löytyy https://tbhelsingintie.fi/teboil-helsingintie/ tai facebookista
Salo Dreamravintola Oy Lounas noudettavissa Ma-Pe 10:30-14:00. Tilaa lounas ennakkoon tai tule ostamaan paikanpäältä. Ennakkotilaukset soittamalla tai viestillä puh. 0447450300. Voit myös tiedustella mahdollista kuljetusta. Lounas 9,00€ (sis. pääruoan, salaatin, jälkiruoan ja leivän) Keittolounas 6,80€ (sis. keiton, salaatin, jälkiruoan ja leivän)
Salo Teboil Helsingintie Lounas noudettavissa joka arkipäivä klo 10.30-14. Voit soittaa tilauksen etukäteen p. 02-721 8991
Salo Ravintola Kastu TILAA edellisenä päivänä klo 15 mennessä ja NOUDA ravintolastamme lounasaikaan klo 11-14 välillä ennakkoon sovittuna aikana. TILAUKSET info@ravintolakastu.fi tai p. 050 4714558. Säästämme osan annoksista myös noudettavaksi ilman ennakkovarausta, mutta suosittelemme lämpimästi tilaamaan ne etukäteen!
Savonlinna Uskudar Kebab  
Seinäjoki Nam-Ru Oy Maittavaa kotiruokaa
Seinäjoki Pancho Villa Seinäjoki keskusta Lounasta mukaan pakattuna arkisin 11-15. Tutustu tarkemmin www.panchovilla.fi/seinajoki. 
Seinäjoki Hotelli Fooninki TAKE AWAY LOUNAS MA-PE KLO 11-13. Hintaan sisältyy salaatti, lämminruoka sekä leivät +levite ja jälkiruoka 9,80€. Päivittäin kaksi ruokavaihtoehtoa. Isommat tilaukset etukäteen tilattavissa sähköpostilla myynti@hotellifooninki.fi tai soita 06-421 7700/ 050-4780 431. Työpaikoille kuljetuspalvelu tarvittaessa mahdollista (ei yksittäisiä annoksia).
Sotkamo Sotkamon Kotipizza Nouto, verkkokauppa käytössä, josta voit tilata ja maksaa tuotteet etukäteen!
Suomi R-kioski Oy Ärrällä on laaja valikoima mukaanotettavia lounasaterioita ja välipaloja
Tampere Ravintola Wanha Tappi Tilaukset tekstiviestillä numeroon 0451176300. Voit tilata samaan kyytiin myös Hakasen leipomon tuotteita
Tampere Kotipizza Tammela Tilauksen voi tehdä verkkokaupassa osoitteessa www.kotipizza.fi
Tampere Los Pollos Voit soittaa 0400 320328 ja tilata ruoat valmiiksi noudettavaksi tai tilata paikan päällä.
Tampere Linkosuo Kauppi Sports Center  
Tampere Tampereen Suomalaisen Klubin Ravintola Tilauksen voi tehdä 0106179761 tai info@armascatering.fi päivää aikaisemmin. Valitse lounas http://suomalaisenklubinravintola.fi/ ilmoita kaikki erityisruokavaliot
Tampere Maka Sushi Tampere Toimimme muuten samoin kuin normaalisti, paitsi ettei ravintolassamme voi syödä paikan päällä.
Tampere Manoushe  
Tampere Cafe Linkosuo Ratina Kotoisia lounaita Linkosuon omasta keittiöstä, mm. Lasagnea, Kanalaatikkoa, annossalaatteja, Leipäruokia, tuoreita leivonnaisia.
Tampere Malabadi Tammelassa noudettuna Pannupizza kolmella täytteellä 10€, lammas-, kanavarras, adanakebab tai imam bayildi (täytetty munakoiso) 10,70€. Tilaa numerosta 045-6253331. Tilaukset puhelimitse, maksu kortilla, käteisellä tai Smartum paylla.
Tampere Jalla jalla ravintola Voi tilata puhelimella soittamalla meille sitten me valmistelemme ruokaa sovituin ajan mukaan.
Tampere Panimoravintola Plevna  
Tampere Kalevanpaasi Kalevanpaasi tarjoaa joka arkipöivä maukasta kotiruokalounasta, jota voi hakea mukaan kotiin tai työpaikalle. Lisäksi noutotuotehinnastot tuotteita voi tilata kaksi arkipäivää ennen noutoa.
Tampere 5/5 falafel Noutopalvelu onnistuu soittamalla numeroon 040 8272335 tai 040 4194508
Tampere Bistro-Cafe Hygge Lounaslista löytyy sivuiltamme https://cafehygge.fi/
Tampere Ravintola Piha Tilauksen voi jättääsähköpostilla osoitteeseen info@ravintolapiha.fi tekstiviestillä tai WhatsApp-sovelluksella numeroon: 0505446645 Itse noudettavat (arkisin klo 11.00-13.00)ennakkotilaukset samalle päivälle tuleejättää ravintolaan 10.30 mennessä. 
Tampere Ohana Leipomo & Grille Tampereen paras burgeri
Tampere Cafe Pispala Tarjoamme noutopalvelua ja kotiinkuljetusta Cafe Pispalan lähialueella keskiviikko-lauantai klo 11-17. Tilaukset voi soittaa tai lähettää tekstiviestinä numeroon 040 7011603
Tampere Ravintola Vanha Ike Tilaukset puhelimitse nroon 032124051 ma-pe klo 10-15
Tampere Ravintola Haitari Lounaan saa myös mukaan, ajantasaiset tiedot lounastarjonnasta nettisivuiltamme www.ravintolahaitari.fi.
Tampere Kotipizzat Aleksanterinkatu 29 ja Mustanlahdenkatu 20, Tampere Lounaalla arkisin klo 11-14 normaalihintaisen pizzan ostaja saa 0,5L limsan kaupan päälle. Maksu paikanpäällä.
Tampere Sun Namaste Take away-annokset sekä talon pitsat. Lounaslista löytyy sekä yrityksen facebook-sivuilta että nettisivuilta www.sunnamaste.fi
Tampere Sayam9 Valmiita noutoannoksia heti mukaan ilman tilaamista.
Tampere Zeytuun Tilaukset voidaan toimittaa myös kotiin yhteistyökumppanimme kautta, joko Foodoran tai Woltin kuatta. Asikas itse pitää tilata suoraan heidän sivuilta, eli Foodoran tai Woltin kautta.
Tampere Manoushe  
Tampere Ravintola Piha Lounas take away 11.00-13.00
Tampere Los Pollos Soita ja tilaa puh 0400 320 328 ja nouda & nauti!
Tampere Linkosuon kahvila oy Tilaukset s-postiin: juhlapalvelut@linkosuo.fi tai puhelimitse 040 713 5768. Tuotevalikoima löytyy linkisuo.fi/ kahvilat etusivulta.
Tampere Bistro-Cafe Hygge Lounaslista sivuillamme cafehygge.fi. Tilaa lounas 10:45-14:30, lounaan noutoaika 15:30 asti
Tampere Pizzeria Basilikò We are open from Monday to Saturday to provide a great service as usual. Call us to get a -10% discount on your order. We make free deliveries too!Follow us on Facebook and Instagram for further details. Life is too short to eat poorly. Yours, Basilikò
Tampere Etelän kebab house  
Turku Kerroin jo kotiinkuljetuksesta, mutta minulta voi myös hakea lounasta mukaan (Lounasravintola Arvonen, Maariankatu 4, Turku Soita 044 930 44 89 TAI HAE paikan päältä, pakkaamme sinulle ja noudat ja maksat ovella erikoisjärjestelyin.
Turku Martinsillan Grilli Oy Meillä on käytössä myös drive-in -kaista
Turku Chitir Chicken Skanssi SOITA - TILAA - NOUDA! Kaikki maksutavat! Valmistamme syötävän hyvää Maalaiskanaa ym. makuelämyksiä!
Turku Ravintola Korkki Voit ostaa lounaan mukaasi ravintolastamme, Linnankatu 43, Turku. 
Turku Delhi Darbar  
Turku Fontana Tilaa ruoat shop.fontana.fi
Turku Bagel House Meiltäkin saa kotiinkuljetuksen sekä ruoan noutaminen onnistui!
Turku Ravintola Hügge tilaukset shop.hugge.fi
Turku M Kitchen & Cafe Lisätiedot lounaista nettisivuiltamme: www.mbakery.fi/mkitchencafe
Turku ja Raisio Subway kupittaa ja Subway Mylly  
Tuusula Vanhaunkka Tilaus puhelimitse.
Vaasa Brasserie & Bar Fondis Katso lisätiedot nettisivuiltamme osoitteesta www.fondis.fi
Vaasa Ravintola Flow Päivittäin vaihtuva lounaslista löytyy www.ravintolaflow.fi
Vantaa Deluxe Burger & Pizza Viikon lounaslistat osoitteesta www.deluxeburgerandpizza.fi
Vantaa Subway Jumbo Voit tilata Subit, salaatit tai wrapit etukäteen valmiiksi soittamalla 046 920 6000 tai tulemalla suoraan paikan päälle kauppakeskus Jumboon. Olemme 1. kerroksessa Stockmannin päädyssä. Näistä voit valita: http://www.subway.fi/fi/tuotteet
Vantaa Empanada Tropical  
Vantaa Café Viisari Kotiruokalounas, take away mahdollisuus.
Vantaa Kehälounas Kotiruokaa hyvistä raaka-aineista....9,50€
Vantaa Picnic Tikkurila Tilata voi sähköpostilla tikkurila.prisma@picnic.fi, soittamalla tai tekstaamalla 0407149837, tilaamalla paikan päällä tai woltin kautta. Ostamalla tuet pientä kotimaista yrittäjää.
Vantaa Siipiweikot Tikkurila Noutotilaukset puhelimella numerosta 0400-279 766, menu löytyy osoitteesta https://siipiweikot.fi/tikkurila/
Vantaa Long City  
Vantaa Cafe Viisari Kotiruokalounas
Vantaa Martinlaakso Neste K Martinlaakso Tilaa ennakkoon numerosta p. 0407191486
Vantaa tammisto Longcity  
Vantaa, Koivuhaka Lounasravintola Saarikoski Suosittelemme WhatsApp numerosta 0400645747 noutolounas tilauksen tekemiseen etukäteen tai soita 020 717 0325
Varkaus Ruokaravintola Amanda Nouto ravintolastamme arkisin klo 10.30-12 välisenä aikana, yrityksille lounaan toimitusmahdollisuus
Veikkola Café Pikkirilli Voi tilata annoksen etukäteen ja noutaa niin toivottamassa ravintolan ulkopuolelta, jolloin vähemmän kontakteja
Vihti kk Chitir Chicken Vihti SOITA - TILAA - NOUDA! Kaikki maksutavat! Valmistamme syötävän hyvää Maalaiskanaa ym. makuelämyksiä!
Ylivieska Lounasravintola pikkuVELI Ohjeet tilaamiseen löytyvät https://pikkuveli.fi/ajankohtaista/meilta-nyt-myos-lounasta-kotiin-tyopaikalle-toimitettuna/

 

Ruokakauppa Sijainti
K-Citymarket Helsinki Ruoholahti / lounas Kesko Oyj Itämerenkatu 21-23, 00180, HELSINKI
K-Citymarket Espoo Iso Omena Kesko Oyj Piispansilta 11, 02230, ESPOO
K-Citymarket Espoo Leppävaara Kesko Oyj Leppävaarankatu 3-9, 02600, ESPOO
K-Citymarket Forssa Kesko Oyj Yhtiönkatu 30100, FORSSA
K-Citymarket Heinola Kesko Oyj Hevossaarentie 1, 18100, HELSINKI
K-Citymarket Helsinki Easton Kesko Oyj Gotlanninkatu 13, 00930, HELSINKI
K-Citymarket Helsinki Malmi Kesko Oyj Malminkaari 19, 00700, HELSINKI
K-Citymarket Hyvinkää Kesko Oyj Hämeenkatu 9, 05800, HYVINKÄÄ
K-Citymarket Hämeenlinna Kesko Oyj Katsastusmiehentie 6, 13130, HÄMEENLINNA
K-Citymarket Hämeensaari Kesko Oyj Hämeensaarentie 7, 13100, HÄMEENLINNA
K-Citymarket Iisalmi Kesko Oyj Eteläntie 4 74130, IISALMI
K-Citymarket Imatra Kesko Oyj Tietäjänkatu 2, 55120, HELSINKI
K-Citymarket Joensuu Kauppakatu Kesko Oyj Kauppakatu 16, 80100, JOENSUU
K-Citymarket Joensuu Pilkko Kesko Oyj Linjatie 2 80140, JOENSUU
K-Citymarket Jyväskylä Keljo Kesko Oyj Kylmälahdentie 6, 40500, JYVÄSKYLÄ
K-Citymarket Jyväskylä Palokka Kesko Oyj Saarijärventie, 40270, JYVÄSKYLÄ
K-Citymarket Jyväskylä Seppälä Kesko Oyj Vasarakatu 29, 40320, JYVÄSKYLÄ
K-Citymarket Jämsä Kesko Oyj Keskuskatu 23, 42100, JÄMSÄ
K-Citymarket Järvenpää Kesko Oyj Helsingintie 41, 04410, JÄRVENPÄÄ
K-Citymarket Kajaani Kesko Oyj Kauppakatu 10, 87100, KAJAANI
K-Citymarket Kankaanpää Kesko Oyj Keskuskatu 39, 38700, KANKAANPÄÄ
K-Citymarket Kauhajoki Kesko Oyj Puistotie 70, 61800, KAUHAJOKI
K-Citymarket Kemi Kesko Oyj Asemakatu 1, 94100, KEMI
K-Citymarket Keminmaa Kesko Oyj Jauholantie, 94450, KEMINMAA
K-Citymarket Kerava Kesko Oyj Nikonkatu 1, 04200, KERAVA
K-Citymarket Kirkkonummi Kesko Oyj Asemankulma 2, 02400, KIRKKONUMMI
K-Citymarket Klaukkala Kesko Oyj Viirintie 9, 01800, KLAUKKALA
K-Citymarket Kokkola Kesko Oyj Heinolankaari 9, 67700, KOKKOLA
K-Citymarket Kotka Kesko Oyj Jumalniementie 8, 48600, KOTKA
K-Citymarket Kouvola Kesko Oyj Tervasharjunkatu 1, 45720, KOUVOLA
K-Citymarket Kuopio Kolmisoppi Kesko Oyj Kolmisopentie 1, 70780, KUOPIO
K-Citymarket Kuopio Päiväranta Kesko Oyj Päivärannantie 18, 70420, KUOPIO
K-Citymarket Kuusamo Kesko Oyj Luomantie 1 - 3, 93600, KUUSAMO
K-Citymarket Lahti Karisma Kesko Oyj Kauppiaankatu 2, 15160, LAHTI
K-Citymarket Lahti Laune Kesko Oyj Ajokatu 53, 15500, LAHTI
K-Citymarket Lahti Paavola Kesko Oyj Kauppakatu 13, 15140, LAHTI
K-Citymarket Lappeenranta Kesko Oyj Toikansuontie 4, 53500, LAPPEENRANTA
K-Citymarket Lieksa Kesko Oyj Pielisentie 34, 81700, LIEKSA
K-Citymarket Lohja Kesko Oyj Ojamonharjuntie 61, 08200, LOHJA
K-Citymarket Loimaa Kesko Oyj Aleksis Kivenkatu 11, 32200, LOIMAA
K-Citymarket Mikkeli Kesko Oyj Graanintie 1, 50190, MIKKELI
K-Citymarket Mäntsälä Kesko Oyj Sälinkääntie 2, 04600, MÄNTSÄLÄ
K-Citymarket Nokia Kesko Oyj Nuijamiestentie 5, 37120, NOKIA
K-Citymarket Oulu Kaakkuri Kesko Oyj Metsokankaantie 5, 90420, OULU
K-Citymarket Oulu Raksila Kesko Oyj Pl 91, 90101, OULU
K-Citymarket Oulu Rusko Kesko Oyj Laakerintie 4, 90630, OULU
K-Citymarket Pieksämäki Kesko Oyj Kukkaroniementie 3, 76100, PIEKSÄMÄKI
K-Citymarket Pietarsaari Kesko Oyj Koulukatu 6, 68600, PIETARSAARI
K-Citymarket Pori Mikkola Kesko Oyj Itäkeskuksenkaari 8, 28130, PORI
K-Citymarket Pori Puuvilla Kesko Oyj Siltapuistokatu 14, 28100, PORI
K-Citymarket Porvoo Kesko Oyj Runeberginkatu 33, 01600, PORVOO
K-Citymarket Raahe Kesko Oyj Ollinkalliontie 2, 92120, RAAHE
K-Citymarket Rauma Kesko Oyj Karjalankatu 5, 26100, RAUMA
K-Citymarket Riihimäki Kesko Oyj Merkoksenkatu 5, 11710, RIIHIMÄKI
K-Citymarket Rovaniemi Kesko Oyj Pulkamontie 1, 96900, SAARENKYLÄ
K-Citymarket Salo Kesko Oyj Hämeentie 24 - 30, 24240, SALO
K-Citymarket Savonlinna Kesko Oyj Tulliportinkatu 10, 57100, SAVONLINNA
K-Citymarket Seinäjoki Päivölä Kesko Oyj Väinämöinen 2, 60120, SEINÄJOKI
K-Citymarket Tampere Linnainmaa Kesko Oyj Mäentakusenkatu 1, 33580, TAMPERE
K-Citymarket Tampere Turtola Kesko Oyj Martinpojankatu 4, 33710, TAMPERE
K-Citymarket Turku Länsikeskus Kesko Oyj Markulantie 150, 20320, TURKU
K-Citymarket Tornio Kesko Oyj Länsiranta 10, 95400, TORNIO
K-Citymarket Tre Lielahti Kesko Oyj Harjuntausta 7, 33400, TAMPERE
K-Citymarket Pirkkala Kesko Oyj Palmrothintie 2, 33950, PIRKKALA
K-Citymarket Turku Kupittaa Kesko Oyj Uudenmaantie 17, 20700, TURKU
K-Citymarket Turku Ravattula Kesko Oyj Reivikatu 5-7, 20540, TURKU
K-Citymarket Turku Skanssi Kesko Oyj Itäkaari 20, 20730, TURKU
K-Citymarket Vaasa Keskusta Kesko Oyj Hovioikeudenpuistikko 17, 65100, VAASA
K-Citymarket Vaasa Kivihaka Kesko Oyj Kokkokalliontie 2-6, 65300, VAASA
K-Citymarket Valkeakoski Kesko Oyj Hakalantie 1, 37600, VALKEAKOSKI
K-Citymarket Vantaa Jumbo Kesko Oyj Vantaanportinkatu 3, 01510, VANTAA
K-Citymarket Vantaa Koivukylä Kesko Oyj Ojalehdonkuja 1, 01400, VANTAA
K-Citymarket Vantaa Myyrmäki Kesko Oyj Iskoskuja 3, 01600, VANTAA
K-Citymarket Vantaa Tammisto Kesko Oyj Tammiston kauppatie 9, 01510, VANTAA
K-Citymarket Varkaus Kesko Oyj Relanderinkatu 28, 78200, VARKAUS
K-Citymarket Vihti Nummela Kesko Oyj Tuusankaari 1, 03100, NUMMELA
K-Citymarket Ylivieska Kesko Oyj Savarinkatu 2, 84100, YLIVIESKA
K-Citymarket Ylöjärvi Kesko Oyj Elotie 1, 33470, YLÖJÄRVI
K-Citymarket Äänekoski Kesko Oyj Työskintie 3, 44100, ÄÄNEKOSKI
K-Citymarket Seinäjoki Ideapark Kesko Oyj Suupohjantie 57, 60320, Seinäjoki
K-market Kaarina Center Avoin Yhtiö Hirvoila Oskarinaukio 5, 20780, KAARINA
K-market Pirkanpoika Ruokalinna Oy Suupantie 4, 33960, PIRKKALA
K-market Masala Janva Oy Tinankuja 1, 02430, MASALA
Neste Oil K-Market Imatra T & A Karjalainen Ay Korvenkannantie 71, 55120, IMATRA
K-Market Kotikontu Jiri Kalevi Tynkkynen Oy Asematunneli 1, 00100, HELSINKI
K-Market Torghallen Eklund-Storrank Oy Sollefteågatan 9, 66900, UUSIKAARLEPYY
Neste Oil K-Market Liikenne Kaskentie Tmi Mika Snellman Kaskentie 2, 20100, TURKU
Neste Oil K-Market Kirri Mbravo Oy Kirrintie 2, 40270, PALOKKA
K-Market Kivenlahti T:mi Toni Penttala Merivalkama 2, 02320, ESPOO
Neste Oil K-Market Paimio J-P Pöyhönen Oy Ajurintie 1, 21530, PAIMIO
K-Market Hansakortteli Tmi Makiamarket Kristiinankatu 9, 20100, TURKU
K-Market Ratis Kytölä & Kuittinen Avoin Yhtiö Esterinportti 2, 00240, HELSINKI
K-Market Tolsa Janva Oy Tolsantie 16, 02400, KIRKKONUMMI
K-Market Amerinkulma Runokangas Oy Mäkelänkatu 91, 00610, HELSINKI
K-Market Kamppi Uusi-Kouvo Oy / K-Market Kamppi Salomonkatu 17, 00100, HELSINKI
K-Market Suutarila Tmi Eero Pyy Tapulikaupungintie 39, 00750, HELSINKI
K-Market Puistori Ruokantti Ay Puistolantori 1, 00760, HELSINKI
K-Market Hämeentie 16 Tmi Mikael Qvickström Hämeentie 16, 00530, HELSINKI
K-Market Erottaja Tmi Tom Färd Erottajankatu 7, 00130, HELSINKI
K-Market Iso Omena Pokela Oy Iso Omena Piispansilta 11, 02230, ESPOO
K-Market Rahakamarinkatu Tmi Pasi Ek Rahakamarinkatu 1, 00240, HELSINKI
K-Market Esplanadi Tmi Tom Färd Eteläesplanadi 20, 00130, Helsinki
K-Market Kattimatti Kari Ja Sari Laurila Oy Tammelanpuistokatu 21, 33500, TAMPERE
K-Market Pasaati Oj Forssén Oy Asemapäällikönkatu 3, 00520, HELSINKI
K-Market Herttu Perttu Laitinen Ky Kauppakatu 29, 78200, VARKAUS
K-market Arabianranta Tmi Tomi Stenius Arabiankatu 6, 00560, Helsinki
K-Market Lönkan Herkku Helsingin Kauppapaikka Oy Albertinkatu 27, 00180, HELSINKI
K-market Albertin Herkku Oskari Lintula avoin yhtiö Albertinkatu 15, 00120, Helsinki
K-market Liisankatu Tmi Antti J Soininen Liisankatu 19, 00170, Helsinki
K-market Jätkäsaari Ville Ja Pia Hämäläinen Avoin Yhtiö Välimerenkatu 5, 00180, Helsinki
K-Market Kivistö Karvisten Kauppa Avoin Yhtiö Ruusukvartsinkatu 6, 01700, VANTAA
K-market Sörkkä J. A. Kiiveri Oy Hämeentie 31, 00500, Helsinki
K-Market Kartanonranta Janva Oy Kartanontie 2, 02450, Sundsberg
K-Market Redi Tikkala Bros Oy Hermannin rantatie 5, 00580, Helsinki
K-Market Neulamuikku S. Karppi Ky Neulamäentie 28, 70150, Kuopio
K-Market Otaniemi Tmi Aleksi Tapani Otaniementie 12, 02150, Espoo
K-Market Torikeskus Koskinen & Ilanne Kauppakatu 38, 40100, JYVÄSKYLÄ
K-Market Rautatientori Avoin Yhtiö Mondovaara Läntinen pitkäkatu 37, 20100, TURKU
K-Market Ruusu Avoin Yhtiö Mondovaara Puistokatu 7, 20100, TURKU
K-Market Iikka H & P Rousu Oy Torikatu 63, 90120, OULU
K-Market Etu-Lyötty JT Mikkola ky Vanhantullinkatu 7, 90100, OULU
K-Market Marski Avoin yhtiö Sundbergin Herkkupuoti Mannerheiminkatu 21, 06100, Porvoo
K-Market Mansku Tmi Oula Vuotila Mannerheimintie 94, 00250, Helsinki
K-Market Aleksanterinkatu Avoin yhtiö Sundbergin Herkkupuoti Aleksanterinkatu 29, 06100, Porvoo
K-Market Mestari Avoin yhtiö H & M Mattelmäki Tammelan puistokatu 26-28, 33100, TAMPERE
K-Market Ruoholahti N. Grönberg Oy Itämerenkatu 14, 00180, HELSINKI
K-Market Torinranta Jari Ja Kaija Hulkko Avoin Yhtiö Saaristonkatu 2, 90100, OULU
K-Market Pohjoinen Rautatiekatu Tmi Aleksi Siltanen Pohjoinen Rautatiekatu 30, 00100, Helsinki
K-market BioCity Satu Nurola ky Tykistökatu 6, 20520, Turku
K-market Pasilan asema Tmi P I Juhana Miettinen Veturitie 11 A-4001, 00520, Helsinki
K-Supermarket Rinteenkulma Jr Rinne Oy Koskikatu 25, 96200, ROVANIEMI
K-Supermarket Nekala Matar-Market Oy Viinikankatu 40, 33800, TAMPERE
K-supermarket Vihti Tmi Timo Mikael Laukkanen Kirjavantie 2, 03400, VIHTI
K-supermarket Raisio Center Timo Könttä Oy Voudinkatu 5, 21200, RAISIO
K-Supermarket Mylly Tmi A. Fonsén Harjavallankatu 12, 29200, HARJAVALTA
K-supermarket Pajala K. Himberg Ky Pajalantie 19, 04410, Järvenpää
K-Supermarket Postitalo Aki Luomanen Oy Elielinaukio 2 G, 00100, HELSINKI
K-supermarket Kaisaniemi J & P Heinonen Oy Kaisaniemenkatu 5, 00100, HELSINKI
K-Supermarket Kamppi Tuominen Oy Kotikontu Urho kekkosen katu 1 a 24, 00100, HELSINKI
K-Supermarket Herkkupata J&V Huttunen Oy Sorakuja 4, 71800, SIILINJÄRVI
K-Supermarket IsoKristiina L&T Kylmä Kaivokatu 5 B, 53100, LAPPEENRANTA
K-Supermarket Mankkaa Pekka Iho Oy Sinikalliontie 1, 02630, ESPOO
K-Supermarket Kalajoki Sari Ja Juha Leskelä Avoin Yhtiö Merenojantie 2, 85100, KALAJOKI
K-Supermarket Wasa T&l Nordin Ay Klemetinkatu 17, 65100, VAASA
K-Supermarket Metropol Tiina Karinkanta Torikatu 31, 80100, JOENSUU
K-Supermarket Mustapekka Ruokajones Oy Mäkitorpantie 1, 00620, HELSINKI
K-Supermarket Hovihalli Mika ja Jaana Sara Avoin Yhtiö Isokatu 33, 90100, OULU
K-Supermarket Välivainio Timo Rehu Ky Revonkuja 2, 90530, Oulu
K-Supermarket Malminmäki T. Grönqvist Oy Malminkorpi 2, 02280, ESPOO
K-Supermarket Kuninkaankulma Tmi Mikko T. Salmia Kuninkaankatu 14-16, 33210, TAMPERE
K-Supermarket Tapiola Sami Taivassalo Ky Länsituulentie 12, 02100, ESPOO
K-Supermarket Toppila Janne Saarela Avoin Yhtiö Satamatie 26, 90520, OULU
K-Supermarket Ruokaniitty Markku Pekola Oy Merituulentie 36, 02200, ESPOO
K-Supermarket Pekuri Mika Ja Jaana Sara Avoin Yhtiö Kauppurienkatu 10, 90100, OULU
K-Supermarket Imatrankoski Tmi Tomiri Koskenparras 3, 55100, IMATRA
K-Supermarket Hämeenkylä Kari-Pekka Sihvonen Oy Ainontie 1, 01630, VANTAA
K-Supermarket Kauppatori Valmani Oy Lapinkävijäntie 7, 96100, ROVANIEMI
K-Supermarket Westeri A.ja E.ruissalo Oy Tesomankatu 4, 33310, TAMPERE
K-Supermarket Koivuhaka Karipsi Oy Kuriiritie 23-25, 01300, Vantaa
K-Supermarket Föri Ruokariver Oy Itäinen rantakatu 60, 20810, TURKU
K-Supermarket Ratina Marko Laaksonen Oy Vuolteenkatu 1, 33100, Tampere
K-Supermarket Hertta M ja T Ranne Oy Hiihtäjäntie 2a, 00810, Helsinki
K-Supermarket Niipperi Kari-Pekka Sihvonen Oy Juvankartanontie 32, 02920, Espoo
K-Supermarket Konala P.Jaakola Oy Ajomiehentie 1, 00390, Helsinki
K-Supermarket Redi Tikkala Bros Oy Hermannin rantatie 5, 00580, Helsinki
K-Supermarket Eurajoen Portti Tmi Saku Vätti Riikontie 2, 27100, EURAJOKI
K-Supermarket Korso Niko Lähdemaa Oy Minkkikuja 4, 01450, VANTAA
K-Supermarket Nummenpakka Voisula Oy Hakakatu 16, 20540, TURKU
K-Supermarket Kreivintori Tmi Mia Pitkänen Antinkankaantie 32, 92130, Raahe
K-Supermarket Kaukajärvi Teekavi Oy Juvankatu 14, 33710, TAMPERE
K-Supermarket Katariina Hansa-Suojanen Oy Hovirinnantie 5, 20780, KAARINA
K-Supermarket Seilori Heimo Välinen Oy Ulappakatu 2, 02320, ESPOO
K-Supermarket Vuosaari Tmi Sasu Hamina Tyynylaavantie 5, 00980, Helsinki
K-supermarket Linkki Akour Oy Mastontie 2, 33470, Ylöjärvi
K-supermarket Tripla Tmi P I Juhana Miettinen Firdonkatu 2B 1016, 00520, Helsinki
K-Supermarket Teljänportti JL Lehto Oy Teljänportti 3, 32800, Kokemäki
K-Supermarket Torikulma H ja V Leinonen Ay Satamakatu 10, 74100, Iisalmi
Prisma Limingantulli lounas Osuuskauppa Arina Nuottasaarentie 1, 90400, OULU
Prisma Rovaniemi Osuuskauppa Arina Teollisuustie 2, 96320, ROVANIEMI
Prisma Raksila lounas Osuuskauppa Arina Tehtaankatu 3, 90130, OULU
Prisma Linnanmaa lounas Osuuskauppa Arina Kauppalinnankuja 1-3, 90570, OULU
Prisma Zeppelin lounas Osuuskauppa Arina Zeppelinintie, 90440, KEMPELE
Prisma Raahe Osuuskauppa Arina Palokunnankatu 37, 92100, RAAHE
Prisma Kemi lounas Osuuskauppa Arina Karjalahdenkatu 7, 94600, KEMI
Prisma Tornio lounas Osuuskauppa Arina Oikokatu 1, 95420, TORNIO
Prisma Kuusamo Koillismaan Osuuskauppa Huoparintie 1, 93600, KUUSAMO
Prisma Rauma Osuuskauppa Keula Porintie 4, 26100, RAUMA
Prisma Hollola / lounas Osuuskauppa Hämeenmaa Kansankatu 8, 15870, HOLLOLA
Prisma Koivistonkylä Pirkanmaan Osuuskauppa (Lounas) Lempääläntie 21, 33820, Tampere
Prisma Ideapark Pirkanmaan Osuuskauppa (Lounas) Ideaparkinkatu 4, 37570, Tampere
Prisma Lielahti Pirkanmaan Osuuskauppa (Lounas) Turvesuonkatu 2, 33400, Tampere
Prisma Linnainmaa Pirkanmaan Osuuskauppa (Lounas) Liikekatu 3, 33580, Tampere
Prisma Kangasala Pirkanmaan Osuuskauppa (Lounas) Mäkirinteentie 10, 36220, KANGASALA
Prisma Kaleva Pirkanmaan Osuuskauppa (Lounas) Sammonkatu 75, 33540, Tampere
Prisma Nokia Pirkanmaan Osuuskauppa (Lounas) Yrittäjäkatu 10, 37100, Nokia
Prisma Hyllykallio PT Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa (Lounas) Hyllykalliontie 2, 60510, Hyllykallio
   
S-Market Eurajoki Osuuskauppa Keula Kirkkotie 5, 27100, EURAJOKI
S-Market Eura Osuuskauppa Keula Satakunnankatu 4, 27510, EURA
S-Market Äyhö Osuuskauppa Keula Äyhönjärventie 1, 26100, RAUMA
S-Market Laitila Osuuskauppa Keula Kauppakatu 8, 23800, LAITILA
S-Market Goodman Osuuskauppa Hämeenmaa Kaivokatu 7, 13130, HÄMEENLINNA
S-Market Mascot Osuuskauppa Hämeenmaa Vapaudenkatu 3, 15110, LAHTI
S-Market Orimattila Osuuskauppa Hämeenmaa Erkontie 16, 16300, ORIMATTILA
S-Market Sokos Lahti Osuuskauppa Hämeenmaa Aleksanterinkatu 19-21, 15110, LAHTI
S-Market Syke Osuuskauppa Hämeenmaa Kauppakatu 18, 15140, LAHTI
S-market Hervanta Pirkanmaan Osuuskauppa (Lounas) Pietilänkatu 2, 33720, TAMPERE
S-Market Kehätie Osuuskauppa Keula (Lounas) Spindeltie 2, 26200, Rauma
S-market Paimio Turun Osuuskauppa (Lounas) Asematie 1, 21530, Paimio
Pirkanmaan Osuuskauppa / S-Market Pendoliino Pirkanmaan Osuuskauppa (Lounas) Pakkahuoneenaukio 2, 33100, Tampere
S-Market Ylöjärvi Pirkanmaan Osuuskauppa (Lounas) Lähdevainiontie 1, 33480, Ylöjärvi
S-Market Kaukajärvi Pirkanmaan Osuuskauppa (Lounas) Keskisenkatu 5, 33710, Tampere
S-Market Tesoma Pirkanmaan Osuuskauppa (Lounas) Vanamonkatu 4, 33310, Tampere
S-Market Tuira Osuuskauppa Arina (Lounas) Valtatie 28, 90500, Oulu
Sale Janka Pirkanmaan Osuuskauppa (Lounas) Ristinarkuntie 20 A, 33560, Tampere
Food Market Herkku Helsinki Keskusta Aleksanterinkatu 52, 00100 Helsinki
Food Market Herkku Espoo Tapiola Länsituulentie 7, 02100 Espoo
Food Market Herkku Helsinki Itis Itäkatu 1, 00930 Helsinki
Food Market Herkku Vantaa Jumbo Vantaanportinkatu 3, 01510 Vantaa
Food Market Herkku Tampere Hämeenkatu 4, 33100 Tampere
Food Market Herkku Turku Kristiinankatu, 20100 Turku

 

Ulko- ja yksilöliikuntaa monipuolisesti. Nappaa golf-maila matkaan tai hyppää hevosen selkään! 

Sijainti Palvelun
tarjoaja
Maksutapa Lisätietoja
Espoo Tapiola Golf Oy SmartumPay Golfiin liittyvät palvelut, pelaamista ja rangen käyttöä. Tapiola Golfissa voit maksaa pelaamisesi etänä Smartumilla. Soitto caddiemasterille riittää. Myös rangen käyttön maksut voi maksaa Smartumilla
Espoo & Helsinki Whim Kaupunkipyörät SmartumPay Helsingin ja Espoon seudun kapunkipyörät SmartumPaylla Whim-sovelluksen kautta. Lisätietoa: https://sales.smartum.fi/kaupunkipyora
Helsinki Laajasalon golfkenttä / Helsingin golfmiehet SmartumPay Olemme kaikille avoin par-3 golfkenttä. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen ja välineet voi vuokrata.
Helsinki Nordic Health Finland Ruskeasuolla SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Kuntoutusjakson jälkeen omatoimiharjoittelua 24/7. Koronan aikana ajanvaraukella yksi harjoittelija harjoittelutilassa 1t15min. Varaa harjoitteluaika Nordicin numerosta 020 7597319, saat tarkat ohjeet sieltä. Ajanvaraus toimii klo 9.00 - 20.00.
Helsinki Rastihaukat ry SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Suunnistuskarttoja
Hämeenkyrö HS Training Oy SmartumPay Liikuntatilojen vuokraus yksityiseen käyttöön. Olemme käytettävissä myös korona-epidemian aikana. Tiloissamme liikut oman perheesi kesken, joten ulkopuolisia et samaan aikaan tapaa. Pidämme tiloissamme yllä erityistä siisteyttä ja asiakkaidemme käytössä on desinfiointiliinoja.
Hämeenkyrö Ratsastuskoulu Kartanon Talli (Osaran Yksityistalli Oy) SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Tarjoamme ratsastustunteja ja kesäkursseja
Hämeenlinna Aulanko Outdoors SmartumPay Luontoliikuntavälineiden vuokrausta
Imatra Imatran Ratsastajat Ry SmartumPay Ratsastustunteja. Yhteydenotot Tarja Juotasniemi-Rutanen 040 7199620 (SMS, WhatsApp) tai e-mail tarja.juotasniemi-rutanen@storaenso.com
Jyväskylä Kankaan Padel SmartumPay  Padel
Kemi Kemin Seudun Golf SmartumPay Pelioikeus maksu, Green Fee maksu ja Range poletit
Kokemäki KK-V Suunnistus SmartumPay Kuntosuunnistus
Lahti Kitetirri Tmi SmartumPay Vuokraamme sähköavusteisia maastopyöriä ja suplautoja.
Lahti Lahden Suunnistajat-37 SmartumPay iltarastit
Lappeenranta Lappeen Riento ry SmartumPay Suunnistuskarttoja omatoimirasteille verkkokaupastamme, joka löytyy lappeenriento.fi -sivustolta
Lapua Hevosharrastuspalvelut Marianne Hyyrynen SmartumPay Smartum-eduilla voi ostaa ratsastustunteja pienissä ryhmissä tai yksityistunteina.
Liminka Ankkurilahden Ratsutila Oy SmartumPay Ratsastustunteja
Lohja St. Laurence Golf SmartumPay Green fee -maksu SmartumPaylla
Mikkeli Luonto-Taipale SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Liikunta hevosilla
Mikkeli Saimaa Golf Oy / Annilan Golfkeskus SmartumPay & Smartum-verkkomaksu golfkierrokset, pelioikeudet, rangekortti
Oulu Kiimingin Urheilijat SmartumPay & Smartum-verkkomaksu kuntosalikertoja, yksilövalmennusta, osallistumismaksuja Oulu-rastit kuntosuunnistukseen, osallistumismaksun Kiiminki-maratonille. Lisätietoa palveluista kiimu(at)kiimu.fi
Outokumpu Kajakki Kaisa SmartumPay Kajakkien ja sup-lautojen vuokraus, kirkkoveneen soutupaikka
Salo Wiurila Golf Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Greenfeen maksu
Tampere Grr8t Sports SmartumPay  Grr8t Sports tarjoaa elämys- ja ohjelmapalveluita.
Turku 10Bikes SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Sähköpyörän vuokraus ja opastetut sähköpyöräretket.
Tuusula/Järvenpää Lindyride SmartumPay ratsastustunteja ulkokentällä
Useat paikkakunnat Iberico SmartumPay & Smartum-verkkomaksu ratsastusvalmennusta
Useat paikkakunnat Liikuntapalvelut Anne Pakarinen SmartumPay Ratsastus - ja liikuntapalvelut sekä Personal Trainer palvelut
useat paikkakunnat ab SE-Action oy SmartumPay melonta
Useat paikkakunnat Fenix Ohjelmapalvelut Oy SmartumPay Luontoliikuntavälineiden vuokrausta
Useat paikkakunnat Kentso oy SmartumPay Moottorikelkka ja e-fatbike vuokrauset
Useat paikkakunnat Northern Rental Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Fatbike vuokraus
Useita paikkakuntia Roll Outdoors Oy SmartumPay Maastopyörän vuokrausta Rovaniemellä ja Kiilopäällä
Uusimaa Boxing School Finland SmartumPay Henkilökohtaista nyrkkeily- ja kuntonyrkkeilyvalmennusta. Kevät- ja kesäajan ulkoliikuntapalveluja sekä kuntonyrkkeilyä raikkaassa ulkoilmassa. SmartumPay-sovelluksella 3 henkilökohtaista ulkoilmanyrkkeilytuntia 100,- EUR.
Vantaa Tolkinkylän Ratsastuskoulu Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Ratsastustunteja. Poikkeustilanteessa voimme ottaa asiakkaita, jotka pärjäävät itsenäisesti hevosenkäsittelytilanteissa. Tällähetkellä emme pysty tarjoamaan ratsastustunteja alottelijoille.
Vantaa Move & Enjoy Oy SmartumPay CrossFit ja kehonhuolto, tunteja tarjolla videoina ja ulkona. Ota yhteyttä info@crossfitredarrow.com niin kerromme lisää.
Vesilahti Dogdevelop Oy SmartumPay Liikkumista koiran kanssa koko perheelle
Vihti Hill Side Golf SmartumPay Golf kierroksen
Vuokatti Vuokatti cross country ski service SmartumPay Fatbike vuokraus

 

Helli itseäsi hieronnalla - voit ostaa palvelun etänä ennakkoon!

Espoo Leppävaaran HierontaPiste, Tmi Sirpa Jääskeläinen SmartumPay Voit ostaa ja maksaa sekä myöhimmin käyttää sarja- ja lahjakortit hieronta- ja Neurosonic -hoitoihin. www.hieronta.pro    
Espoo Hieronta IO-Klinikka SmartumPay Hierontapalvelut Espoon Leppävaarassa normaalisti myös poikkeusolo aikana. Katsothan, että tulet terveenä vastaanotolle ja et kuulu riskiryhmään. Ajanvaraus ja lisätiedot helposti osoitteessa www.aikahierontaan.fi/ajanvaraus.    
Eura Hierontapalvelu Sisko Kytömaa SmartumPay Voit ostaa itsellesi hieronta aikoja etukäteen ja käyttää ne sitten kun tilanne epidemian osalta helpottaa. Maksun saatuani kirjaan tiedot ylös ja olen heti yhteydessä sinuun kun työhön paluu on mahdollinen.    
Haapajärvi Haapajärven Fysioterapia Oy SmartumPay Osa, puoli ja kokohierontoja    
Haapavesi Hoitokulma Auli Arola SmartumPay Hieronta    
Helsinki Elämäsi Kuntoon - Hieronta & Valmennus SmartumPay Klassinen ja urheiluhieronta    
Helsinki Fysiokeskus Itäkunto Oy SmartumPay Klassinen ja urheiluhieronta    
Helsinki Fysiotreenari SmartumPay Klassinen ja urheiluhieronta. Liikuntapalvelut, vesivoimistelu, Personal Training, Physio valmennus. Voit ostaa lahjakortin ennakkoon palveluihimme ja käyttää sen myöhemmin    
Helsinki Helsinki Day Spa SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Varaa itsellesi miniloma keskellä Helsinkiä. Helsinki Day Span klassisen hieronnan voi maksaa Smartum edulla.    
Helsinki Helsingin Urheiluhieronta Oy SmartumPay Asiakkaat voivat ostaa kaikkia hyvinvointipalveluitamme. Poikkeustilan aikana SmartumPay-sovelluksella palveluita ostaneille toimitetaan lahjakortti sähköpostiinsa, joten muistathan jättää maksun yhteydessä sähköpostiosoitteesi.    
Helsinki Hierontakeskus Graniitti SmartumPay Klassista hierontaa sekä urheiluhierontaa. Lisätietoja maksutapoihin/maksamiseen liittyen kysymällä sähköpostitse: hierontakeskusgraniitti@gmail.com tai instagramissa viestillä, ig käyttäjätunnus: hierontakeskusgraniitti    
Helsinki Velvet Töölö - 4th Corner SmartumPay Smartum-edulla voi ostaa lahjakortin hierontaan haluamallaan summalla.    
Helsinki Marfan korjaamo SmartumPay Hieronta    
Helsinki Personal Training Mira Auvinen SmartumPay Tarjoan etänä ravintovalmennusta ja personal training-etävalmennusta    
Helsinki Kauneuspuoti Villi Vadelma SmartumPay Niska-,hartia-, selkähieronta 30 min, kokovartalohieronta 60 min, kuumakivihieronta 70 min, Bambukeppihieronta 70 min, intialainen päänhieronta 40 min    
Helsinki Elämäsi Kuntoon - Hieronta & Valmmennus SmartumPay Asiakkaat voivat ostaa hierontaa, henkilökohtaista valmennusta, ravinto-ohjelmia, treeniohjelmia ja verkkovalmennusta.    
Helsinki Flexus Terveyspalvelut Oy SmartumPay Hieronta ja fysioterapia    
Helsinki Feeniks Helsinki SmartumPay Urheiluhierontaa, klassista hierontaa ja lymfahierontaa ammattitaidolla Helsingin Kontulassa. SmartumPay sovelluksella voit nyt ostaa hierontakäyntisi ennakkoon ja ostoksesi on voimassa kahdeksan kuukautta ostohetkestä lähtien. Ostovahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiin. Lisää tietoa palveluista ja hinnoista löydät osoitteesta www.feenikshelsinki.fi. Voit ottaa myös yhteyttä sähköpostitse minna.suhonen@feenikshelsinki.fi.     
Helsinki Eveliinan polku SmartumPay Kireyttä hartioissa, lapojen väli jumissa - autamme sinua hieronnalla. Jännitätkö hampaitasi yhteen, kiristääkö leukaperiä - purentaan saat apua hieronnalla. Kolottaa tai kiristää - sinä saat rentoutua hierontapöydällä turvallisin mielin. Käytämme otteina mobilisoivaa, klassista ja faskioiden käsittelyä tarpeidesi mukaan. Hygieniatasoamme on nyt korotettu. Tervetuloa!    
Helsinki Urheiluhieronta PT NOSTE SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Tarjoamme hierontapalveluita ja liikuntapalveluita. Smartumin käyttäjät voivat ostaa esimerkiksi hierontalahjakortteja, jotka voi käyttää myöhemmin. Lisää tietoa palveluistamme löytyy osoitteesta www.ptnoste.fi    
Hyvinkää Satumaisen Hyvä Olo SmartumPay Hierontaa ja tulossa liikuntaa    
Hämeenlinna Jaanan Terveyspalvelut SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Klassinen ja urheiluhieronta. Hieronta sarjakortit ovat edullisemmat ostaa kuin yksittäiset myös lahjakortit    
Iisalmi Koulutettu hieroja Tanja Partanen SmartumPay Hieronta    
Iisalmi Parannuksen Fysikaalinen Oy SmartumPay    
Joensuu Hoito ja kuntoutus Fysmedi SmartumPay Hei! Tarjoamme laadukasta fysioterapia ja hieronta palveluita Smatum asiakkaille! Meillä voit nyt maksaa etänä (SmartumPay) tai Smarttum seteleillä.Tervetuloa!    
Jokioinen Jokioisten Fysioterapia Oy SmartumPay Klassinen hieronta. Hieronnasta saat10 % alennuksen, kun osto tapahtuu huhti-toukokuussa.    
Jyväskylä Tmi.Mikko Ala-Luhtala SmartumPay Klassinen ja urheiluhieronta. Smartum asiakkaille 30.6-20 asti sarjakorteista -15% käyttöaika 2-vuotta    
Jyväskylä Fitness Raunika SmartumPay Personal trainer palveluita ja hierontapalvelu ota. Mielelläni annan lisätietoa maksamiseen liittyen.    
Jyväskylä Carisman fysioterapia-ja hierontapalvelut SmartumPay Tarjoan hierontapalveluja Smartumin asiakkaille -10%:n alennuksella 31.9.2020 asti.    
Jyväskylä Hoitola Hyvä Olo Katja Peiponen SmartumPay Hierontapalveluja    
Kaarina Relaxion Oy SmartumPay Klassinen ja urheiluhieronta. Voit ostaa hieronnan nyt ja tarvittaessa käyttää palvelua myöhemmin.    
Kajaani Tmi Heikki Karppinen SmartumPay & Smartum-verkkomaksu    
Kajaani TMI HEIKKI KARPPINEN KAJAANI SmartumPay & Smartum-verkkomaksu    
Kalmari Hieroja Kiki Kirsi Tollola SmartumPay HierontaSarjakortti,Hieronta Yksittäiskäynti    
Kemi Kemin Fysiokeidas Ky SmartumPay Erilaiset hieronnat, fasciakäsittely, tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien ( esim. selkä,olkapää, jne) tutkimiset ja hoidot ,neuvonta.    
Kerava Keravan Lääkintävoimistelu Oy SmartumPay Liikuntapalveluja ja hierontaa. Otathan yhteyttä puhelimitse numeroon 09 242 9804 , niin sovitaan maksun suorittamisesta.    
Kerimäki Ilme hair & beauty, Kerimäki-Hieronta SmartumPay Klassista- sekä urheiluhierontaa asiakkaan tarpeiden mukaan.    
Keuruu ja Laukaa Hierontahelmi SmartumPay Hierontapalvelut, lihaskalvokäsittelyt    
Kokkola Medirex Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Smartum-eduilla voit maksaa hierontapalveluja Medirex Oy:ssä!    
Kokkola TrainerTim SmartumPay & Smartum-verkkomaksu    
Kokkola Oy Snellman Ab SmartumPay Hieronta ja liikuntapalvelut
Kokkola, useat paikkakunnat Kokkolan Pilates-Sali SmartumPay Liikunta, hieronta    
Konginkangas Rennox Hoitohuone SmartumPay Hierontaa    
Kotka S&S Operation's Finland Ky/Hierontaklinikka-Kotka SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Hierontapalvelut, liikunnanohjaus, sarjakortit edullisiin hintoihin    
Kotka- Hamina Fysioterapeutti Ervo Pakkanen SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Yksilöllistä terapeuttista harjoittelua sekä siihen liittyvää hierontaa ja liikehoitoa.    
Kotka- Hamina Karhulan Manuaalinen Terapia ft Ervo Pakkanen SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Klassinen ja urheiluhieronta    
Kouvola NoraBe SmartumPay Joogahieronta, Biodynaaminen kraniosakraaliterapia. Palautuminen uupumuksesta, stressistä ja traumoista. Tervetuloa! Nora - norabe.tmi@yandex.com    
Kouvola Anu K Peltonen Tmi SmartumPay Mobilisoivaa hierontaa, naprapaattista manuaalista terapiaa ja harjoitusterapiaa Kouvolassa hoitohuoneella sekä sovittavissa koti- ja yrityskäynteinä. Lahjakortteja saatavilla verkosta tilaamalla.    
Kuopio Jumikamu SmartumPay Jumikamu tarjoaa Smartum Hierontaedulla klassista hierontaa ja urheiluhierontaa.    
Kuopio Hyvä Energia SmartumPay Liikuntapalveluja , Kuumakivihierontaa, Mobilisoivaa hierontaa    
Kuopio Hoitohuone Cedrus SmartumPay Hieronta    
Kuopio ja Raahe Hieronta KorjaaJanne SmartumPay Palaa Takaisin    
Lapinlahti Koulutettu Hieroja Anne Korhonen SmartumPay Hierontaa erikoisosaamisena Perinteinen Jäsenkorjaus    
Lappeenranta Fiilit SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Fiilit on hieronta-alan yritys, jossa koulutettu hieroja/urheiluhieroja Johannes Kurronen tarjoaa hierontapalveluita Lappeenrannassa ja sen lähiseudun alueella. Hierontoj    
Lappeenranta Sputnik Fysio SmartumPay Hierontaa    
Lappeenranta Fysio-Eskola Oy SmartumPay Laajat ja laadukkaat fysioterapia- ja hierontapalvelut, sisältäen erikoishoitoja, kuten faskiamanipulaatio, akupunktio, purentalihasten käsittelyt. Tarjoamme myös monipuoliset liikuntaryhmät, joita mm. PhysioPilates, Spiraalistabilaatio, toiminnallinen harjoittelu, ohjattu laiteharjoittelu sekä kehonhuolto.    
Lapua Tupu-Sport SmartumPay Hieronta. Näytä kuitti saapuessasi    
Lapua Lihashuolto Marko Välimäki SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Hierontaa    
Leppävirta Räsänen Virpi SmartumPay Rentouttavaa ja hoitavaa klassista hierontaa. Smartum-maksut myös etänä. Varaa aikasi 050 5324645 tai vello.fi/virpihelena    
Lieto Liedon Fysioterapia SmartumPay Kärsitkö toispuoleisesta vaivasta selässä, pakarassa tai lonkassa? Onko hartioiden vaivaa, joka aiheuttaa päänsärkyä tai käsien puutumista? Varaa aika suoraan erikoisosaajalle! liedonfysioterapia.fi    
Lieto Hyvinvointistudio RIIO / Satu SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Hierontapalvelut    
Lohja HIERONTAPALVELU ASKO POLLARI SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Hieronta, nikama-ja nivelkäsittelyt 18vuoden kokemuksella    
Lohja, Nummela Anu Kuosmanen Hierontahuoltamo SmartumPay Tervetuloa klassiseen hierontaan. Päänsärkyä, selkävaivoja, hartiaseudulla kipua tai muuta? Hoidan ja kuuntelen.    
Muhos HoitoPeukalot SmartumPay Klassista hierontaa, hintoihin sisältyy myös savilämpöhoidot.    
Muurame ALIVE Training & Therapy Oy SmartumPay    
Mynämäki Hieroja Susanna Vänni SmartumPay Hieronta- ja hyvinvointipalvelut    
Mäntyharju Fysikaalinen hoitolaitos Fysiohuone Ky SmartumPay Tarjoamme hierontapalveluja.    
Nokia Kehonhuolto Toivonen SmartumPay Koulutetun hierojan palvelut    
Nokia URHEILUHIERONTA TE-HO SmartumPay & Smartum-verkkomaksu

Klassista/urheiluhierontaa hieronna yhteydessä voidaan käyttää myös lisämaksusta akupunktioneuloja

   
Nousiainen KuntoKamari Oy SmartumPay Meiltä löydät mm. seuraavat palvelut: kuntosaliohjaus, ravintovalmennus, fysioterapia ja hieronta    
Nummela Hierontapalvelu PoWer SmartumPay Hierontapalvelu PoWer tarjoaa klassista- sekä urheiluhierontaa Vihdin Nummelassa. Voit ostaa hieronnat myös etukäteen ja käyttää, kun koronaepidemia on normaalisoitunut. Maksu hoituu kätevästi Smartumin mobiilisovelluksen kautta.    
Nummela Nummelan Osteofysio SmartumPay Hierontapalveluja    
Nurmijärvi Nurmijärven Fysioterapia Oy SmartumPay Hierontapalveluita sekä kuntosalipalveluita    
Orivesi Koulutettu hieroja Jenni Saxholm SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Teen VoiceWell-purentalihasten hierontaa ja kuivaneushoitoja hieronnan yhteydessä.    
Orivesi Tmi Urheiluhieroja Heli Helperi SmartumPay Hieronta, dry needling    
Oulu Beauty Spot Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Hieronta palvelut sekä sarjakortit hierontaan    
Oulu hier0mo tonip0ika SmartumPay Hieronta    
Oulu Hierontapalvelu Panuma SmartumPay Klassista hierontaa, urheiluhierontaa, jäsenkorjausta ja Neurosonic -hoitoja Ruskossa    
Paimio FysioPeimari Oy SmartumPay Hierontaa ja physiopilates-ryhmäkäyntejä.    
Paimio FysioPeimari Oy SmartumPay Hierontaa hierontasaldolla.    
Parkano Kirkkokadun Hyvän Olon keskus SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Hierontapalveluja    
Parkano Jukka Honganpuhto SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Hierontapalvelua    
Pello Wellness Sentteri Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Kuntosali, kotiliikunta ja hierontapalveluja. Yhteydenotot voi tehdä joko nettisivujen kautta tai s-postilla. Olemme myös paikalla arkipäivisin.    
Pietarsaari Napra Point SmartumPay Asiakkaani voivat käyttää Sartum-etuja hierontaan minun luona.    
Pori ja Eurajoki 100Syke Porissa ja JokiFysio Eurajoella SmartumPay Meiltä saat hierontaa & urheiluhierontaaa. Hierontaa saat eripituisina palveluina. Muistathan varata tarpeeseen nähden tarpeeksi pitkän ajan. Varauksen voit tehdä helposti sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta tai soittamalla.    
Pyhäjoki Tmi Jumppa Jussi SmartumPay Hierontapalveluja    
Pyhäjärvi ja Haapajärvi Pyhäsalmen Kuntopiste oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Hieronta ja kuntosaliohjausta    
Rajamäki, Nurmijärvellä Minna Runsten SmartumPay Tämän epidemian aikana en välttämättä tarjoa palvelultani lainkaan työn luonteesta johtuen. Muutoin tarjoan klassista ja kuumakivihierontaa sekä intialaistapäähierontaa    
Rauma Rauman Hyvinvoinnin Walimo Oy SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Liikuntapalveluita, verkkovalmennuksia, hierontaa ja kursseja.    
RAUMA HOITOHUONE SOLE SmartumPay Hieronta- ja hemmoteluhoidot itselle ja läheisille. Mm. Klassinen hieronta, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta, suklaahieronta, gua-sha hoidot ja paljon muuta. Muista myös LAHJAKORTIT.    
Rauma Fysikaalinen Hoitolaitos Friski OY SmartumPay Meillä voit maksaa hierontapalveluja Smartum edulla.    
Rovaniemi Hyvinvointipalvelu heikka SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Voi ostaa hierontaa ja ohjattua liikuntaa    
Rovaniemi Hyvinvointipalvelu Heikka SmartumPay Hieronta ja liikuntapalvelut    
Salo,Perniö SFJ-Fiilis SmartumPay SFJ-Fiilis tarjoaa klassistahierontaa,urheiluhierontaa ja intialaista päähierontaa. Nettiajanvaraus toimii osoitteessa www.sfj-fiilis.fi/varaa aika    
Savonlinna HIERONTA4 SmartumPay Urheilu-mobilisoiva-ja klassinenhieronta sekä fasciakäsittely    
Savonlinna HIERONTA4 SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Klassinen - mobilisoiva - ja urheiluhieronta sekä fasciakäsittely    
Savonlinna HIERONTA4 SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Klassinen-mobilisoiva- ja urheiluhieronta    
Seinäjoki Fysioterapeutti Petri Huttu SmartumPay Klassinen ja urheiluhieronta    
Seinäjoki Koulukadun fysioterapeutit Sirpa Kirjala SmartumPay Asiakkaat voivat ostaa hierontaa.    
Seinäjoki Hierontahoitola Piristys Rek. Hieroja Harri Yrjänäinen SmartumPay Hieronnat, Lahjakortit    
Sipol SmartFysio SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Klassinen ja urheiluhieronta    
Sipoo Sipoon hieronta ja hyvinvointi SmartumPay Klassista hierontaa Sipoossa. Tällä hetkellä voit ostaa myös ennakkoon hierontakortteja vuoden voimassaoloajalla.    
Sulkava Sulkavan Fysioterapia SmartumPay Sulkavan Fysioterapia tarjoaa fysioterapia- ja hierontapalveluita. Lisäksi löytyy mm. erilaisia hemmotteluhoitoja, LPG-hoitoa ja faskiakäsittelyä. Kysythän rohkeasti palveluista ja jos jokin askarruttaa. Tervetuloa viihtyisiin tiloihin saamaan laadukasta palvelua joustavin aukioloajoin.    
Tammisaari OY RK Fysio Ab SmartumPay Tarjoamme hierontapalveluja sekä yksityisille että yritysasiakkaille. Palvelun voi maksaa SmartumPay sovelluksen kautta tai meillä paikan päällä kassalla. Lahjakortit hierontaan meille voi myös maksaa Smartumin kautta ja nyt myydään ne hintaan -10% toistaiseksi ja pidennetty käyttöaika on 12 kuukautta.    
Tampere Moverest SmartumPay Klassinen ja urheiluhieronta. Olemme auki normaalisti tehostetuin hygieniatoimin.    
Tampere Hyvinvointipalvelut Nox SmartumPay NOXilla asiakkaat voivat ostaa Smartum-eduilla Urheilu- sekä klassista hierontaa johon kuuluu toiveen mukaisesti Eteeriset öljyt sekä kuivakuppaus.    
Tampere Ai-Ai Fysikaalinen Hoitolaitos Oy SmartumPay Tarjoamme hierontaan ja fysioterapiaan kuuluvia kuntoustuspalveluja.    
Tampere Hyvä Olo Ilona SmartumPay    
Tampere Fysioavain Oy SmartumPay Meiltä voit ostaa hierontoja Smartumhierontasaldolla. Smartumin liikuntapuolelle meillä on aina välillä liikuntaryhmiä, niistä kannattaa kysyä etukäteen.    
Tampere HierontaPro SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Hieronta    
Tampere Satun Hyvinvointipalvelut SmartumPay Tarjoan asiakkaille klassista-, urheilu- ja imukuppihierontaa. Tällä hetkellä olen korona-tauolla, mutta myyn lahjakortteja ja hierontoja voi lunastaa etukäteen itselleen.    
Tampere Hyvän Kunnon Palvelut SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Liikuntapalvelut, Hierontapalvelut    
Tampere Tule Kuntoon Oy myös hierontaa SmartumPay    
Tampere Tule Kuntoon Oy SmartumPay Hieronta ja liikuntapalvelut    
Tampere Medella SmartumPay Hieronnan voi maksaa Smartum-hierontaedulla. Ajanvarauksen yhteydessä ilmoita Smartumista.    
Tampere URHEILUHIEROJA MIKKO SALONEN SmartumPay Hieronta palveluita ja manuaalista terapiaa.    
Tampere HierontaPro SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Urheiluhieronta, Klassinenhieronta, Kuumakivihieronta    
Tampere M&M hieronta ja jalkahoitopalvelut SmartumPay

Klassinen hieronta

   
Tampere, Hämeenkyrö Proxima Finland SmartumPay Urheiluhieronta    
Tampere, Kouvola, Pirkkala Osteopatiaklinikka Omentum SmartumPay Osteopaattisia hoitoja/hierontoja. Teen myös kotikäyntejä    
Tornio FT Balance SmartumPay Meidän palveluihin kuuluu kuntosaliharjoittelu, fysioterapia ja hieronta.    
Turku HierontaStudio Säde SmartumPay Hierontapalveluita    
Turku Fit Therapy SmartumPay Urheiluhieronta, voice massage - ja purentalihasten hieronta    
Turku PodoGo SmartumPay Fysioterapeutin tekemiä yksilöllisiä liikunta ohjelmia    
Turku 20100 Podogo SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Klassinen ja urheiluhieronta    
Tuusula Korjaava Ote SmartumPay Klassinen hieronta ja urheiluhieronta myös sähköisenä lahjakorttina    
Ulvila Hoitola TainaMarianne SmartumPay Smartum hierontasaldo käy maksutapana kaikkiin Hoitola TainaMariannen hierontapalveluihin. Nyt voit maksaa tulevan hierontasi myös etukäteen käyttämällä Smartum checkoutia.    
Useat paikkakunnat Terveyden Keskus SmartumPay Hieronta. Tehdessäsi maksun sinun ei tarvitse käyttää palveluita heti vaan voit käyttää palvelut vallitsevan tilanteen jälkeenkin.    
Useat paikkakunnat Fysioterapia Loposen Lapasesta SmartumPay Tarjoamme monipuolisia hierontapalveluita. Erikoisosaamisemme on purentaelinkäsittelyt. Teemme myös kotikäyntejä.    
Uusikaupunki SportMasago Oy SmartumPay Voit ostaa hierontapalveluja    
Vaasa Ammata Spa Nature Ayurveda SmartumPay Urheilu Hieronta, Classic Hieronta    
Vantaa Lady BodyCare SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Hierontaa    
Vantaa Hierontaote SmartumPay Hierontaa    
Virrat Virtain Fysioterapia SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Hierontapalvelut    
Ylöjärvi Hieronta- ja Kuntoutuspalvelu Teija Aarnio SmartumPay & Smartum-verkkomaksu Klassinen ja urheiluhieronta    
Äänekoski KehoKondis SmartumPay KehoKondis tarjoaa hierontapalveluita ostettavaksi Smartum hierontaedulla. Käy ensin tutustumassa palveluihin ja hintoihin osoitteessa www.kehokondis.fi ja ota sitten yhteyttä toimipaikkaan, kiitos.    
Äänekoski Koulutettu Hieroja Riikka Rautiainen SmartumPay Hieronta palveluita. Liikunta palveluita.    

 

Hei Smartum-kumppani!

Haluatko mukaan listallemme? Käy juttelemassa SmartBottimme kanssa ja hoidetaan teidät listaukseen! 

 Haluan mukaan listaan!